kardeşim ben karaktersizlik olarka görüyorum zaten. karşımdaki normal ve hak olarak görüyor. senin algında mı sorun var. analiz edemiyor musun durumu. tee allam ergenlerle muhatap oluyorum ya.
Siz millete bakmayın kendinize bakın. Biri kendini aşağıya atsa sizde atacaksınız. Sizi eleştirmiyorum benim haddime değil kimsenin hayatını yaşantısını bilmiyorum. sadece yanlış yola doğru gidiyorsunuz o da sizin tercihinizdir
O zmaan şöyle yapalım evlileri ayrı bir ülkeye bekarlari ayrı bir ülkeye koyalım kimse kimse ile konuşmasın çok saçma dimi yaw sen bekarsin diye gel altıma mi yat dedik tobe ya
İstemiyorum 1 kelimden bile bu kadar sinirli yazıyorsaniz. Sizi yargilmiyorum sizin hayatınız fakat bana ters evli biri ile konuşmak ne kendime nede eşinize bu saygısızlığı yapamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşinden beklentilerin neyse söyle ama sevgili yapman doğru olmaz aldatmaya girer erkekliğe sığmaz
Vay peki
Var tabi din diyor 4 tane alabilin diye biz diyoz çok mu
O evlilik ama sevgililik degil
Kendi istiyorsa bize laf dusmez
Yanı ama normal değil
Aynen 4 ancak keser
Hahahah
Seni de alcam kız kiskanma
Ben kiskanmam rahat ol
Vallah bak alırım seni kız
Vermezler
Dur takip atayım sana
At
Esinden ilgi gormuyorsun, ama disarda ariyorsun. Simdi cogu cift boyle. Seni anlıyorum
karaktersizlik bana göre
Hı hi
annenin babanın karının hepsinin evli ola ola başka adamlarla kadınlarla takılmasını doğal buluyorsan o zaman senin de hakkın olur
Konuyu illa aileye getiren bir edepsiz kız oluyor nedense
noldu gayet normal bir şeyse niye rahatsız oluyorsunuz ya. bunu kendine hak görüp karısına görmemek nasıl bir şeydir. bak bak savunmaya bak.
Senin de ailene kötü söz soyleyelim o zaman
kardeşim ben karaktersizlik olarka görüyorum zaten. karşımdaki normal ve hak olarak görüyor. senin algında mı sorun var. analiz edemiyor musun durumu. tee allam ergenlerle muhatap oluyorum ya.
yapabilirsin hakkin vardir
eşine de izin veriyorsan neden olmasın.
Sevgilim var
Evli misin
Benim niye yok
@vicdanıyok kız yorum yapar yapmaz saldiriyorsunuz ne abazadiniz
Korkuyorsundur ya da çekiniyorsundur
Senle konuşmak isterdim bu konuyu
İkinci evlilik yap
Yazık
Neden ki
Eşinize saygınız yok kendinize de mi saygınız yok.
Kızma canim
Siz kimsiniz ki size kizayim. Evliyken yaptığınız sizi ve vicdanınız bağlar.
Ne vicdani canim boş versene hayata bir kere geliyoruz
Zinanın cezasını biliyor musunuz. Recmdir
Karşılıklı olsa cezası yok o tür saçma şeylere inanmam
Siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız
Millet yapmadığı pislik kalmadı siz beni eleştiriyorsunuz anlam veremiyorum ya
Siz millete bakmayın kendinize bakın. Biri kendini aşağıya atsa sizde atacaksınız. Sizi eleştirmiyorum benim haddime değil kimsenin hayatını yaşantısını bilmiyorum. sadece yanlış yola doğru gidiyorsunuz o da sizin tercihinizdir
Benim de zevkim bu ne yapım
Siz bilirsiniz
Siz evli bekar
Bekar
Sorumu beğenilir misin size özelden bir şey diyecen
Hayır. Burdan yazın
Korkma ya yemem seni
Siz evlisiniz doğru olmaz. Ve mesleğiniz yok galiba bu saatte burada olduğunuza göre
Gelsen her şey öğrenirsin bırak doğruyu yanlışı ya
Siz evlisiniz bana ters.
Yaw ne alaka bı gek
Uğraşmayın benden size ekmek çıkmaz
Ne ekmeği ya bu gel bir şey diyecem diyorum
İstemiyorum. İyi günler
Çok inatcisin
Merak ediyorum gerçekten sizin mesleğiniz ne
Gelsen her şey anlatacam sadece sorumu begen
Konuşalım sonra isterseniz engel atarsınız
Gelmem. İşiniz yok burada vakit geçirediginize göre
Var isim yemin ederim
Bakın işiniz var veya yok benim için sorun değil. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama kitap okuyun sizi geliştirir biraz
Sana bir şey diyim mi boş yapiyon kitapla cinsel hayat alakası ne merak etme çok fazla kitap okudum
Cinsel hayat mı o konudan konuşan oldu mu
Kitap okuma ne alaka pardon sende biliyon neden soru sorduğumu sen sorumu anlamışsın belli sen kitap oku gece
Bence
İnanın çok fazla okudum sayı bilmiyorum
İyi yapıyorsun ama niye korkuyorsun konuşmak için evliler bekarlar konuşmaz diye bir kayde mi var
Bakın ne güzel diyorsunuz evli ve bekar
O zmaan şöyle yapalım evlileri ayrı bir ülkeye bekarlari ayrı bir ülkeye koyalım kimse kimse ile konuşmasın çok saçma dimi yaw sen bekarsin diye gel altıma mi yat dedik tobe ya
Saygılı konuşun. Herkesin fikri görüşü ayrıdır
Yaw bı gel ozelde bunları konuşalım
İstemiyorum 1 kelimden bile bu kadar sinirli yazıyorsaniz. Sizi yargilmiyorum sizin hayatınız fakat bana ters evli biri ile konuşmak ne kendime nede eşinize bu saygısızlığı yapamam.
Yaw bı gel bir şey diyecem git
Son ke yazıyorum. İstemiyorum iyi günler size
Sen bilin
Yap knk
Yokk