Sevgiliye karışma hakkı var mıdır?

Arkadaşlar 4 yıllık erkek arkadaşım vardı beraber büyüdük. Yanlış insanlarla arkadaşlık yapıp onu yanlışlara sürüklüyorlardı. Özünde gerçekten çok iyi bir insan banada çok değer veriyordu güzel seviyordu fakat aramızdaki sorun şu. Hesabını bana vermiyordu bende tahmin ederek girdim. O çocuklara konuşmalarını gördüm şok geçirdim ben ayrıldım sonra bir daha o çocukla takılmayacaksın felan dedim oda bana söz verdi bir daha böyle şeyler yapmayacağına dahil. Neyse yanımdayken insgramı aç diyordum öyle gösteriyordu mesajları. dün yanımda otururken o çocuktan wpdan yazdı bende mesajı göstereceksin diye ısrar ettim çok bağırdı bana. Sana hiç bir erkekle konuşmamı göstermem felan. Evlensek bile bana karışamazsın dedi. Bu sebepten dolayı da konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Haksız mıyım ben? Onun tepkisi Sizcede çok ağır değil mi? Başımızdan tatsız bir olay geçmiş ben yine şüpheciyim abi bana orada gösterseydi konuyu kapatırdım zaten göstermemekte uzatması kavga etmememize sebep gerdi bir mesajı göstermek ne kadar zor olabilir?
Sevgiliye karışma hakkı var mıdır?