Bazıları kısıtlanmak isterken bazıları ise nefret eder... peki bu konuda ne düşünüyoruz?

Bazıları kısıtlanmak isterken bazıları ise nefret eder... peki bu konuda ne düşünüyoruz?
Hayır, böyle bir hakkı yok.
Rahatsız olduğu şeylerin doğruluk payı olduğuna inanırsam dikkat ederim. Onun dışında hayatımın her alanına hükmetmesine izin vermem kimsenin.
Herkesin özgürlükleri ve kişisel hakları vardır. Bir başkasının, sevgili olsa bile, sizi kısıtlama hakkı yoktur. İlişkilerde saygı ve anlayış esastır. Eğer bir ilişkide kendinizi kısıtlanmış hissediyorsanız, bu durumu sevgiliniz açıkça konuşmak önemlidir. Sonuçta, herkesin kendine ait bir yaşamı, hedefleri, arzuları ve ihtiyaçları vardır ve bunlar saygı görmelidir. İlişkilerdeki en önemli şeylerden biri, her iki tarafın da birbirinin özgürlüklerine ve haklarına saygı göstermesidir. Her zaman kendi haklarınızı koruyun ve saygı gösterilmesini isterim.
En iyi görüş için teşekkür ederim
Rica ederim
Teşekkür ederim
Neyi kısıtlamaya çalıştığı ve kısıtlamaktaki amacı önemli. Ben kısıtlanacak biri değilim o halde kimse değil. O bakımdan konuşarak çözebileceğimize inanırım. Törpülemek gerekse ikimizde üstüne düşeni yapar herhalde.
Mantıklı ve gerçekten rahatsız olduğu bir şeyse evet var..
Teşekkür ederim..
Rica ederim...
Cevap
8Cevap
Hayır kimse kimseyi kısıtlayamaz. İstediği gibi birini bulsun herkes, hali hazırda bulduğunu değiştirmeye çalışmak büyük hata.
Ben kısıtlanmam direkt hayatımdan çıkartırım insanları olduğu gibi kabul etmek lazım edemiyorsak yolları ayıralım
Kısıtlama konusuna göre🤔 Onu giyme buraya gitme falansa, onu giyen buraya giden kızı neden seçtin? derler adama 🤔
Kıstlanmak bana göre değil, kısıtlamak da sevgilime göre değil...
Ama hakkı var mıdır, sonuna kadar.
Hayatımızı paylaştığımız bir kişi olarak tabi ki bir şeyleri belirleme hakkı vardır.
Bir miktar vardır tabiki bana karışamazsın diyemezsin yani sonucta hayatına ortak etmişsin..
O kısıtlamaya gerek olmaksızın yaşasın olsun bitsin
Bazı şeyler olabilir ama bu kıyafet vs olmaz olamaz.
Kısıtlamak güvensizlik belirtisidir o yüzden bence yok.
Kısıtlıyormuş gibi düşündüğü için kısıtlayamaz ki zaten 🤦♀️
kısıtlanmaya gelemiyorum gerçekten bu beni çıldırtıyor diyebilirim
Bunu güvensizlik olarak görüyorum ben yani olmamalı bence
Ben kısıtlarım ve ilişkiye başlamadan önce şartlarımı sunarım. Kabul ederse eder etmezse güle güle
Eğer karşılıklı ise ve bundan rahatsız olmuyorsanız, normal birsey
Kimse kimseyi kısıtlayamaz
Kısıtlanmayı sevmem.
Seven kıskanır kısıtlar ama anlayana
Hayır yok
Evet vardır
ya da yoktur
Yok tabi ki
Yoktur
hayır yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?