Ben sevgilime hep minik bebeğim diye seslenirim. Ve yanaklarını sıkar kocaman sarılırım. Bazen annesi gibi davranıyorum yemeğini yedin mi, uykunu aldın mı vs. Hoşuna gidiyor gibi ama arkadaşlarının yanında ciddileşiyor hoşlanmıyor öyle dememden. Neden yahu ben bebeğimi sevemez miyim? 😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yıloldu bari altına bebek bezi de bağla altını da temizle biberonla mama yedir yok kardeşim ben almayayım beni de bozar böyle ancak beni ana sever onu da ben dozunda severim hiç hazzetmem annemi de uyarırım bu konuda düşüncesi bile ironik geliyor bana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yıleğer sürekli bebek gibi seversen bilinçaltına onu çocuğunmuş gibi sevdiğini yani ona annelik yaptığ mesajı verirsin ki bu durumda o da annesine yeni gelin gelin getirir.:):) benden demesi..
bu gibi sevgiyi sürekli değil nadiren yapacaksın.. çoğunlukla cilveli cilveli seveceksin erkeğini. nazlı niyazlı olacaksın hafiften. bazende seksi olacaksın işte.. yoksa sürekli çocuğun gibi seversen roller değişir. erkeğimiz hasret kaldığı erotizm yüzünden, erotik bi k*şar tarafından kapılıverilir mazallah.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılManitana annesi gibi davranırsan yarın sana gelin getirir bacım çok anaç takılıp kendinden soğutma anladık en içten sensin ama erkekler seksi kadın sever anne var zaten
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılNe demişler: Bir Erkeğe Annelik yaparsan gelin getirir 😅 Dikkatli olmak gerekir
Ama güzel sevilmeyi seviyorlar100 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bak ben de iki çocuk annesiyim, erkek çocuk annesi olunca bu durum evde bolca yaşanıyor 😄 Erkekler bence sevgililerinden böyle ilgi görünce içten içe çok hoşlanıyor ama gurur mevzusu işte! Arkadaş ortamında bu bebeklik duygusunu saklama gereği duyuyorlar, toplum baskısı diyeyim. Evin erkeğinin pamuk prensesliğini başkalarının yanında paylaşmak istemiyor sanki! Ama emin ol, içten içe o minik bebeğim demeni, ilgini çok seviyor. Biz annelerden alışık bunlar, ya koca yaştaki adamlar bile annesine sarılır bazen, utanmasalar! 😂
Annelik refleksiyle insan bazen fazla şımartıyor ama evdekine bebek gibi davranmak, en azından aranızda kaldıkça, tatlı bir şey bence. Arkadaşları varken biraz ciddiyet iyidir, erkek egosunu fazla kurcalamadan sevmek lazım. Sonuçta, “Erkek çocuk annesi olanın şefkati hiç bitmezmiş” der annem, boşuna demiyor herhalde! 🤗💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
142Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ben erkeklerin ne istediklerini çözemedim. Çok ilgilenirsin, değer verirsin bu değerin kıymetini bilmez. Bazı kadınlar onlara hiçmiş gibi davranır, o kadınları el üstünde tutarlar.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekler bebektir seviniz xs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhoşlanırım evet
00 Yorumla
1 yılBen bir erkek olarak söylemek istiyorum katılan olur veya olmaz bilmiyorum ama bu yaptığınız çok güzel benim hiç ilişkim olmadı ama merhametli bir ilişki kurmak isterim kızarım ama iyiliği için yoksa kalbini kırmak için kızmam yani gözleri yaşlansın istemem içimden bunlar geldi
129 Yorumla- 1 yıl
Bende bir şey sorucam size. Flörtüm var onu çok beğenmiştim boyu kısa çıktı yine onunla konuştum 1.5 aydan sonra buluştuk benim için güzel geçti ama buluşmadan sonra artık eski kelimeleri yok oldu ilgisi azaldı şimdi peşinden koşmuyorum geziyorum dolaşıyorum zatdn finallerim yaklaştı ama ne yapıcam ınstadan çıkarayım mı?
- 1 yıl
Yani flörtü bilmiyorum ama en güzeli ilişkide kalp kırmamak gözyaşı getirmemek önemli eğer seviyorsanız gidin konuşun
- 1 yıl
Evet Rabiş hanım yaşım 20
- 1 yıl
Yani bence eğer gerçekten gerçek bir sevgi varsa ve ilişkide merhametde varsa saygı varsa kalp kırmama varsa dış görünüş önemli değil gerçekten ama gerçekten sevgi var ise sizi gerçekten sevmiyormuş demekki seven biri benim için her şeyi göze alır ben biliyorum benim için erken ama gerçekten gerçek bir ilişkiyi bulursam bir kızım olmasını istiyorum tabi dediğim gibi erken benim için
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim rabiş saygılı davrandığın için
- 1 yıl
Yani evet bencede yanlış kişi denk gelmiş bu arada üniversiteyemi hazırlık yapmak istiyorsunuz
- 1 yıl
Bu arada benimde sizlere bir sorum olacaktı siz kız olduğunuz için o annelik duygusunu daha iyi anlarsınız
- 1 yıl
Ne güzel Ankara üniversitesi hangi bölüm
- 1 yıl
Doğrudur bende bu yıl hazırlanmak istiyorum lakin tarih bölümü
- 1 yıl
Zor derken nasıl yani hiç gitmediğim için bilmiyorum
- 1 yıl
Öğretmenlik
- 1 yıl
Yani üniversite sınavı zormudur ne kadar çalışmam icab eder
- 1 yıl
Yani şey çok özür dilerim sıralama derken üniversiteye göremi değişiyor çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Ve bu arada YKS kaç soru ve hangi sorulardan oluşuyor
- 1 yıl
Özel ya da burslu olan için sınava giriş zorunlumudur
- 1 yıl
Ama devlet üniversitesi kadar zorlamaz dimi bu arada kusura bakmayın çok sordum
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de böyle sevilmek isterim, erkek arkadaşınız çok şanslı. Sevindim onun adına. Biz erkekler baskalarinin yanında bu şekilde davranilmasindan hoslanmayiz, sebebi de "toplumun bize dayattığı kurallar; Erkek adam ağlamaz, erkek adam gülmez, erkek adam pembe giymez gibi gibi saçma şeyler. Biz erkekler de maalesef bu kurallara göre yaşıyoruz, ülkemizde kız olmak zor ama bir o kadar da erkek olmak zor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sesli yorumladım
13 Yorumla
Soran1 yılBakmamıştım buraya bir günde ne kadar cevap gelmiş. Şimdi dinledim ses arada gidiyor ama inşallah sana daha iyileri denk gelir✨
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAnnesi değilim onun, ilginin dozunu kaçırınca bunun pek sağlıklı olduğunuda düşünmüyorum.
Erkeklerinde bebek gibi sevilmekten, anne rolünde bir sevgilisi olmasından çok hoşlandıklarını düşünmüyorum şahsen.00 Yorumla
1 yılErkeğe annesi gibi seversen sana gelin getirir :D ben olsam bende severim ederim ama annesi gibi değil nazlı cilveli baştan cikarmali biçimde yapman daha iyi olur o tarz daha çok seviyorlar işte 🤷🏻♀️ kişiliğe de bağlı olabilir bazısı hiç sevmez bazısı bayılır bile
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Son yıllardaki gençler ve gençlerin bir üstleri anne baba tarafından el-bebek gülbebek büyüttüler, böyle olunca eşlerinden ve sevgililerinden aynı şeyi bekliyorlar maalesef..
00 Yorumla
1 yılBen sevgilime böyle davranıyordum tam bir bebek gibi, yemin ederim küçük bebekler gibi seviyordum, hoşuna da gidiyordu, karşılığında Ben senin doğum gününü, yildonumunu, ne bileyim Sen mutlu olursun diye çiçek almayı, mutlu olacaksin diye boyle kucuk kutlamalar yapamam asla senin için de degismem dedi, kısacası kime yaptiginiza dikkat edin, deger veren, o da sizi mutlu etmek isteyen birisiyse ola bilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yerine göre olursa her şey sevilir fakat yalnızken yapilacak şeyler bunlar diğer türlü tabi istemez. Kimse istemez öyle ztn baş başayken her türlü sevebilirsiniz birbirinizi 😂
00 Yorumla
1 yılErkek bebek gibi sevilmekten hoşlandığı zamanlar günün belli saatlerinde ben partneri ile yalnız olduğu zamanlardır bu zamanları alt alta koyup toplarsak haftada 10 saati geçmez erkeğin hoşuna gideceği bu zamanlar erkeğin partneri tespit etmesi gerekir her erkekte farklılık gösterecektir merak edene daha uzun anlatılabilir
00 Yorumla
1 yılValla çok severdim öyle bebek gibi davranılmasını çok hoşuma giderdi zaten hayalim valla. Bir de mommy issues um var çok güzel olurdu. Var bir hayalimiz..
00 Yorumla
1 yılİnsanlara yaşına göre davranmayı ne zaman öğreneceksiniz acaba? Ha yarın bir gün "anne emzik diye" de bağırmasını istiyorsan devam et ve şımart bebeğini.
04 Yorumla- 1 yıl
@Susidil Gerçekçilik nefret mi oluyor? Şefkatin en alasını gördüm ailemden merak etme. Ama 26 yaşında da çocuk gibi davranmadılar. Hep yaşıma göre davrandılar. Sağlıklı olan olması gereken bu. Yetişkin insanlara 5 yaşındaki çocuk gibi davranamazsınız. Bu hem onu psikolojik olarak kötü etkiler hem de sosyolojik olarak zedeler. O zaman 5 yaşındaki çocuğa 30 yaşındaki insan gibi davranın bu mantıkla.
- 1 yıl
Olgunluk yaşla alakalı değildir. Psikolojik sıkıntıların büyük çoğunluğu da zaten hep çocukluk travmaları ya da bir yere takılı kalmışlık. Ayrıca erkekler agu bugu gibi sevilmeyi de severler, bu çok ağırlıklı olmamak şartıyla. Mesela yanakları göbeği sıkıla sıkıla sevilmeyi erkekler sever. Ballı börekli çörekli hitapları kızlardan daha çok seviyorlar:)) Sizi böyle sevmemişlerse bizim yapabileceğimiz bir şey yok
- 1 yıl
@Susidil Seven erkekleri gönderirsen sevinirim kendilerini ana okuluna yazdıracağım hahahah :D
Şefkati anlayışsızlıkla karıştırmak sizin tercihiniz. Ben insanların yaşlarına uygun şekilde sağlıklı ilişkiler kurmasını savunuyorum. "Yanak sıkmak", "ballı börekli" gibi davranışları sevmek herkesin tercihi olabilir ama bu bir ölçü değil. Kimse yetişkin hayatı çocuk fantezilerine çevirmek zorunda değil. Sevgi göstermenin yolu, yaşına göre saygı göstermektir. Sizi farklı sevdilerse, bunu genellemeye çalışmak yerine belki kendi deneyiminiz olarak tutmanız daha sağlıklı olur.
Ayrıca "sizi öyle sevmemişlerse" demeniz, tam da kişisel hakarete giriyor. Tartışma değil, yargılama dili bu. Umarım aradaki farkı fark edersiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılHoşlanırlar ama asla annesi gibi davranmayın. Unutmayın annesi gibi davranırsanız size gelin getirirler.. bilmem anlata bildim mi.
10 Yorumla
1 yılDeğişir isterdim ki kız arkadaşım ya da eşim dışarıda bana saygı duysun davransın evde ne isterse yapsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Erkekleri bilemiyorum ama benim konustugum kişi yemeğini yedin mi uykunu aldın mı dese sert cikardım hiç hoslanmam. Cocuk gibi o ne
10 Yorumla
1 yılSen onu çocuğun gibi seversen oda seni annesi gibi sever. Bu sonuçtan memnunsan devam et. :D
20 Yorumla
1 yılGenel konuşmak ne kadar doğru olur bilmem ama şahsen benim sevginin her türlüsü hoşuma gider sonuçta değerli hissettirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHoşlanabilir heralde hoşlanıp hoşlanmaması ile ilgilenmiyorum ben sevdiğimi içimden nasıl geliyorsa öyle severim, banane😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu yaptıklarını sevgiline yaparsan seni kullanıp atar eşine yaparsan karakterli ise el üstünde tutar seni
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben eşimi öyle severdim bebek miyim ben derdi ama merhametli kadın seven ya da sevgi açlığı olan seviyor bence
01 Yorumla
1 yılbence hiçbir erkek anaç kadından hazetmiyor. ama bunu dengeli şekilde yapıyorsanız yani o da seni bebeği gibi seviyorsa o zaman tamamdır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Arkadaşlarının yanında öyle şeyler sevmemesinin nedeni bu davranışların özel şeyler sonuçta milletin içinde yapman gerekmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı daha iyi olur şöyle 45 dakika ön sevişme ondan sonra yağlı güreş sabahlara kadar offffffff
00 Yorumla Yorumlardaki erkekler bebek gibi sevilmek istiyorlar da sevgi gösterince neden başka şekil davranıyorlar ki
02 Yorumla
1 yılpek sağlıklı değil çünkü sen onun hayatında sevgili kimliğindesin, anne değil... yine de sizin ilişkinize siz karar verirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılErkekler zaten bunu ister. Başka bir şey istemez. Ama kadınların çoğu bunu yapmayı beceremiyor işte..
00 Yorumla erkekler annesi gibi davranan kadınlardan nefret eder ama yine de sen bilirsin
04 Yorumla
Soran1 yılO nefret ediyor gibi gözükmüyor sadece arkadaş ortamında kızıyor biraz
Soran1 yılÖyle de davranıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
1 yılSanmam yüz bulurlar bir söz vardır erkeğe annelik etme sana gelin getirir diye
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBazen ama dediğin gibi annnesi gibi davranmak değil sadece sevgini belli etmek için
10 Yorumla
1 yılArkadaşların yanında egosunu korumak için ciddileşir tabi ahahsja
10 Yorumla
1 yılHoşlanırım , çocuk gibi seversek çocuk gibi oluruz 🫠
10 Yorumla
1 yılÇok fazla yaparsan tekmeyi basar haberin olsun annesi gibi davranma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki.. Çünkü her erkeğin içinde mutlaka bir çocuk vardır.
00 YorumlaSanmıyorum, gör sevilmek isterler diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBirinin öyle seçeneğine inancım kalmadı.
Herkes menfaati peşinde. 😃
00 Yorumla
1 yılBence yeri gelince yapmalı mesela arkadaşlarının yanında bunu yapmamalısın 😂
00 YorumlaAy sakın yapma bunu annesi gibi olursan gelin getirir aldatilirsin
00 Yorumla
1 yılKeske benim de boyle bir iliskim olsa yaninda bazen bebekleşsem, bazen kocasi erkeği olsam
01 Yorumla- 1 yıl
Bebek gibi emzirilmek de isterim şefkatlice eh huylanirsa da bi yaramazlik yapariz artik. Her şeye aç bir bebeğim ben galiba🫣
Çok hoşlanırım bir de bana sık sık masaj yapması lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Keşke beni de böyle seven olsa siz gerçek mısınız🥲
00 Yorumla
1 yılBilmem?
Muhtemelen ben artık erkeklerden uzak dururum ☺️00 YorumlaHemde çok hoşlanırım beni bebeği yapsın 🥲 kedi gibi sevsin beni🫠
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hoşlanmaz. Erkekler erkek gibi sevilmekten hoşlanır
00 Yorumla
1 yılBir gün bile şöyle ilgi göremedim ya buna yanarım..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Sevdiğimiz illa kötü biri mi olsun arkadaş 😂 Tabi ki hoşlanırız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Bebek gibi sevildigim kızın bana yaptıramayacagi şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Seven olabilir ama ben öyle bir ilişki adamı değilim sanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılfazla sevgiye gelemiyorlar bence, bazıları ada ben ayrılmak istiyorum moduna giriyorlar
00 Yorumla
1 yılErkekler bundan hoşlanır ama dışarıda bunun görülmesini istemez. Arkadaş ortamında yapma bence 😊
00 YorumlaYeri geldiği zaman insanın hoşuna gider tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkeğe bebek dersen bana süt ver der hemen cinseliğe bağlar onlara odun demek lazım tam yerinde olur
29 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGerçek budur sanki bilmiyoruz
Cevap sahibi1 yılNe atılıyorsunuz galiba yaraniz var
Cevap sahibi1 yılO zaman sorun ne bir çoğu erkek böyle gerçek budur herkes kendi için yorum yapsın yorum olan yere yorum yapmayın bir zahmet
Cevap sahibi1 yılEzik olan sensin boş yapma ikile
Cevap sahibi1 yılGerçekten işiniz gücünüz yok amada ağladınız neyi daha ispat Ediyorsunuz
Gizli Üye(18-24)1 yılHoşlanmaz. Erkekler kaba davranılmasından söven Kızlardan hoşlanır kene gibi yapışır. Kötü davranın sizi daha çok severler
00 Yorumla
1 yılHer erkek bir değildir mesela benim kocam da öyle baş başayken Bebek gibi seviyorum bazen nazlıyorum hoşuna gidiyor tabi kendisi de yapıyor ama kendisi her ortamda yapar 😂 ama arkadaş ortamında yapmamı istemiyor güzel bişey bence sevene sevilene😅🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBebek gibi sevilmek isterler, çünkü o şefkat tanıdık gelir. Ama annesi gibi davranırsan, o sıcaklık bir anda yük gibi gelir benden söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyanlızken yap bunu. Başkasının yanın da özelini dökme!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbenim hoşuma gider. senin burcun ne yengeç mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır ilk başlarda belki hoşuna gider sonra sıkılır. Çok sevgi göstermeyin erkeklere
00 Yorumla
1 yılTam bir libido düşürücü hareket. Erkek dediğin erkek gibi hissetmek ister. Her erkek öyle sevilmekten hoşlanmaz. Yetişkin insan sever gibi sevin. Sağlıklı olan bu bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Devamını Gör(196)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem