Annesinden, ailesinden sevgi, şefkat, ilgi görmeyen erkekler bebek gibi sevilme ihtiyacı hissediyorlar. Ama çoğu erkek "erkek gibi sevilmek" istiyor. Diyo ki:Vaktinde bebekken yani bebek gibi sevildim , yeter. Bundan sonra bana kendimi bebek değil de erkek gibi hissettirecek kadın lazım 😅
‼️Erkekler de kaç yasinda olursa olsun çocuk gibi ilgiden hoslanir
hastalandiklarinda özellikle en düskün hallerini gösterirler aslında der ki yeterince güçlü olmaya ve hayatla mücadele etmeye çabaliyorum bu sirada benim de ilgiye ihtiyacim var ama söyleyemiyorum böylece hasta olunca tamamen gardini dusurur naz yapabilecegi tek yeri kullanmaya çalişir sevgili kadinlar erkeklerin de duygusal ihtiyaci oldugunu unutmayin dozunu kaçırmadan eşlerinizin de ilgiyi sizden isteyecek pozisyona getirmeden ilginizi esinizden eksik etmeyin dozunu kaçirmaktan kastimiz anne gibi olmaya çalişmak esinizin annesi olmadiginizi unutmadan asla unutmadan hareket edin yani yarı annesi olun zaten öylesiniz‼️
Bence tehlikeli bir durum, anne sevgisine benzediği için bunu istiyor olabilirler. Bilinçaltında daha çok bağlanmasına sebep verebilir ve ayrılırken yıkım etkisi daha yüksek olabilir.
Daha önce bir görüşümde yazmıştım 😂 elimle, ayağımla oynasın. Dizine yatırıp yüzümle saçımla oynasın, elleriyle bir şeyler yedirsin filan 😂 güzel olurdu 😂😂
Bebek gibi sevilmekten kasit "hanimis agucuk" deyip goz burun parmaklamaksa hayir hic isim olmaz 😃😃 yok duygusal bi takim yaklasimlari kastediyosan bence istemeyecek erkek yoktur. ama evet dedigin gibi ortama dikkat etmek lazim. karizma demeyelim bence ona, doga kanunu gibi bisey kapsamli dusunecek olursa...
Kardaşım kral adammış o zaman sjfjdnd hoşuna giderde arkadaş ortamında yaparsan ters tepebilir hiç deneme o ortamlarda bence, yani azından bende olsa ters teper o yüzden böyle diyorum.
Kimseyi olduğumdan başka modellere sokmam. Eşse eş, arkadaşsa arkadaş… gibi sevilmeli! Bir çok duyguyla birlikte anlamlandırırsak yanlış bir boyuta taşırız.