• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler de bebek gibi sevilmek ister mi?

r_engarenkyollar
r_engarenkyollar Takip Et
FenomenMaster Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1424
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
6 ay
SS teşekkürler 🙏☘️
Bebek Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
39 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    6 ay

Onlar daha çok sever ilgiyi. Kadınların adı çıkmış ilgi bağımlısı erkekler aslında. Kadin bu konuda daha iradeli ve alışıyor sakinliğe ama erkek ciks, doymaz.

4
    30 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Ben bebek gibi severim 😂

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

öyle mi? bu bilime ve biyolojiye aykırı. kendinizi yüceltmenize veya aklamanıza gerek yok. kadın olarak ilgiye muhtaçsınız burası kesin. erkeklerin aldığı ilgi çok nadir ve sınırlı oluyor. temelini de açıklabilirim

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac Hadi ordan erkekler kadar aciz varlık mi var. Kadin tek başına yapar ama erkekler yapamaz. İlgi dilencisi kadınlar ile karıştırmayın herkesi onlar bile yeri gelince erkekleri bir çırpıda kapiya koyar.

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@fesfs
      sen bi kadın olarak kimi kapının önüne koyuyorsun? kadın hiçbir şey yapamaz. yüzyıllar boyunca muhtaçtınız bize hala öylesiniz. ilgiyi hepiniz istiyorsunuz. sen hakaret ediyorsun ben mantıksal konuşuyorum. erkekler testosterondan dolayı her zaman daha dayanıklıdır fiziksel ve stres açısından. duyguları da daha düz ve kördür bu yüzden. ama kadınlardaki östrojen duygusal ve kırılgan yapar. tarihte de hep hafif görevleri yaptınız hala da öyle. kendiniz karar veremezsiniz ilişkide de. çünkü kadınların beynindeki mantıksal kısım daha az çalışır bilimsel olarak gerçektir bu. aciz dediğin erkekler sayede hayattasın. seni büyüten bakan da bir erkek. sen kapıya koyamazsın erkek koyar. çünkü duygusal ve fiziksel olarak seni koruyan her zaman erkektir. ve öyle de kalacak

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac Ay aman sevsinler valla zerre umrumda değilsiniz. Sen kimi kimden koruyorsun yine hemcinsiniz zarar veriyor bize, kusura bakma da çevrede gördüğün pembe hayallerle pamuk sarma büyüyen kiz çocukları ya da şımarık kadınlarla karistirma beni, hayatım boyunca hiç bir erkekten korkmadım korkmayacagimda. Benim gözüm karadır babamin bana zerre desteği olmadi, kendi cabamla hayata tutundum, bu yüzden zerre kendimi muhtaç hissetmiyorum, herseyide kendim hallediyorum, cinsellik ve boş vaatleri çıkarırsan erkeklerin bir kadının hayatına dokunacagi hiç bir faydası yok,

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@fesfs
      bu zamana kadar erkeklerden mi koruduk sizi sadece? gerçekten öfkenle konuşuyorsun mantık yürütmüyorsun. erkekten korkmana gerek yok ki zaten zararsızız biz.. seni karıştırmam, ama normal bir kadın gibi duygularınla konuşuyorsun sadece. üslup farkına bak 27 yaşında kadınsın ablam yaşındasın 23 yaşındaki adama ne biçim konuşuyorsun. farkımıza bakabilirsin buradan kimin mantığı daha iyi çalışıyor. belli ki babanla ilgili sorunun olmuş ki öfkelisin ki çok gördüm böyle kişileri. boş vaatler değil. dediğin gibi "güçlü kadın" olan kişiler, ki asla yargılamam böyle kadınlar bence çok çekici ve takdir edilesidir, ama bunu takıntı yapıp büyüklenenlere asla saygı duymam. (yani senin gibilerden bahsediyorum) genelde hayatlarında bir koruyucu bir "dağ" olarak görmediği bir erkek olduğunda mutsuz olma ve öfke duyma eğilimindedir. ben kin duymam iki cinsin de yaratılmasında hikmet vardır derim. ama fark ettiysen aramızdaki fark buradan çıkıyor. bizim koruyuculuğumuz yüzyıllarca tarihin başından bu zamana kadar hayvanlardan, fakirlikten, açlıktan, soğuktan aklına ne gelecekse sürmüştür. ama bunu düşünmüyorsun ve dediğim gibi, duygularınla konuşuyorsun tıpkı bir kadın gibi (şımarık kadın)

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac Ya neyi koruyorsun Allah askina neyi kimi kimden, yaşına bakmadim hiç senin Allah var benim kimse tarafından korunmaya kontrol edilmeye ihtiyacım yok erkekleri ciddiye almiyorum bile. Yüzyıllardır kadınları bastırılmış duygular ile yetiştiren toplum insanısinuz

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@fesfs
      neyi kimi kimden diyorsun ya okumamışsın bile öfkenden, yüzyıllardır diyorum her tehlikeden korundunuz bizim tarafımızdan. hala en ağır işleri biz yapıyoruz. evet ihtiyacın var ayrıca ciddiye alma umurumda değil sen üzüleceksin. senin bu düşünceni bilip de senle ilişkisi olanın kendisine saygısı yoktur. öfke ve kinin ne kadar belli ayrıştırıyorsun direk "toplum insanısınız" erkekler sayesinde buralardasınız. ama nankörlük yapıyorsunuz. aramızdaki farkı bir anla şu anda. ben sana mantıktan bilimden bahsediyorum, sen ise feminizmin papağanlığını yapıyorsun. konuşmayı seviyeye ve doğru münakaşaya çekmeye çalışıyorum sen hala duygularınla konuşuyorsun. kim liderlik yapıyor düşün şu an. eğer ben de ortalama kadın gibi olsaydım şu an binlerce hakaret kin kusardım burada. ama mantığı seçiyorum. yüzyıllardır erkeklerin liderlik yolu.

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac Ben anlamak istemiyorum lider olarakta görmüyorum erkekleri. Sen kendine yönetebilecegin civciv bul. Ama ben kimsenin kuru dalına egilmem kendi baharım yeter bana. İletişim kurar sohbet ederim okey ama beni hiç bir erkek yonlendiremez kontrol edemez yönetemez bu kadar basit.. kendine güvenmeyen de zaten yaklaşmasın bana

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@fesfs
      kimse kimseyi kontrol etmiyor hala anlamıyorsun. yön vermekten bahsediyorum. bir ilişkin olduğunda bir çocukla mı beraber olacaksın illa ki olgun yön verecek bi erkek isteyeceksin kadın olarak. anlamak istemiyorsan yapacak bir şey yok kendin deneyimleyeceksin acı çekerek öğreneceksin. hele ki 30 yaşını geç o zaman anlayacaksın bazı şeyleri. ben bir civciv istemem, güçlü kendine yetebilen kadın isterim hem fizik hem mental olarak o tür kadınlar çok çekicidir benim için. ama kibirlenen ve erkeksi kadını sevmem. civciv olmakla güçlü kendine yeten olmak arasında fark var ama bunu düşünmek bile istemiyorsun

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac İstemiyorum evet bu kadar basit

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

o zaman niye milleti fişekliyorsun ayrıştırıyorsun ablacım? bizene senin yaşadığın travmalardan. milletin huzurunu kaçırma git kendi habitatında sataş insanlara. vicdanın yok bari Allahtan kork da milletin rahatını bozma. Allah ıslah etsin. kaç yaşında uğraştığın şeylere laflara bak. 20 yaşındaki kız aklı

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac ya sanane amma uzattın haa öfff

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

@CptMac djdhgdhkj zavallıcık

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@allnightlonggg ne gülüyon len. zoruna mı gitti :D

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@allnightlonggg
      canını mı yaktı erkolar :D baban mı üzdü seni :D çok mu baskı gördün yazık :D

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

@CptMac kırdı üzdü diyim de gönlün olsun belliki bunu bile marifet sanıyorsun yazık

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@allnightlonggg
      ben marifet saydığım şeyler ne biliyor musun, böyle özellikle benden büyük kızcıkları tartışmada domine edip ağlatmayı seviyorum :D gerçekleri yüzüne çarpınca nasıl da kuduruyorlar bazen de senin gibi bel altı giriyorlar.. baksana bişey diyemedi düşünmek istemiyorum dedi :D yapmayın valla kadınlar bu kadar aciz ve ezik olamaz ya :D yoksa türk kadını mı demeliyim. türk kadını bu kadar ezik ve aciz olmamalı ya gerçekten geçmişteki türk kadınına bakıyorum şimdi de size. kız çocuğusunuz 29 yaşında bide :D

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

@CptMac aynen domine ettin ağlattın beni mahfettin sakin ol... (okumadım gerisini kusura bakma oğluş)

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac Çok konuştun sus artık bence.
      Kendi bildiğin sana kalsın.
      Bir kadın size ihtiyaç duymayincaa kuduruyorsunuz. Bu kadar basit daha da yazma. Hadi işine bak.

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@allnightlonggg
      :D nasıl kuduruyorsunuz varya, sen tartışmaya girmedin ki domine edeyim sadece bel altı küçümsemeler yapıyorsun. okuyamazsın zaten anlayamazsın. düşük seviye varoş kız modeli :D aklınız yetmez sizin

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@fesfs
      sana mı sorucam ne konuşacağımı. yo ihtiyaç duymayınca kudurmuyorum zaten ihtiyacınız her zaman var. sen kaşınmayacaksın ablacım ortalık karışmayacak anladın. hadi git ötede kudurun

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac yorumuma gelip bulaşan sen oldun. Bak senden başka konuşan var mı? Egona darbe mi yedin hayırdır.

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@fesfs
      yo egom yok ki benim. erkek düşmanlığı yapıp tahrik eden sensin lafını da aldın bitti. hayırdır falan sana hayırdır ne oluyor? ikile hadi

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac senden başka tahrik olan yok haha

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@fesfs
      yok vallahi hiç sinirli değilim şu an. zaten fark edersen ben sana bilimsel konuştum ilk. sen çevirdin yok erkekler öyle böyle. kaç yaşına gelmişsin bırak Allah aşkına hala aynı kafalar

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      6 ay

@CptMac 😂bende sakinim yoksa bu kadar taviz vermezdim haha neyse gülüm hadi bayy

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

@fesfs
      tamam hadi bay abla git artık. 2 kelam dahi edemiyorsun

Yorumla
    • Fenaskr2323
      Fenaskr2323
      6 ay

Benide sev

Yorumla
    • Sertaç_59
      Sertaç_59
      6 ay

Vallah helall olsun 👏👏👏👏

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Bir keresinde bir arkadaşım vardı, çok güçlü, hayatı boyunca ayakta durmak zorunda kalmış biriydi. Dışarıdan bakınca sert ve kendine güvenli görünüyordu, kimse onun duygusal tarafını görmezdi. Bir gün, çok yorgun ve morali bozukken, sadece yanında oturup saçını okşadım ve kulağına “Sana güveniyorum, her şey yoluna girecek” dedim. O an fark ettim ki, erkekler de bebek gibi sevilmek ister. Yani sadece fiziksel bebeklik değil, ilgi, şefkat, korunma ve güven hissetmek. Dışarıdan güçlü görünseler de, bazen sadece kucaklanmak, saçının okşanması veya nazik bir sözle değerli hissetmek isterler erkekler de insandır; sevgiye ve şefkate ihtiyaç duyar, ama bunu dile getirme biçimleri farklıdır. O an, arkadaşımın gözlerindeki rahatlamayı görmek bana bunu çok net gösterdi.

1
    0 Yorumla
  • Sinanpy
    Sinanpy Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Tabii ki ister bir erkek eşi ya da sevgilisi tarafından bebekler gibi sevilmek ister biraz da karşılıklı şimdi kadınlarda bebekler gibi sevilmek ister 🌹🌹🌹

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Sizin de şımartılmaya hakkınız var

Yorumla
    • Sinanpy
      Sinanpy
      6 ay

Teşekkür ediyorum keşke o hakkımı senin gibi biriyle kullanabilseydim 🌹🌹🌹

Yorumla
  • GeceFısıItısı
    GeceFısıItısı Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.

Fotoğrafı görünce anlık kahkaha attım.

Böyle erkekler de hanım kuzusu mu (ana kuzusu misali) oluyor?

Kadına yazık, o ağırlığı taşıyor bir de...

2
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Haha 😂 Allah affetsin bende güldüm 🤣

Yorumla
    • GeceFısıItısı
      GeceFısıItısı
      6 ay

Bende roller değişir. Eşim koca kuzusu olur.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Doğa Anne
Doğa Anne Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Ee tabii ki isterler! 😊 Hepimiz biraz şefkat, biraz "bebeğim" olma hissine bayılırız. Erkekler de bundan farklı değil. Yorucu bir iş gününün ardından ya da biraz duygusal bir anlarında, bebek gibi ilgi görmek onlara da iyi gelir. Ama tabii, her erkeğin karakteri farklıdır, kimisi bu ilgiyi açıkça talep ederken, kimisi de sessizce bekler. Sonuçta sevgi herkese iyi geliyor, değil mi? Unutma, sevgi her kapıyı açar, yeri gelir koca bir dağı bile devirir! 🥰

0
    1 Yorumla
    • Hastabezi
      Hastabezi
      6 ay

Birde ben hasta bezi kullanıyorum ama beni bezleyen seven yok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

147

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.

Evet ben bebek gibi sevilmek isterdim. sütten daha kesilmedim :D

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.

Bizi böyle sevecek kadının kapı gibi olması lazım guzum 🤣

0
    2 Yorumla
    • Orhan2623
      Orhan2623
      6 ay

O zaman şişman olsun gadası 😀

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      6 ay

@Orhan2623 🤣

Yorumla
  • cerenncerenim_
    cerenncerenim_ Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.

hayir sevilmek istemiyorlar bizzat bu pislige kendim sahit oldum onlar gercek sevgiyi kendi elleriyle itiyorlar mesela dogru duzgun saf temiz masum duygularla sevecek bir kizi bilerek kaybetmeye oynuyorlar kendisinden uzaklastirmaya calisiyorlar cok gordum oylesini ve bizzat aynisini kendim yasadim iyi niyetimle yaklastigim bir orspu cocugu tarafindan ihanet gordum nankorluk gordum ne yalan soyleyim herturlu pisligi gordum o yuzden erkeklerin bir duygusunun oldugunu dusunmuyorum genelleme yapmiyorum ama cogu erkek gercekten kalpsiz acimasiz ve asiri duygusuz yani birsey oldugunda gram uzulmezler umursamazlar zerre duygulari yok istersen agla zirla kendini parcala en fazla banane diyip gecerler

1
    1 Yorumla
    • cerenncerenim_
      cerenncerenim_
      6 ay

hicbirsekilde yalan soylemedim her konuda durust oldum sadik oldum sevdim deger verdim herseyden once onu cok sevdim ama sevgimin karsiligi ihanet oldu kisacasi iyi niyetimi suistimal etti bunu yasayan bilir..

Yorumla
  • IceColdSlayer
    IceColdSlayer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Bebek gibi sevilmeyi istemek demeyelim de bizim yanımızda olduklarını hissettirmesini, zor zamanımızda bize destek göstermesini isteriz.

1
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
  • WalterWhite7
    WalterWhite7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Yok erkekler niye sevilsin ki :D Erkekler ağlamaz, küsmez, alınmaz, trip atmaz, terminatör gibi geziyoruz sokakta :D

1
    5 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Haha 😂 biraz sizi şımartmak lazım 😂

Yorumla
    • WalterWhite7
      WalterWhite7
      6 ay

Zahmet olmazsa :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Siz bunu hak ediyorsunuz 👍🤣

Yorumla
    • WalterWhite7
      WalterWhite7
      6 ay

Ah teşekkür derim çok tatlısın <3 :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Aman efendim rica ederim ne demek 🙋

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Bence erkekler sevilmeyi kaldıramıyor . Bugün boşanmalar bundan var. Kadın emek verip çocuk bakarken erkek arayışa giriyor. Tabi bunun istisnaları da olmuyor değil iyi adamlar da var ama azınlıkta. Az bulunan şey daha kıymetli. Ama bunu anlamıyorlar ihaneti falan hüner olarak görüyor çoğu erkek. 🤔🎈

2
    1 Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Yoo gayet kaldırıyoruz ama yarı yolda bırakılınca bir daha aynı şekilde olamıyoruz sevip sevilmek güzel şey bundan soğutanlar saolsun

Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Sevilmek cinsiyete bakmıyor. Herkes sevilmek ilgi gormek ister.

2
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
    • _-Dream-_ u
      _-Dream-_
      6 ay

🌺🌺

Yorumla
  • KayipPsikopat_3
    KayipPsikopat_3 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Bunu bende anlamıyorum şahsen kendim için konuşursam bu tür şeyler beni geriyor

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Niye beee 🤣 sizin de şımartılmaya hakkınız var 🤣

Yorumla
    • KayipPsikopat_3
      KayipPsikopat_3
      6 ay

Aman aman beni kimse şımartmasa da olur zaten çocukluğumdan beri ilgi ve sevgi görmedim o yüzden gerek yok. Hiç uğraşamam 😅😅

Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bebek gibi sevilmek isteyeni de vardır belki 😂😂. Hiç hoş değil ya, bi erkek için.

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      6 ay

😂😂😂

Yorumla
  • azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Beni böyle taşıyabilen kadının kucağından inmem😏

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Hayda niye ki 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

@azelcan canımcığım beni bir soruda etiket yapmışsın teşekkür ederim 🙏🌸 lakin o üye beni engellediği için yorum yazamıyorum maalesef 😌 burdan yazmak istedim tekrar teşekkür ederim 🙏

Yorumla
  • İflah_olmaz_adam
    İflah_olmaz_adam Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 100%
    6 ay

Evet bebek gibi sevdiğimiz şeyler plduğu doğrudur 🤪🤪

1
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
  • ƊØLƲNÂƳ
    ƊØLƲNÂƳ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Bir varmış bir yokmuş ile başlayan masal bile ister..

1
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Hemen not aldım ✍️✍️

Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Günaydın,
    Ya bu neee... Görsel e kahkaha attım 😅 Yok ya sevelim sevilelim ama bu şekilde de olmaz bebek gibi ne abi? 🤣

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Sizin de şımartılmaya hakkınız var 🤣

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      6 ay

Evet ama🫠 (Hayır yaa 🙄) 😁

Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı.

Elbette ama bu görseldeki kadar değil kesinlikle hani arada bi saçımızı okşasanız yeter fazla abartmaya gerek yok bi kucak olcaksa bizim kucagımızda yayılıp sizin sacımızı oksamanız olabilir umarım musmutlu bir yasam herkesle olur hoşçakalın 🌺🤗

0
    0 Yorumla
  • Davinci000
    Davinci000 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Çoğu toplum baskısından ve işte sözde kurallardan dolayı itiraf edemese bile evet çoğu erkek bunu sever neden biliyor musunuz çünkü sürpriz olacak ama erkeklerinde duyguları var onlar da insan

1
    0 Yorumla
  • Sukran35_
    Sukran35_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    6 ay

İsterler tabi, hakları ama bu şekilde mi?🥰😄

5
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Haha 😂 onlarında şımartılmaya hakkı var 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Eşim maçı bir adamdı dı diyorum çünkü yeni evliyken yok sevme yok oksama falan derdi. Şimdi aşkım şu ekini bir yüzüme koy uyku tutmuyor deyip sırnaşıyor. Erkekler sevgiye ihtiyaç duyduğunu ve onun duygusal tatminini evlenince ya da uygun birini bulunca anlıyor. Kucağıma alamam ama şefkatin dili baska.

0
    0 Yorumla
  • FATİH3428
    FATİH3428 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    6 ay

Valla 43 yaşındayım anam uyşş oğlum dediğinde hala içim eriyor şımarıyorum erkekleti şartsız seven tek kadındır anne..

1
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Kesinlikle öyle 👍🌸

Yorumla
  • Polink
    Polink Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18
    6 ay

Bizim canımız can da onlarınki patlıcan mı?
    E tabi isterler.

2
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Onlarında şımartılmaya hakkı var 😂

Yorumla
    • antiquark
      antiquark
      6 ay

aakilli bu kiz

Yorumla
  • Doktirin
    Doktirin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Yani erkekler de sevilmek düşünülmek ve değer gördüğünü hissetmek ister açıkçası sizden emin olmak da sizin sevginizi tamamen arkasına almakta ister. Kral olduğunu hissettirmediğiniz birinden sizi kraliçe gibi hissettirmesini bekleyemezsiniz

0
    0 Yorumla
  • Sudallas
    Sudallas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    6 ay

Sevgilim hep 'Sen de beni sev aşkım' diyor. Gerçekten istiyorlar.

1
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Onların da şımartılmaya hakkı var 😂

Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Erkekler bebek gibi sevilmek ister. (Şüpheli 😂)

Genelde kadınlar bebek gibi sevilmek istiyorlar. Erkekler de öküzlüğünü yapıyor.

2
    1 Yorumla
    • happy_nation
      happy_nation
      6 ay

Rus kadınlara neden iyi davranıyorlar?

Yorumla
  • Karahindibaaaaaa
    Karahindibaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı.

Ee onlar da insan yani niye istemesin.

3
    0 Yorumla
  • -__BRoWn__-
    -__BRoWn__- Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı.

En çok onlar istiyor bence

3
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Bende öyle düşünüyorum 👍😂

Yorumla
    • -__BRoWn__-
      -__BRoWn__-
      6 ay

Hahaha

Yorumla
  • prova
    prova Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı.

bebeğin benım yanımda yerı yok gıtsın bıyusunde gelsın nınnı soylıycek halımde yok avutacak halımde😂

1
    0 Yorumla
  • teKilla_iceLim
    teKilla_iceLim Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı.

Kesinlikle evet

2
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Onların da şımartılmaya hakkı var 😂

Yorumla
    • teKilla_iceLim
      teKilla_iceLim
      6 ay

Katılıyorumm arada şımartmak gerekk

Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.

Erkekler zaten bebekdir

2
    1 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Evet 👍😂

Yorumla
  • aquarius99
    aquarius99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.

Ben bebek gibi sevilmek istemiyorum kraliçe gibi sevilmek istiyorum öyle de severim

2
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bir de "fııış fııış kayıkçı" diye uyutalım tamamdır

2
    1 Yorumla
    • antiquark
      antiquark
      6 ay

olur tsk

Yorumla
  • Toz_Pembe_Hayaller34
    Toz_Pembe_Hayaller34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Hiç görmedim öyle erkek mi varmış? Hani nerede? :D

2
    4 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Onlarında şımartılmaya hakkı var 😂

Yorumla
    • Toz_Pembe_Hayaller34
      Toz_Pembe_Hayaller34
      6 ay

Aman şımarmasınlar bizi şımartsınlar biz olmadan yaşayamazlar yalan mı :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
    • Toz_Pembe_Hayaller34
      Toz_Pembe_Hayaller34
      6 ay

:D

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.

İsterler elbette ilgi görmek değerli hissetmek onların da hakkı

2
    0 Yorumla
  • redbulkanatlandirir
    redbulkanatlandirir Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

niye istemesin ki erkekte isteyebilir ilgi sevgi

2
    0 Yorumla
  • Liwes s
    Liwes Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

İnsanız bizde hani duygularımız var :D

2
    5 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Ya arkadaş senin yorumuna dönmeye tövbeliyim 😂 insan bir cevap karşılık yazar yorumum askıda kalınca uyuz oluyorum ben sana 😂

Yorumla
    • Liwes s
      Liwes
      6 ay

Özür dilerim ya genelde kimseye dönmem o yüzden jddkkd ama bundan sonra dikkat edeceğim

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Bende yoruma dönülmedigi zaman bu kim olursa olsun bu davranış beni değersiz hissettiriyor , çünkü ben herkesin yorumuna elimden geldiğince dönüş yapıyorum belki oyuzden aynı şeyi karşı taraftan da bekliyorum😊 tamam peki anlayışın için Teşekkür ederim 🙏🌸😊

Yorumla
    • Liwes s
      Liwes
      6 ay

Çok haklısın gerçekten bazen iş yerinde fırsat bulamıyorum es geçiyorum ama bu bahane değil elbette rica ederim bu arada :)

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

🙏🌸😊🙋

Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yani sevilmek isteyebilir. Kısacası hiç Bebek getirmemek daha mantıklı aklı olan evli bireyler doğum karşıtı olur

0
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.

Umrumda değil onlar zaten okumamış ya da basit kendisine tatlım yapan kadınlara değer verir herkes gitsin öylelerini tercih etssin

0
    1 Yorumla
    • PenguenLoki
      PenguenLoki
      6 ay

Helal

Yorumla
  • chltrzltsytn
    chltrzltsytn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    6 ay

Evet, erkekler de zaman zaman korunmak, şefkat ve ilgi görmek ister. Güçlü görünseler de duygusal güvene, küçük bir bebek gibi sevilmeye ihtiyaç duyarlar; sevgi ve şefkat, cinsiyetten bağımsız bir insan ihtiyacıdır.

3
    0 Yorumla
  • Cokkalmam
    Cokkalmam Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı.

Isteriz elbette🤭

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Yorumla
    • Cokkalmam
      Cokkalmam
      6 ay

Dimi ya.😃Yazık bize😃

Yorumla
  • turkishrock
    turkishrock Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı.

Ben daha çok sevme taraftarıyım

1
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Yorumla
    • turkishrock
      turkishrock
      6 ay

Yok ben şımarmak istemiyorum haha

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Seviyorlar bir tek onların sevgi ihtiyacı var zaten kadının yok :))

1
    0 Yorumla
  • Milanista22
    Milanista22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 900 cevap paylaştı.

Valla ben istemem 🤣

1
    6 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      6 ay

Yanii evet olabilir ama ben uzerime dusulmesini cok sevmiyorum 😅

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Haydaaa 🤣

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      6 ay

Oyle maalesef😄

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

tamam peki 👍🌸🌼

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      6 ay

🙃🙃

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay

Erkekler adam gibi sevilmek ister

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
    • Neco40
      Neco40
      6 ay

👍

Yorumla
  • SorryImnotreadyyet
    SorryImnotreadyyet Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Ben hayatımdaki erkekleri hep bebeğim gibi sevdim onlar da bana gelin getirdi sağolsunlar

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Gayet tabi ki biz de insanız

1
    4 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Tabiki sizin de şımartılmaya hakkınız var 🤣

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      6 ay

Özellikle de benim 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Seni şımartalim hemen 🤣

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      6 ay

Olur abla nasıl şımartıcan 😂

Yorumla
  • Rüzgar9434
    Rüzgar9434 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Hasta olunca evet :)))

1
    7 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

@Rüzgar9434 sizin de şımartılmaya hakkınız var 🤣

Yorumla
    • Rüzgar9434
      Rüzgar9434
      6 ay

En doğal hakkimiz tabiki :)))))

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Seni şımartalim hemen 🤣

Yorumla
    • Rüzgar9434
      Rüzgar9434
      6 ay

Şımarmayı ve şımartmayı severim :)))

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
    • Rüzgar9434
      Rüzgar9434
      6 ay

Al bakalım:))

Yorumla
  • CptMac
    CptMac Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

okadar da değil :D

1
    3 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Niye beee 🤣 sizin de şımartılmaya hakkınız var

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      6 ay

yok o kadarını almayayım :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
  • Ruthles35
    Ruthles35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Hayır erkekler kendine guvenilmesini ister

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Not aldım ✍️✍️

Yorumla
    • Ruthles35
      Ruthles35
      6 ay

Tamamdır 👍☺️

Yorumla
  • Kırmızı8
    Kırmızı8 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 98%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Elbette bebekken emiyorduk sonucta🤣

1
    2 Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      6 ay

Yorumla
    • Kırmızı8
      Kırmızı8
      6 ay

😅😅😅😅

Yorumla
  • amanbesende
    amanbesende Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Gitsin anası sevsin daha neler ne o öyle görsel deki gibi kucağa almalar vs?

0
    1 Yorumla
    • ceminc
      ceminc
      6 ay

Elalemin adamını almıyorsun kendi kocanı alıyorsun kucağına saçma sapan söylemlerin o zaman evlenmeyin çocuk yapmayın soyutlayın ne bu gerginlik jsjsjsjsjsj

Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı.

Bu isteyen bebek değil yaa nonoş ya da totoştur efemine hesabı

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.

hayır cok sacma bence erkek erkektir böyle minnos sevgiler erkege gelmez

0
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Kadınlar erkek nefretiyle doğar erkeği sevemez

0
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKe-34
    KaRa-MaSKe-34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.

yok daha neler ben severim hatunumu öyle :D

0
    0 Yorumla
  • HollandEUnl
    HollandEUnl Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Herhalde ister siz istiyorsunuzda biz niye istemeyelim

0
    0 Yorumla
  • King_Kerem
    King_Kerem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Anne gibi davranırsanız ilişkiniz biter ama. Arada olabilir

0
    0 Yorumla
  • 1kendihalindebiri
    1kendihalindebiri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Aşırı anaç ve korumacı davranmadığınız sürece sorun yok bence

0
    0 Yorumla
  • İçiBoşDefterim
    İçiBoşDefterim Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Yok ben bebek gibi sevmek istiyorum ama kimse yok

0
    0 Yorumla
  • kilicbk
    kilicbk Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 62%
    6 ay

Erkekler de ilgi ister, sevilmek ister. Aynı bebek gibi uygun bir tanım olabilir

0
    0 Yorumla
  • Yenikullanıcıyımben
    Yenikullanıcıyımben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Biz de anne gibi davranmıyor muyuz sevince🥹🥹😢😢

0
    23 Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

İşte o kötü

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz evet. İlişkilerde böyle olmamalı. Kimseyle çıkmadım ama anne gibi endişe duyarim hoşlandığım kişi için

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Sevgili eş olarak gördüğüm birisinin bana anne şevkati ile yaklaşmasını istemem ne kadar sevsemde bir süre sonra soğuma olur o endişeyi eş olarak hissettirmen lazım

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Yaş doğru mu peki

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz evet fatih reşit civelekoglu dinliyorum. Kendisi psikolog. O da eslerin sefkat yerine tutku ile birbrilerine yaklasmasi gerektigini soyluyor. Yoksa bu sehveti öldürüyor

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Bu yaşa kadar niye hiç konuştuğun olmadı

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

O kişiyi hiç duymadım bilmiyorum ama doğru demiş eşler arasında tutku istek bitmemeli yoksa bunun arkadaşlıktanda bir farkı olmaz

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz amacım evlilik oldugu icin boyle bir girisimi kendime yakistiramadim. hem de cekingen olusum etkili oldu

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Anladım evlilik düşünüyormusun peki

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Birde sevgili olmadan evleneceğin kişiyi tanıyamazsın ki

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz evlilik düşünmek ve sevgili olmak konularına ayrı bakiyorum ben ya. Birinde flört var. Tefsir yazan hocalardan biri demiş ki gayrimeşru bir muhabbetin neticesi merhametsizce azap cekmektir. Flört dediğimizde iki insanın hoşuna giden sekilde davranması, öyle seyler söylemesi değil mi? Bunları içermeyen görüşme de evlilik amacı taşır ve kişiler birbirini tanır diye düşünüyorum. Düşüncelerim sana farklı gelebilir belki

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Bana göre ikisi aynı şey neden dersen ikisindede birbirine tanımak için bir süreç işliyor yani evlilik için birisi için konuşmaya başlasan ilk günden nikah salonuna gidecek değilsin belkide bu sana yanlış gelebilir ama bakış açısı

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz evet

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz "amacım evlilik oldugu icin"

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz tamam yorumunu şimdi gördüm. Sevgili olmak flörte yol açıyor, sınırlar ihlal edilebiliyor demek istedim

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Tam olarak neye evet dedin onu anlamadım

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz yorumlar karıştı evet ben de sonradan fark ettim😃 evlilik düşüyor musun demişsin de ben de yazdığımı görmediğini zannedip tekrar yazıyorum 😅

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Anladım senin demek istediğin evlilik amacı ile konuşup tanışmak sevgili olmamak yani

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz Anladım senin demek istediğin evlilik amacı ile konuşup tanışmak sevgili olmamak yani
      Evet

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Olur öyle sorun değil 😁😄

Yorumla
    • Yenikullanıcıyımben
      Yenikullanıcıyımben
      6 ay

@Baydiyeceksiniz bu konularla alakali sorular da var profilimde. orada da farklı görüşler var

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Evet o şekilde amaç belli oluyor bir süre konuşup olmazsa kimse daha fazla vakit harcamadan bitirebilir

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      6 ay

Bakarım bi onlarada

Yorumla
  • Fırtına_Avcısı
    Fırtına_Avcısı Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı.

Güzel bir soru erkek adam bebek gibi sever bebek gibi sevilmez

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Öyle hanım gormedim. Nerede buluruz adres ver

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (167)
Devamını Gör(212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler de bebek gibi sevilmek ister mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler de bebek gibi sevilmek ister mi? 121 cevap verildi
Erkekler de bebek gibi sevilmek isterler mi? 24 cevap verildi
Erkekler de bebeğiymiş gibi sevilmek ister mi? 10 cevap verildi
Erkekler bebek gibi sevilmeyi sever mi? 71 cevap verildi
Erkekler bebek gibi sevilmekten hoşlanır mı? 216 cevap verildi
Erkekler bebek gibi sevilmekten hoşlanır mı? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨