Onlar daha çok sever ilgiyi. Kadınların adı çıkmış ilgi bağımlısı erkekler aslında. Kadin bu konuda daha iradeli ve alışıyor sakinliğe ama erkek ciks, doymaz.
430 Yorumla- 6 ay
Ben bebek gibi severim 😂
- 6 ay
@fesfs
sen bi kadın olarak kimi kapının önüne koyuyorsun? kadın hiçbir şey yapamaz. yüzyıllar boyunca muhtaçtınız bize hala öylesiniz. ilgiyi hepiniz istiyorsunuz. sen hakaret ediyorsun ben mantıksal konuşuyorum. erkekler testosterondan dolayı her zaman daha dayanıklıdır fiziksel ve stres açısından. duyguları da daha düz ve kördür bu yüzden. ama kadınlardaki östrojen duygusal ve kırılgan yapar. tarihte de hep hafif görevleri yaptınız hala da öyle. kendiniz karar veremezsiniz ilişkide de. çünkü kadınların beynindeki mantıksal kısım daha az çalışır bilimsel olarak gerçektir bu. aciz dediğin erkekler sayede hayattasın. seni büyüten bakan da bir erkek. sen kapıya koyamazsın erkek koyar. çünkü duygusal ve fiziksel olarak seni koruyan her zaman erkektir. ve öyle de kalacak - 6 ay
@CptMac Ay aman sevsinler valla zerre umrumda değilsiniz. Sen kimi kimden koruyorsun yine hemcinsiniz zarar veriyor bize, kusura bakma da çevrede gördüğün pembe hayallerle pamuk sarma büyüyen kiz çocukları ya da şımarık kadınlarla karistirma beni, hayatım boyunca hiç bir erkekten korkmadım korkmayacagimda. Benim gözüm karadır babamin bana zerre desteği olmadi, kendi cabamla hayata tutundum, bu yüzden zerre kendimi muhtaç hissetmiyorum, herseyide kendim hallediyorum, cinsellik ve boş vaatleri çıkarırsan erkeklerin bir kadının hayatına dokunacagi hiç bir faydası yok,
- 6 ay
@fesfs
bu zamana kadar erkeklerden mi koruduk sizi sadece? gerçekten öfkenle konuşuyorsun mantık yürütmüyorsun. erkekten korkmana gerek yok ki zaten zararsızız biz.. seni karıştırmam, ama normal bir kadın gibi duygularınla konuşuyorsun sadece. üslup farkına bak 27 yaşında kadınsın ablam yaşındasın 23 yaşındaki adama ne biçim konuşuyorsun. farkımıza bakabilirsin buradan kimin mantığı daha iyi çalışıyor. belli ki babanla ilgili sorunun olmuş ki öfkelisin ki çok gördüm böyle kişileri. boş vaatler değil. dediğin gibi "güçlü kadın" olan kişiler, ki asla yargılamam böyle kadınlar bence çok çekici ve takdir edilesidir, ama bunu takıntı yapıp büyüklenenlere asla saygı duymam. (yani senin gibilerden bahsediyorum) genelde hayatlarında bir koruyucu bir "dağ" olarak görmediği bir erkek olduğunda mutsuz olma ve öfke duyma eğilimindedir. ben kin duymam iki cinsin de yaratılmasında hikmet vardır derim. ama fark ettiysen aramızdaki fark buradan çıkıyor. bizim koruyuculuğumuz yüzyıllarca tarihin başından bu zamana kadar hayvanlardan, fakirlikten, açlıktan, soğuktan aklına ne gelecekse sürmüştür. ama bunu düşünmüyorsun ve dediğim gibi, duygularınla konuşuyorsun tıpkı bir kadın gibi (şımarık kadın) - 6 ay
@fesfs
neyi kimi kimden diyorsun ya okumamışsın bile öfkenden, yüzyıllardır diyorum her tehlikeden korundunuz bizim tarafımızdan. hala en ağır işleri biz yapıyoruz. evet ihtiyacın var ayrıca ciddiye alma umurumda değil sen üzüleceksin. senin bu düşünceni bilip de senle ilişkisi olanın kendisine saygısı yoktur. öfke ve kinin ne kadar belli ayrıştırıyorsun direk "toplum insanısınız" erkekler sayesinde buralardasınız. ama nankörlük yapıyorsunuz. aramızdaki farkı bir anla şu anda. ben sana mantıktan bilimden bahsediyorum, sen ise feminizmin papağanlığını yapıyorsun. konuşmayı seviyeye ve doğru münakaşaya çekmeye çalışıyorum sen hala duygularınla konuşuyorsun. kim liderlik yapıyor düşün şu an. eğer ben de ortalama kadın gibi olsaydım şu an binlerce hakaret kin kusardım burada. ama mantığı seçiyorum. yüzyıllardır erkeklerin liderlik yolu. - 6 ay
@CptMac Ben anlamak istemiyorum lider olarakta görmüyorum erkekleri. Sen kendine yönetebilecegin civciv bul. Ama ben kimsenin kuru dalına egilmem kendi baharım yeter bana. İletişim kurar sohbet ederim okey ama beni hiç bir erkek yonlendiremez kontrol edemez yönetemez bu kadar basit.. kendine güvenmeyen de zaten yaklaşmasın bana
- 6 ay
@fesfs
kimse kimseyi kontrol etmiyor hala anlamıyorsun. yön vermekten bahsediyorum. bir ilişkin olduğunda bir çocukla mı beraber olacaksın illa ki olgun yön verecek bi erkek isteyeceksin kadın olarak. anlamak istemiyorsan yapacak bir şey yok kendin deneyimleyeceksin acı çekerek öğreneceksin. hele ki 30 yaşını geç o zaman anlayacaksın bazı şeyleri. ben bir civciv istemem, güçlü kendine yetebilen kadın isterim hem fizik hem mental olarak o tür kadınlar çok çekicidir benim için. ama kibirlenen ve erkeksi kadını sevmem. civciv olmakla güçlü kendine yeten olmak arasında fark var ama bunu düşünmek bile istemiyorsun - 6 ay
o zaman niye milleti fişekliyorsun ayrıştırıyorsun ablacım? bizene senin yaşadığın travmalardan. milletin huzurunu kaçırma git kendi habitatında sataş insanlara. vicdanın yok bari Allahtan kork da milletin rahatını bozma. Allah ıslah etsin. kaç yaşında uğraştığın şeylere laflara bak. 20 yaşındaki kız aklı
- 6 ay
- 6 ay
- 6 ay
@allnightlonggg
ben marifet saydığım şeyler ne biliyor musun, böyle özellikle benden büyük kızcıkları tartışmada domine edip ağlatmayı seviyorum :D gerçekleri yüzüne çarpınca nasıl da kuduruyorlar bazen de senin gibi bel altı giriyorlar.. baksana bişey diyemedi düşünmek istemiyorum dedi :D yapmayın valla kadınlar bu kadar aciz ve ezik olamaz ya :D yoksa türk kadını mı demeliyim. türk kadını bu kadar ezik ve aciz olmamalı ya gerçekten geçmişteki türk kadınına bakıyorum şimdi de size. kız çocuğusunuz 29 yaşında bide :D - 6 ay
- 6 ay
Benide sev
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)6 ayBir keresinde bir arkadaşım vardı, çok güçlü, hayatı boyunca ayakta durmak zorunda kalmış biriydi. Dışarıdan bakınca sert ve kendine güvenli görünüyordu, kimse onun duygusal tarafını görmezdi. Bir gün, çok yorgun ve morali bozukken, sadece yanında oturup saçını okşadım ve kulağına “Sana güveniyorum, her şey yoluna girecek” dedim. O an fark ettim ki, erkekler de bebek gibi sevilmek ister. Yani sadece fiziksel bebeklik değil, ilgi, şefkat, korunma ve güven hissetmek. Dışarıdan güçlü görünseler de, bazen sadece kucaklanmak, saçının okşanması veya nazik bir sözle değerli hissetmek isterler erkekler de insandır; sevgiye ve şefkate ihtiyaç duyar, ama bunu dile getirme biçimleri farklıdır. O an, arkadaşımın gözlerindeki rahatlamayı görmek bana bunu çok net gösterdi.
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabii ki ister bir erkek eşi ya da sevgilisi tarafından bebekler gibi sevilmek ister biraz da karşılıklı şimdi kadınlarda bebekler gibi sevilmek ister 🌹🌹🌹
12 Yorumla- 6 ay
Sizin de şımartılmaya hakkınız var
- Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.
6 ayFotoğrafı görünce anlık kahkaha attım.
Böyle erkekler de hanım kuzusu mu (ana kuzusu misali) oluyor?
Kadına yazık, o ağırlığı taşıyor bir de...
22 Yorumla- 6 ay
Haha 😂 Allah affetsin bende güldüm 🤣
- 6 ay
Bende roller değişir. Eşim koca kuzusu olur.
Yapay Zeka Cevapladı
Ee tabii ki isterler! 😊 Hepimiz biraz şefkat, biraz "bebeğim" olma hissine bayılırız. Erkekler de bundan farklı değil. Yorucu bir iş gününün ardından ya da biraz duygusal bir anlarında, bebek gibi ilgi görmek onlara da iyi gelir. Ama tabii, her erkeğin karakteri farklıdır, kimisi bu ilgiyi açıkça talep ederken, kimisi de sessizce bekler. Sonuçta sevgi herkese iyi geliyor, değil mi? Unutma, sevgi her kapıyı açar, yeri gelir koca bir dağı bile devirir! 🥰
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 6 ayEvet ben bebek gibi sevilmek isterdim. sütten daha kesilmedim :D
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
6 ayBizi böyle sevecek kadının kapı gibi olması lazım guzum 🤣
02 Yorumla- 6 ay
- Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.
6 ayhayir sevilmek istemiyorlar bizzat bu pislige kendim sahit oldum onlar gercek sevgiyi kendi elleriyle itiyorlar mesela dogru duzgun saf temiz masum duygularla sevecek bir kizi bilerek kaybetmeye oynuyorlar kendisinden uzaklastirmaya calisiyorlar cok gordum oylesini ve bizzat aynisini kendim yasadim iyi niyetimle yaklastigim bir orspu cocugu tarafindan ihanet gordum nankorluk gordum ne yalan soyleyim herturlu pisligi gordum o yuzden erkeklerin bir duygusunun oldugunu dusunmuyorum genelleme yapmiyorum ama cogu erkek gercekten kalpsiz acimasiz ve asiri duygusuz yani birsey oldugunda gram uzulmezler umursamazlar zerre duygulari yok istersen agla zirla kendini parcala en fazla banane diyip gecerler
11 Yorumla- 6 ay
hicbirsekilde yalan soylemedim her konuda durust oldum sadik oldum sevdim deger verdim herseyden once onu cok sevdim ama sevgimin karsiligi ihanet oldu kisacasi iyi niyetimi suistimal etti bunu yasayan bilir..
6 ayBebek gibi sevilmeyi istemek demeyelim de bizim yanımızda olduklarını hissettirmesini, zor zamanımızda bize destek göstermesini isteriz.
11 Yorumla- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
6 ayYok erkekler niye sevilsin ki :D Erkekler ağlamaz, küsmez, alınmaz, trip atmaz, terminatör gibi geziyoruz sokakta :D
15 Yorumla- 6 ay
Haha 😂 biraz sizi şımartmak lazım 😂
- 6 ay
Zahmet olmazsa :D
- 6 ay
Siz bunu hak ediyorsunuz 👍🤣
- 6 ay
Ah teşekkür derim çok tatlısın <3 :D
- 6 ay
Aman efendim rica ederim ne demek 🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 6 ayBence erkekler sevilmeyi kaldıramıyor . Bugün boşanmalar bundan var. Kadın emek verip çocuk bakarken erkek arayışa giriyor. Tabi bunun istisnaları da olmuyor değil iyi adamlar da var ama azınlıkta. Az bulunan şey daha kıymetli. Ama bunu anlamıyorlar ihaneti falan hüner olarak görüyor çoğu erkek. 🤔🎈
21 Yorumla- 6 ay
Yoo gayet kaldırıyoruz ama yarı yolda bırakılınca bir daha aynı şekilde olamıyoruz sevip sevilmek güzel şey bundan soğutanlar saolsun
Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Sevilmek cinsiyete bakmıyor. Herkes sevilmek ilgi gormek ister.
22 Yorumla- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
- Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
6 ayBunu bende anlamıyorum şahsen kendim için konuşursam bu tür şeyler beni geriyor
12 Yorumla- 6 ay
Niye beee 🤣 sizin de şımartılmaya hakkınız var 🤣
- 6 ay
Aman aman beni kimse şımartmasa da olur zaten çocukluğumdan beri ilgi ve sevgi görmedim o yüzden gerek yok. Hiç uğraşamam 😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayBebek gibi sevilmek isteyeni de vardır belki 😂😂. Hiç hoş değil ya, bi erkek için.
12 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Beni böyle taşıyabilen kadının kucağından inmem😏
12 Yorumla- 6 ay
Hayda niye ki 😂
- 6 ay
6 ayEvet bebek gibi sevdiğimiz şeyler plduğu doğrudur 🤪🤪
11 Yorumla- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bir varmış bir yokmuş ile başlayan masal bile ister..
11 Yorumla- 6 ay
Hemen not aldım ✍️✍️
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
6 ayGünaydın,
Ya bu neee... Görsel e kahkaha attım 😅 Yok ya sevelim sevilelim ama bu şekilde de olmaz bebek gibi ne abi? 🤣12 Yorumla- 6 ay
Sizin de şımartılmaya hakkınız var 🤣
- 6 ay
Evet ama🫠 (Hayır yaa 🙄) 😁
Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Elbette ama bu görseldeki kadar değil kesinlikle hani arada bi saçımızı okşasanız yeter fazla abartmaya gerek yok bi kucak olcaksa bizim kucagımızda yayılıp sizin sacımızı oksamanız olabilir umarım musmutlu bir yasam herkesle olur hoşçakalın 🌺🤗
00 Yorumla
6 ayÇoğu toplum baskısından ve işte sözde kurallardan dolayı itiraf edemese bile evet çoğu erkek bunu sever neden biliyor musunuz çünkü sürpriz olacak ama erkeklerinde duyguları var onlar da insan
10 Yorumlaİsterler tabi, hakları ama bu şekilde mi?🥰😄
51 Yorumla- 6 ay
Haha 😂 onlarında şımartılmaya hakkı var 😂
Gizli Üye(36-45)6 ayEşim maçı bir adamdı dı diyorum çünkü yeni evliyken yok sevme yok oksama falan derdi. Şimdi aşkım şu ekini bir yüzüme koy uyku tutmuyor deyip sırnaşıyor. Erkekler sevgiye ihtiyaç duyduğunu ve onun duygusal tatminini evlenince ya da uygun birini bulunca anlıyor. Kucağıma alamam ama şefkatin dili baska.
00 YorumlaValla 43 yaşındayım anam uyşş oğlum dediğinde hala içim eriyor şımarıyorum erkekleti şartsız seven tek kadındır anne..
11 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
Bizim canımız can da onlarınki patlıcan mı?
E tabi isterler.22 Yorumla- 6 ay
Onlarında şımartılmaya hakkı var 😂
Yani erkekler de sevilmek düşünülmek ve değer gördüğünü hissetmek ister açıkçası sizden emin olmak da sizin sevginizi tamamen arkasına almakta ister. Kral olduğunu hissettirmediğiniz birinden sizi kraliçe gibi hissettirmesini bekleyemezsiniz
00 YorumlaSevgilim hep 'Sen de beni sev aşkım' diyor. Gerçekten istiyorlar.
11 Yorumla- 6 ay
Onların da şımartılmaya hakkı var 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
6 ayErkekler bebek gibi sevilmek ister. (Şüpheli 😂)
Genelde kadınlar bebek gibi sevilmek istiyorlar. Erkekler de öküzlüğünü yapıyor.
21 Yorumla- 6 ay
Rus kadınlara neden iyi davranıyorlar?
- Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı.
6 ayEe onlar da insan yani niye istemesin.
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı.
6 ayEn çok onlar istiyor bence
32 Yorumla- 6 ay
Bende öyle düşünüyorum 👍😂
- 6 ay
Hahaha
Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. bebeğin benım yanımda yerı yok gıtsın bıyusunde gelsın nınnı soylıycek halımde yok avutacak halımde😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı.
6 ayKesinlikle evet
22 Yorumla- 6 ay
Onların da şımartılmaya hakkı var 😂
- 6 ay
Katılıyorumm arada şımartmak gerekk
- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
6 ayErkekler zaten bebekdir
21 Yorumla- 6 ay
Evet 👍😂
- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
6 ayBen bebek gibi sevilmek istemiyorum kraliçe gibi sevilmek istiyorum öyle de severim
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bir de "fııış fııış kayıkçı" diye uyutalım tamamdır
21 Yorumla
6 ayHiç görmedim öyle erkek mi varmış? Hani nerede? :D
24 Yorumla- 6 ay
Onlarında şımartılmaya hakkı var 😂
- 6 ay
Aman şımarmasınlar bizi şımartsınlar biz olmadan yaşayamazlar yalan mı :D
- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
- 6 ay
:D
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
6 ayİsterler elbette ilgi görmek değerli hissetmek onların da hakkı
20 Yorumla
6 ayniye istemesin ki erkekte isteyebilir ilgi sevgi
20 Yorumlaİnsanız bizde hani duygularımız var :D
25 Yorumla- 6 ay
Ya arkadaş senin yorumuna dönmeye tövbeliyim 😂 insan bir cevap karşılık yazar yorumum askıda kalınca uyuz oluyorum ben sana 😂
- 6 ay
Bende yoruma dönülmedigi zaman bu kim olursa olsun bu davranış beni değersiz hissettiriyor , çünkü ben herkesin yorumuna elimden geldiğince dönüş yapıyorum belki oyuzden aynı şeyi karşı taraftan da bekliyorum😊 tamam peki anlayışın için Teşekkür ederim 🙏🌸😊
- 6 ay
🙏🌸😊🙋
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani sevilmek isteyebilir. Kısacası hiç Bebek getirmemek daha mantıklı aklı olan evli bireyler doğum karşıtı olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
6 ayUmrumda değil onlar zaten okumamış ya da basit kendisine tatlım yapan kadınlara değer verir herkes gitsin öylelerini tercih etssin
01 Yorumla- 6 ay
Helal
6 ayEvet, erkekler de zaman zaman korunmak, şefkat ve ilgi görmek ister. Güçlü görünseler de duygusal güvene, küçük bir bebek gibi sevilmeye ihtiyaç duyarlar; sevgi ve şefkat, cinsiyetten bağımsız bir insan ihtiyacıdır.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Isteriz elbette🤭
12 Yorumla- 6 ay
- Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı.
6 ayBen daha çok sevme taraftarıyım
13 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
Yok ben şımarmak istemiyorum haha
- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Seviyorlar bir tek onların sevgi ihtiyacı var zaten kadının yok :))
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 900 cevap paylaştı.
6 ayValla ben istemem 🤣
16 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
Yanii evet olabilir ama ben uzerime dusulmesini cok sevmiyorum 😅
- 6 ay
Haydaaa 🤣
- 6 ay
Oyle maalesef😄
- 6 ay
tamam peki 👍🌸🌼
- 6 ay
🙃🙃
Erkekler adam gibi sevilmek ister
12 Yorumla- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayBen hayatımdaki erkekleri hep bebeğim gibi sevdim onlar da bana gelin getirdi sağolsunlar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Gayet tabi ki biz de insanız
14 Yorumla- 6 ay
Tabiki sizin de şımartılmaya hakkınız var 🤣
- 6 ay
Seni şımartalim hemen 🤣
6 ayHasta olunca evet :)))
17 Yorumla- 6 ay
@Rüzgar9434 sizin de şımartılmaya hakkınız var 🤣
- 6 ay
En doğal hakkimiz tabiki :)))))
- 6 ay
Dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum
- 6 ay
Seni şımartalim hemen 🤣
- 6 ay
Şımarmayı ve şımartmayı severim :)))
- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
- 6 ay
Al bakalım:))
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. okadar da değil :D
13 Yorumla- 6 ay
Niye beee 🤣 sizin de şımartılmaya hakkınız var
- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
Hayır erkekler kendine guvenilmesini ister
12 Yorumla- 6 ay
Not aldım ✍️✍️
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elbette bebekken emiyorduk sonucta🤣
12 Yorumla- 6 ay
6 ayGitsin anası sevsin daha neler ne o öyle görsel deki gibi kucağa almalar vs?
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı.
6 ayBu isteyen bebek değil yaa nonoş ya da totoştur efemine hesabı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
6 ayhayır cok sacma bence erkek erkektir böyle minnos sevgiler erkege gelmez
00 Yorumla Kadınlar erkek nefretiyle doğar erkeği sevemez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.
6 ayyok daha neler ben severim hatunumu öyle :D
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayHerhalde ister siz istiyorsunuzda biz niye istemeyelim
00 Yorumla
6 ayAnne gibi davranırsanız ilişkiniz biter ama. Arada olabilir
00 Yorumla
6 ayAşırı anaç ve korumacı davranmadığınız sürece sorun yok bence
00 Yorumla
6 ayYok ben bebek gibi sevmek istiyorum ama kimse yok
00 YorumlaErkekler de ilgi ister, sevilmek ister. Aynı bebek gibi uygun bir tanım olabilir
00 Yorumla
6 ayBiz de anne gibi davranmıyor muyuz sevince🥹🥹😢😢
023 Yorumla- 6 ay
İşte o kötü
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz evet. İlişkilerde böyle olmamalı. Kimseyle çıkmadım ama anne gibi endişe duyarim hoşlandığım kişi için
- 6 ay
Sevgili eş olarak gördüğüm birisinin bana anne şevkati ile yaklaşmasını istemem ne kadar sevsemde bir süre sonra soğuma olur o endişeyi eş olarak hissettirmen lazım
- 6 ay
Yaş doğru mu peki
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz evet fatih reşit civelekoglu dinliyorum. Kendisi psikolog. O da eslerin sefkat yerine tutku ile birbrilerine yaklasmasi gerektigini soyluyor. Yoksa bu sehveti öldürüyor
- 6 ay
Bu yaşa kadar niye hiç konuştuğun olmadı
- 6 ay
O kişiyi hiç duymadım bilmiyorum ama doğru demiş eşler arasında tutku istek bitmemeli yoksa bunun arkadaşlıktanda bir farkı olmaz
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz amacım evlilik oldugu icin boyle bir girisimi kendime yakistiramadim. hem de cekingen olusum etkili oldu
- 6 ay
Anladım evlilik düşünüyormusun peki
- 6 ay
Birde sevgili olmadan evleneceğin kişiyi tanıyamazsın ki
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz evlilik düşünmek ve sevgili olmak konularına ayrı bakiyorum ben ya. Birinde flört var. Tefsir yazan hocalardan biri demiş ki gayrimeşru bir muhabbetin neticesi merhametsizce azap cekmektir. Flört dediğimizde iki insanın hoşuna giden sekilde davranması, öyle seyler söylemesi değil mi? Bunları içermeyen görüşme de evlilik amacı taşır ve kişiler birbirini tanır diye düşünüyorum. Düşüncelerim sana farklı gelebilir belki
- 6 ay
Bana göre ikisi aynı şey neden dersen ikisindede birbirine tanımak için bir süreç işliyor yani evlilik için birisi için konuşmaya başlasan ilk günden nikah salonuna gidecek değilsin belkide bu sana yanlış gelebilir ama bakış açısı
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz evet
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz "amacım evlilik oldugu icin"
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz tamam yorumunu şimdi gördüm. Sevgili olmak flörte yol açıyor, sınırlar ihlal edilebiliyor demek istedim
- 6 ay
Tam olarak neye evet dedin onu anlamadım
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz yorumlar karıştı evet ben de sonradan fark ettim😃 evlilik düşüyor musun demişsin de ben de yazdığımı görmediğini zannedip tekrar yazıyorum 😅
- 6 ay
Anladım senin demek istediğin evlilik amacı ile konuşup tanışmak sevgili olmamak yani
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz Anladım senin demek istediğin evlilik amacı ile konuşup tanışmak sevgili olmamak yani
Evet - 6 ay
Olur öyle sorun değil 😁😄
- 6 ay
@Baydiyeceksiniz bu konularla alakali sorular da var profilimde. orada da farklı görüşler var
- 6 ay
Evet o şekilde amaç belli oluyor bir süre konuşup olmazsa kimse daha fazla vakit harcamadan bitirebilir
- 6 ay
Bakarım bi onlarada
- Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı.
6 ayGüzel bir soru erkek adam bebek gibi sever bebek gibi sevilmez
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Öyle hanım gormedim. Nerede buluruz adres ver
00 Yorumla- Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat