1 yılSana birisi iltifat ettiğinde sadece teşekkür etmek flörtü biraz boğar ve mesafe koyar. Flörtleşmek için biraz oyun biraz da rahatlık gerek. Yani söylediklerine hemen ciddi ya da utangaç bir tepki vermek yerine içinde tatlı bir enerjiyle cevap vermek önemli. Ne çok ciddiye al ne de boş geç. Hafif gülümse, göz teması kur, söylediklerine sıcak bir enerji kat. Karşı taraf ilgisini gösteriyorsa sende bu ilgiyi görmezden gelmeden küçük tepkilerle karşılık ver. Flört laf değil his işidir aslında.🌷
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılFlörtleşmek herşeyden önce özgüvenli olmayı ve sadece dürüstçe kendisi olmayı gerektirir, kasmak veya sırf cevap vermiş olmak için yüzeysel bir kaç kelime söylemek yapay bir iletişime sebep olur. Her iki taraf ta kendileri olmalı, doğal akışında birbirleriyle duygularını gerçekten hissederek paylaşmalılar. Sakin olmak panik yapmamak gereksiz yere heyecan yapmamak iletişimi daha rahat hâle getirebilir, gülümsemek ve hem duygulara hem ânın eğlencesine odaklanmak iki tarafın da stresten kurtulup gerilimden uzaklaşmalarını sağlayacaktır. İnsanlar duygular sözkonusu olunca mükemmelliyetçi dolayısıyla telaşlı davranabilirler ama doğal akışında ilerlemek hem stresten korur hem de birbirine daha içtenlikle açılmayı sohbet sürecinde böylece kolayca başarabilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılay ben de böyleyim ve flörtleşmem çok komik ya. normalde arkadaş olarak gördüğüm birine şaka yollu yürüyebilirim bile ama hoşlanınca birader, estağfurullah, sen var ya harbi adamsın, koçum falan gibi şeyler söylüyorum. bilmiyorum. elimde değil. biz o bıcır bıcır ya saaalaağk diyen kızlardan olamadık. sevince içimizden ali koç çıkıyor. dişil enerji yükselmesi gerekir aslında ama biz erilleşiyoruz bilmiyorum belki de ilişkideki eksiği kapatıyoruzdur. karşıdaki yeterince eril değildir. olabilir.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılha aklıma gelmişken bir kere bana çok güzelsin diyen bir erkeğe sen de çok güzelsin fıstık demiştim :D sjfbsjdfbsjdb tepkisi komeddiydi. o yüz ifadelerini unutamıyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel bir iltifata karşı “Allah razı olsun” demen hoş ama biraz soğuk kalabilir, flörtleşmede sıcak ve samimi olmak daha iyi olur. Mesela “Teşekkür ederim, sen de çok naziksin” ya da “Sağ ol, seninle konuşmak güzel” gibi. Sonra küçük espriler, sorularla devam edebilirsin. Flört doğal ve keyifli olmalı, çok zorlamamak lazım. İstersen nasıl devam edebileceğinle ilgili örnekler verebilirim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay bu ne tatlı bir durum ya! 😂 O “Allah razı olsun” yanıtın var ya, tam Türk kızı refleksi, bayıldım! Ama flört dediğin biraz oyuna benzer; karşılıklı paslaşarak, lafı iyi çevirerek olur. Mesela, “Çok güzelsin” dediğinde teşekkür edip gülümse, sonra zarif bir şakayla sen de topu ona atabilirsin. “Senin de enerjin çok güzel, bulaşıcı resmen!” falan de, biraz havalı ol ama cool’luğunu da bozma. Flört biraz cesaret işi tatlım, içindeki aşko kuşkoyu dışarı çıkar, senin elinde o enerji! 💃💙💕
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Güzel bakan güzel görür diyebilirsin skdjd
42 Yorumla
Soran1 yılOoo bu süper 🌺
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bende eyvallah aslanım demiştim kdjdf
02 Yorumla
Soran1 yılİyi yapmişsin çiçeğim
u 1 yılKalpsss
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben sadece teşekkür ederim o kadar 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkendin ol kasma
00 Yorumla
1 yılSen de benim gibisin kuzum. Bir erkek bana iltifat edince anlıyorum ki, benden hoşlandı, adım atmamı istiyor ama bende domuz inadı var, alenen o çocuk bana açılacak. Çok gururlu bir kadınım. Bu arada eğer gururlu biri değilsen ilk adımı sen atabilirsin.
14 Yorumla
Soran1 yılYaşadiklarim beni gurulu yaptı
- 1 yıl
Çocukluk travması mı kuzum? Mesela bende çocukluktan gelen travmalar var, bu yüzden genel olarak çok gururluyumdur
Soran1 yılVar tabi ister istmez ama ben aceleci davranmak istemiyorum
- 1 yıl
O zaman bırak istiyorsa o açılarak söylesin sana kuzum. Hiç ilk adımı atma
Hatanız
Bu sana iltifat edene teşekkür ederim , allah razı olsun dersen ben
Otomatik olarak
Beni istemiyor derim
Senin diyeceğin
Ben senin yüreğinde her daim dünyanın en güzel kızı kalmak istiyorum. de
Gurur yapma odun olma
Biz erkekler soğuyup gidince niye gidiyoruz
Bu yüzden
İlgi göster göster karşılığı yok
Uzun uzun yaz
Kısa bir cevab10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAllah razı olsun Allah ne muradın varsa versin Ne demek abi. Sizi çok güzelsin derse teşekkür ederim Çok naziksiniz falan denir. Siz de iltifat etmek isterseniz karşılığını verirsiniz bu şekilde iletişim kurarsınız zaten. Öğreneceksiniz gençler, zamanla :)
20 Yorumla
1 yılZehir misin yavrum bana de o şarkı çaldı aklımda istemsiz 😂😂 yapma öyle şeyler tabi En azından güzelsem sana mı güzelim üfff sanane be dememişsin bu da bir şey teşekkür edebilirdin diye düşünüyorum Hani ağır bir kadın olduğunu düşünürdü ağır olmak önemli Çünkü ağır taşı yerinden kaldırmak zordur. Diğer türlü fazla gevşersen notunu verir sana istemediğin şekilde basit biriymişsin gibi davranır. Senden ayrılınca oturmayı kalkmayı bilmiyordu zaten yaaa filan der var öyle adamlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Güzel gören kendisi güzeldir benim senin yanında esamem okunmaz!
diyecektin Allah razı olsun ne ya Camiden çıkarken sadaka veren dilenciler gibi 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılFlört haramdır ciddiyete gitme yani evliliğe gitme potansiyeli varsa karşıdaki kişi de konuşulmalıdır ama sevgililik dönemleriyle kendimizi üzmek isteriz kafasına girerse insanlar haram bir süre geçirir.
10 Yorumla
1 yılSanki kalbini mi kaptıracaksın istediğin altı üstü stresini atmak için flörtleşip seks partneri haline getirmek onu. Ne cevap verirsen ver farketmez, sadece yanına yanaş sana dokunmasını sağla hepsi bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılÜstüne de Allah ne muradın varsa versin de. Hemen evlenme teklif eder
31 Yorumla
Soran1 yılBana komik ve senpatiksin diyor
Bende de bi sey var konuşamıyorum. Mesajda deccala dönüsüyorum noluyo bilmiyorum yüz yüze adam akıllı konusurum mesajlarda konusasım gelmiyor
115 Yorumla
Soran1 yılBende öyleyim
Soran1 yılKoç senin
Soran1 yılBaşak kadını, aynı zamanda çevresine yardım etmeyi seven, şefkatli ve düşünceli bir insandır. Başak burcu kadını, hayatında düzene ve temizliğe büyük önem verir. Etrafındaki her şeyin yerli yerinde olmasını ister ve karmaşadan hoşlanmaz. Bu burç kadını, ilişkilerinde de sadık ve güvenilirdir.
Soran1 yılBenimkine baksan kendinkine sukredersin
Soran1 yılTutkulu ve sadakatli olan Koç burcu kadını, dik başlı yapısı ile ön plana çıkıyor. Korumacı ve kıskanç tavırları ile bilinen Koç'lar ile genelde anlaşılması zor insanlar oluyor. Lider ve otoriter özellikleri ise Koç burcu kadınının her zaman söz sahibi olmak istemesine neden oluyor
- 1 yıl
Koç kadınları erkeksi oluyor ondan bilmiyorsun flortlesmeyi
Soran1 yılAyy kız gibi uzulecegime erkek gibi gamsız olurum daha iyi
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Güzelsin dediklerinde teşekkür ederim çok incesin demen yeterli bence. Neticede güzel bir iltifat edilmiş. Bana birisi iltifat edince teşekkür ederim çok nazinsin derim. En uygunu böyle bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
1 yılO senin gönlünün güzelliği.
Gönlü güzel olan güzel bakar, o yüzden gönlün çok güzel diyebilirsin.
Sen güzel olduğun için senin güzelliğinden bana da yansıyor, sen güneş'imsin ben ise ay'ım.00 Yorumla
1 yılYok estağfirullah o senin güzelliğin de.. d
Hm doğal davran . Flörtleşmeyi biliyorsun ama biraz daha içten gelmesi lazım..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraz sen adım at. İlgi göster. Gerekirse çıkma teklifi et😄
13 Yorumla
Soran1 yılYapiyimi himmm
- 1 yıl
Nolcak hangi çağda yaşıyoruz
- 1 yıl
Yapma adımı erkek atsın sen bi ışık gonder yeter
1 yılO az kalır. Eyvallah kral de ensesine bir tane patlat jskskd
13 Yorumla- 1 yıl
hahahshwhhjahs
Soran1 yılOha o kadar yapmam
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİçinden nasıl geliyorsa o senin senliğini seviyor demek kiiii
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle diyor zaten
Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı. Farkındayım😉de sonra gül teşekkür et ardından sen de iltifatla karşılık ver
122 Yorumla
Soran1 yılSöyle şeyleri bilmiyorum ya yazıklar olsun yaziklar olsun ağlatipta gülene yazıklar olsunnnn
Soran1 yılKomik ve senpatiksin ve enerjin çok yüksek diyor bende hemen çocuğa ciddi ilişki istiyorum eğer istemiyorsan konuşma dedim nasıl ama mükemmel
Soran1 yılİlk önce şaka sandı ama değildi 🥹
- 1 yıl
Aslında haklısın ama şöyle bir şey var. Bazı şeyler zamanla şekillenir. Adam seninle gönül eğlendirmiyordur ama sana kesin sözde vericek bir duyguya aşamaya gelmemişsinizdir. Sen üzerine gidip diretirsen içine bakar şu an o derece bi duygum yok sevgili olupta napıcağız diye düşünür olmaz diyebilir. Ama sen flörtöz konuşup ısrarcı olmazsan adam sana zamanla daha çok ilgi duyabilir. Yani bunlar zamanla iyi ya da kötü şekilde oluşucak şeyler. Aslında bir çok erkek bırakmak için yaklaşmaz. Davranışına göre "şere**siz" ya da "adam gibi adam" olur. Onu "şere**siz" de "adamda" yapan bizleriz. Tabi bu da kişiden kişiye göre değişir. Bazı erkekler çok sevilince bağlanır bazıları umursamayınca. Erkeği çözersen onda yerini istediğin gibi belirlersin.
Soran1 yılYaşın kaç
Soran1 yılTecrübe gerek adama sayfa aç takip edelim
Soran1 yılBen sanki yalan görmek istemiyorum arık gibi istemediğim biri olunca ciddi ilişki istiyorum diyorum ya kurulmak için ya da tepkisini görmek için bazıları sıcak bazıları uzak yani bazen çok saçma sözcükler turetiyolar
- 1 yıl
Seni anlıyorum direkt niyetini belirtiyorsun ve zaman kaybetmek duygularını yormak istemiyorsun. İnsan niyetini de söylemeli tabiiki ama bunu kökünden baltalayarak yapmamaya çalış lafı öyle bir dolandırki gülüp konuştuğu bir anda konuyu eline ayağına dola ortamı bozmamak için cevap vermek zorunda kalsın. Farklı bir açıdan yakınlaş bu konuya yani. Seçenek çok aslında mesela oldu bittiye getirirerekte tepkisini ölçe bilirsin siyasetle çözmeye çalış işini
Soran1 yılHarikasın ♥️♥️♥️
Soran1 yılTeskukuller benim ablam olmadı ben hep tek başima haletmeye çalıştım ama sende im olsun çok isterdim
Soran1 yılHayatım daha kolay olurdu kız yok bizim evde
Soran1 yılSen harika bir anne ve abla olursun ♥️🌺
Soran1 yılYani senin gibi ablam olsun dedim sendenim olsun
Soran1 yılRica ederim
Soran1 yılEwttt benim
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Kanka konuşmayı da öğrenin artık tamam tatlısın falan da kaç yaşına gelmişsiniz teşekkür et geç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Teşekkür ederim demen yeterli. Ha bir de bir gülücük. Flörtleşme yolunda ilk sinyal olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aşlah razı olsun deme de teşekkür et jfkfkfk daha tatlı şeyler söylerse daha tatlı cevaplar verirsin
00 Yorumla
1 yılBu lafı söylüyorsan sen de ondan etkilenmemişsindir. Etkileneceğin hoşuna giden bir erkek bul sen de.
00 YorumlaNeden çöp oldu teşekkür ederim de kalp koy yaaaa çok teşekkür ederim yaz mesela ay başı beceremezsin yaaaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBende öyleydim. Erkek sana samimi davranıp ilerletirse merak etme sende flörtöz olursun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılALLAH RAZI OLSUN ne yahu. Teşekkür ederim senden bunu duymak beni mutlu ediyor diyebilirsin.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılTamam işteee doğru gidiyorsun, emoji ilede destekle tamam.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Ahahahaha teşekkür ediyorum o senin güzel görüşün de batılı kızzzz xdjskwcbns🤣😂😅😆😊😊
10 Yorumlamesajla telefonla konuşma insanın değilim artık. Belkide sende öylesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah sana akıl fikir versin diyebilirsin 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTeşekkür ederim demelisin başka şeyler söylemeye gerek yok bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBenim bir arkadaşım vardı herkese kardeşim diyordu aynı o mesele seninki de
00 Yorumla
1 yılBiraz sende karşı tarafı övsen lafı dolandırsan ya one öyle allah razı olsun dkdmdmsmsmmsmsm
00 Yorumla
1 yılTeşekkürler tatlım güzelliğimi farketmen tam isabet oldu diyebilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben de aşırı flörtozum ama anksiyeten gosterecek insan bulamiyorum, isteyene ders mi vereyim ne yapayim arkadaslarima yavsamaktan sıkıldım zjsnzinaixnwz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Allah seni napmasin o nasıl cevap🤣Allah tuttuğunu altın etsin de demeliydin hahaha
00 Yorumla
1 yılSen hoşlanmıyorsun galiba hoslansan yüzünde gülücükler açar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAcemilikten 😂 sen bu düzene fazla düzgün kalmışsın 😂
12 Yorumla
Soran1 yıl♥️🥹🌺
Cevap sahibi1 yıl🌸🌹 Bu çiçekler sana güzel insan
Gizli Üye(25-29)1 yılBu halimi gören flört kişisi = Sadaka kutusu nerdeydi mümin kardeşim?
12 Yorumla
Soran1 yılİnşllah paraya para demem valla
Cevap sahibi1 yıl😄 Mesele para değil. Öyle olsa zengin gırla adam var çevrem de hepsi bekar ve evlenmiyicekler çoğu karı bile atmıyor eve... Para gider diye arabasına bile binmeyen var.
Sadece mutlu huzurlu hissedebiliceğin birisi bile büyük bir şey bu ortamda. Kasma kendini o kadar. Az bir şey düzgünü buldun mu şükür buna da demeyi unutma. Çünkü buna bin şükür ettiricek insanlar tanıyorum sayıları hiç az değil 😉
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYani adama sağol abi ya da amca demekle aynı
00 YorumlaTamam işte böyle devam 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTeşekkür ederim demek çok zor heralde. Sen bir erkek değilsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDert etme aynı anda 93848484 kişiyle yazışıyor zaten
00 YorumlaGüzelsin diyorsa teşekkür ederim sende yakışıklısın felan diyebilirsin (:
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Allah tamamına erdirsin
21 Yorumla
Soran1 yılAmin
Ben eyvallah diyom bazen erkek gibi oluyo, ama yiaaa deyince de bebek gibi gorunuyo sevmiyom
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Teşekkür et yürü
00 Yorumlasanayide tanıdığı olan hatun
30 Yorumla
1 yılsenin yaptığın gibi flörtleşilmez
19 Yorumla
Soran1 yılYaaa nasıl olurmuş çok bilmiş
- 1 yıl
allah razı olsun diyeceğine en çok neremi beğendin diye sor çocuk aşka gelsin iyice
Soran1 yılSapıkliğa çarpsın ben ciddi bir ilişki istiyorum üslûpla edeple memeni derse ne yapbilirimki orada
Soran1 yılYanlış anlaşılmak istemem ama ben birinin bacağına bile dokunduğum zaman aha bu kız yollu kesin bu kız verici aaaa diye yspiyolar yeter yetet
- 1 yıl
ilişkin ciddi ise karşında ki senden cesaret almadan memeni beğeniyorum diyemez en fazla kaşını gözünü gülüşünü der
- 1 yıl
yani sevgilinin bacağına dokununca seninle ilgili verici bu kız diyorsa zaten tercihin yanlıştır kes onunla ilişkini
Soran1 yılZaten zaten öyle yapıyor böyle yanlış bir şey söylediği zaman da ben sesimi çıkartmadığım zaman ay ben yanlış bir şey mi söyledim acaba neyse bunun farkında olman da güzel diyorum
Soran1 yılKimseye de demedik yani bizim mememiz büyük yok götümüz büyük yok işte bacağımız büyük filan böyle şeyler tabii ki de söylemiyoruz ama insan içinde varsa her türlü bunu dile getiriyor yani o konudaysa kafası her türlü ya ben desem ki ya işte bak Ankara 'da güzel der ki senin got daha güzel misal
- 1 yıl
öyle olan erkeğin amacı seninle yatmaktan başka bir şey değildir zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılBence güzel bir cevap
12 Yorumla
Soran1 yılİnslar tohaf ve komik buluyor ben aile kızıyım bunu öğrendim
- 1 yıl
Kimseye bakmayın, siz doğal kalın ve olduğunuz gibi devam edin. Milletin kalıpları kendilerini bağlar.
Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. Zamanla oturur ya
11 Yorumla
Soran1 yılO mu ewt
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Delikanlı kız sin abi
11 Yorumla
Soran1 yılEyvallah
1 yılİlk aşama Sübhaneke'yi sor 🙄
11 Yorumla
Soran1 yılTam
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılDemekki içinden gelmiyo
11 Yorumla
Soran1 yılKorkuyorum ya sapitirsa diye korkuyor aslında bir şey derken yanlış bir şey mi dedim acaba diyor
Tam da bu şekilde. Hem daha samimi bence.
10 YorumlaEn iyisini yapıyon kıZ
10 Yorumla
1 yılÖzgüvenli olarak ve kezban olmayarak🤣
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Yaz bana film izleyek 🔞
10 Yorumla
1 yılNe güzel işte sevap kazanıyor sayende😀
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026