1 yıl oldu tanışalı, sen iyisinde ben seninle sevgili olamama sebebim cimri olman diyor Zengin erkekler bunun hesabını ödermiş hep. Sosyetik bir kadın doğru geçmişte tatil ısmarladigin sevgilin bile oldu haketmedi ama asıl cimri değilim ben bilgin olsun aradığım şey düşünceli olman teklif et ben zaten yok sen ödeme derim diyor. Ama hep ben ödedim zoruna gidense dm'ine girdim bir çok erkek yazmış içlerinden biri gel benim şehire gezelim demiş param olsun atanıyim ordayım demiş. Bu hafta planımız vardı spa merkezine gidecektik havuzu spor salonu herşeyi var herşeyi ben karsiliyordum dedim ki evden biseyler getirsene bende biseyler alırım odamızda yeriz. Ya yuh şu an hevesimin içine ettin cidden bunu yazman çok itici falan dedi. Şimdi bu kıza gerekeni yapmak istiyorum cidden 1 senenin acısını çıkarmak icin ne yapayım sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cidden gidip nerden sizi kullancak kadın var onları buluyorsunuz. Kadın eminim taş gibidir çok güzeldir. Sırf bu yüzden de 1 senedir onunla birliktesindir.
Kanka yüzü çok güzel ama asıl birlikte olma sebebim her boku biliyor tecrübemi arttırdı bir musibet bin nasihatten iyidir sözü varya o bu kız işte, ağzıma scti ama yıkılmadım daha güçlü olmama sebep oldu çok ciddiyim
Şimdi yanaşacağın her kadında terddüt etmicek misin? Bu da aynı bu da paramı yicek demicek misin. Onun yaşattıklarına hayatına gircek olan her kadına yansıtmıcak mısın yani?
Yok demem kadinlarin yarışı böyle geçen biri doğum günün icin davet etti benim için herşeyi yapiyo. Bu hayatta cahil kalmak istemedim efendi erkekte olmak istemedim her boku bilen ama kıymet verene değer biçen erkek oluyum
yalaka erkekleri gördükçe acıyom çünkü bir şey bilmiyorlar pç erkeklerde berbat herşeyin farkında olan erkek olmak çok iyi
Ehh sen öyle diyosan peki.
Şimdi aklına danışcam diğer erkeklere baktım konuştuğu biri avukat diğeri mimar bunlar baya agzina siciyo dalga geçiyorlar gelemem sen gel derken okeyliyo, bana gelince cimrisin almak zorundasın erkeksin sen yaa falan diyo. Bu adamlar daha önce buna para mı yedirdi ki böyle yoksa benim iyi niyetli oluşumdan mı bunları diyo, iki gündür azarliyom random yok sexting muhabbeti yok işim var diyom. Ben sessiz moddayken dm'ine bakıyom 10 kişi yazmış onlarla baya egleniyo gecede beni arıyor püsük ses tonuyla uyudun mu neden beni aramadın bu ara soguksun bana sevmiyon beni sogudun dimi diyo
İlgi arsızı çünkü. Herkes knunla ilgilensin istiyo ilgilenmeyenin peşinden koşması o yüzden. O erkekler kadına bunu hissettirebilmiş sende hissettir o kadar özel olmadığını. Bak o zaman işte onlara nasıl davranıyorsa sana da öyle davranır. İlgilenme sorular sorma alıp bırakma. Buluşcaksanız kendi gelsin pahalı yerlere falan sakın götürme ev ortamında buluş.
tam düşündüğümü yazdın bu adamlarda şu olay var kafalarına göre yazıyolar sx isteyen aniden kafası esince naptın diyo sohbete dalıyo hikayesine yorum yapiyo falan, bende kafama göre yazarsam eğlendiği hani ömerde aynı onlar gibi dediği biri olucam. Hem pçlerle takiliyo hem de kankasina şey demiş hep kardeşim dolu ama ömer çok masum onun yüreği diğer pçler gibi değil beni de pçler çekiyo napim off ama akillancan onda ayri bir şey var zengin olsaydı keşke teni yakıyo beni çok çekici ama tık yok sevismedi hiç benimle garibim daha falan demiş
Nasıl siz cinsellik yaşamadınız mı
Arabada olmuştu ama penetrasyon olmadı
Bu hafta güzel yere götürcektim başbaşa kalalım diye ama şu konuşmalari görünce dedim önce bir kendine getireyim karşisinda eril enerjiyi farkettim sürtsün burnu dedim ama esprili özelligim azaldı maço yobaz gibi oldum korkar oldu benden msjımı açamiyo bile sana noldu yaziyo diğer erkeklerle eğleniyo geceleri aradığı aklına düşen oluyom gibi dursada bu halimde soğutabilir fazla kaba davranıyom napıyım kanka sence
Hiç böyle davranmadım cimrisin derken susarsın şey diyorum senin kadar değilim sen kendini ne saniyon pardon da naptın benim için say bakalım dedim. Noldu ya sana kalbimi kirıyon dedi. Yoo ne kırmasi neyse onu diyorum naptın benim için kızlara reklam ettin bu mu sevdiğin adama karşı saygın boş yapma benim işim var dedim gece aradı sevmiyon mu beni artık falan diye. Çok mu sert daliyom yoksa hakettiği tavır bu mu
susardim*
Bence hakettiği tavır bu
Ben sert yaptığım için msja girmeye cesaret edemiyo normalde takmazdı görüldü atardı onuda yapamıyo bu iyi bişey mi, gülemiyom eskisi gibi bebeğim nerdeymiiiiş çok özledim onu yazamıyorum bu bile basit düşürür beni diye pskolojimi cidden etkiledi
Ben senin yerinde olsam kendimi yormaz ilişkimi keserdim asla geri alamayacağın şey vakit. Vaktini harcama yoluna bak.
kanka diğer kızlarla içimden geldiği gibi rahat konuşamıyom başında taviz vermeyin diye rahat olamiyom gönlü güzel bir kızdır belki çıkacak kişi ama pskolojimi bozdu
salacam zaten
Bildiğim tek şey var. İlişkide taktikler tutmaz. İçinden nasıl geliyosa öylr davrancaksın karşıdaki eğer bunu suistimal ederse de salcaksın gidecek. Oyunlarla sürdürülmez ilişkiler.
kanka çok güzel değindin içim daraliyodu atandım gidiyom dedi. En mutlu gününde içimden yazmak gelmedi hayırlı olsun dedim saldım. Napiyim canımdan bezdirdi işimi gücümü kuracam kendime bakacam hayatta mutlu edecek bişey varsa oda disiplin bana gelmiş dün diyor ki dışarıyla bağlantın yok hayatın yok senin sosyal değilsin boşsun uzayda gibisin dedi. Bu sondu zaten ve şunu dedi benim duygum yok herkesi kullanacam sen hariç erkekler bunu hakediyo dedi
Boş insan işte. Çocukça düşünceler ya. Bütün erkekler kullanılmaya hakediyomuş bilmem ne. Bu kız yüzünden bütün kadınlar da hakediyor. Var mı böyle şey ya. Yat kalk dua et yıllarını yememiş senin.
Şimdi mutlu istediği Adana'da dağın başında bir yere atanmis, zaten erkekleri kullanmayı seviyordu şimdi ailesinden ayrı kendi maaşıyla daha çok şeyler yapacak. Hani çagirir birilerine evine almaya gelen olur bisekilde yaşar eğlenir parasını kazanır liseli ögrencilerine ders anlatıp. Benim içime oturan hayatta bunları bu kişiler hakediyo bize ne kaliyo öyle bir şey de ki onun gidişime sevinim kanka ya cidden çekememezlik değil onun hayatı bile değişti onca kötülüğe rağmen benimki böyle olmasi üzdü
Bak çok şükür beğenenim çok yazanın çok ama bir başkasiyla şu an konuşmak istemiyorum. Kimisi bir kafede çalisan kimisi atanmamis öğretmen bu hani atandı gidiyorya giden kıymetli olduğu için mi kafayı taktım öyle bir şey de ki işlerime bakıp rahatlayın çünkü aklımdan çıkmıyor
Her zaman kötüler cezasını bulmaz gerçek hayatta. Filmler de iyiler kazanır kötüler belasını bulur sadece. Belki bi olay daha yaşayacaksın yine haketmemene rağmen üzülceksin. Bilemezsin. İlahi adalete de inanmıyorum karmaya da inanmıyorum ben. Sen kendini bil bu hayatta kim ne yaparsa yapsın hangi yola saparsa sapsın sen kendi doğru bildiğin yolundan başka yola sapma. Kafanı yastığa vicdanın rahat koy başka insanların yaptıkları seni ilgilendirmesin. Benim felsefem bu. Ben kendimden mesulum. Hatalarımdan da doğrularımdan da.
Atanması zor bir mesleğim var mühendisim onun mesleği ögretmenlik o kadar sevimli meslekmis gibi boyandi ki gözüm keşke bende okuyup atansaydim onun gibi diyorum. Şu an evde otururken bana dış dünyayla bağlantin yok hicbiseyden haberin yok dediği geliyo aklıma hava almaya cikicaktim hevesim kalmadı. Kendisi dansı biliyo İngilizceyi biliyor çevresi hep sosyalde noldu insanlık var mı ki kız arkadaşlarıyla konuşmalarinda erkeklere karşı aşağılık planlarini da duydun igrencliklerini de gördüm şimdi onun hayatı mi iyi diye de teselli veriyim kendime
Senin özgüvenini zedelemiş o kız. Sırf atandı arkadaşları var dans biliyo dil biliyo diye ortam kızı diye noluyo ben onu anlamadım. Otur abi evinde ortamın olmayıversin bu sırf o böyle söyledi diye kötü bişey mi? Ortam çocuklarının p*ç olduğunu her kız bilir çoğu da öyle erkeklerle olmak istemez zaten. Kendine saygısı olan bir kızsa eğer. Ya herşeyi geçtim bunlar bana cidden dert gibi gelmiyor açıkçası ya. İnsanlar çocuğuna çikolata bile alamıyor ona rağmen mutlu yaşamaya çalışıyorlar. şu an bu konuştuklarımız şımarıklık gibi geliyor kusura bakma valla. Kız gitti olay bitti. Kendi hayatına odaklanıcaksın gerekirse aylarca sevgilin de olmicak ama işe giriceksin çalışacaksın hayatını düzene sokacaksın senin mutsuz olmanı isteyenlere inat mutlu yaşıcaksın. Olay bu.
Kanka sözlerin çok tesir ediyor şu an, İlahi adalet tecelli etti bunun en yakın can bildiği kız kankası tebrik etmemiş atamasını dün konusmalarina baktım buna saydirmis evinden kovmus hatta msjlarda birine anlatiyor. Sonra girdim ikisinin konuşmasına öyle kediye dönmüş ki beni kırdın gerçekten sokak kedisi gibi evden kovdu naptım ben sana diye. Şu cümleleri asla bana kullandığını görmedim bana hep şikayet eden hayır dediğimde ağzıma sçanken ona böyle olması çok şaşırttı en zayıf noktası o kızdı. Simdi yaziyo bana kutlamadi atamami çok üzgünüm yanıma gelsene diye bende çıkamam işlerim var dedim tamam ben geliyim 1 saat görüşelim diyo
Buna bende kötü davranirsam şimdi baya strese girecek ariycak beni kıymet bildirmek istiyorum böyle sert yaparak değil mutluymusum gibi napsam
Ya bırak sakın buluşma. her şey bitti herkes yolunda mutlu olsun de. Yine seni kullanmaya çalışıyo işte evsiz kalmış kendine ev ayarlamaya çalışıyor. Sert yapmana gerek yok görüşmek istemediğini söyle olsun bitsin.
şu sert yapma olayına çok karşıyım kaba bir erkek olmuycam ama keyfinin olduğunu bilsin dimi ona karşı tavır takininca da çok belli oluyo tamamen kafamda affedip ona kin duymayip normal ama sallamaya olmam lazım hatta gülebilsem daha iyi olucak
Tam olarak bunu diyorum işte. Görüşme kesinlikle arkadaşlarınla buluşacağını söyle hatta onsuz planlar yaptığını hayatına devam ettiğini görsün.
Ya sen keşke benim kankam olsan cidden şu an baya fikirlerini değiştirdin gizliden çikta konuşsak sana ihtiyacım varrr gelişmeleri paylascam🤩
Soruyu beğeneyim ben eklersin
mesaj atamiyom istek attim
Maddi olarak mı zarar vermek istiyorsun
İçimde bir heves kaldı bu saatten sonra ne cebime zarar versin ne de duygularıma sert yaptım sen değiştin beni sevmiyon demeye başladı Dm'ini aciyom sx konusunu konusuyo ramdomlar atarak biriyle. Buna dedim ki hislerim çok kuvvetli sen bir boklar yiyosun sktr git o yüzden dedim nerden biliyon cidden konuştuğum arkadaslarim var ama kimseyle ilişki dusunmuyom hepsi pç diyo. Bunu azarlamaya devam mı ediyim kanka dozunu ayarlayamazsam belki o gevseklerle devam eder. Yapmak istediğim son kez çekici olup onun fedakarlık yapıp biseyler yasadiktan sonra boş ver çekip gitmek
skttri çekip gitmek *