Anlık atıyorum kendimi tek açılmalık (sapıkça foto değil) anlık olarak değil kalıcı at diyor ben de atmıyorum yeniyiz diye.
İnstagrama girmek zorunda kalmıyım bakmak için diyor
İnstagrama girmek zorunda kalmıyım bakmak için diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Frikik vb iceren bir resim degilse bir tane kalici at bence. Zaten instada da vardir illaki, ss almanin verdigi vicdani yuku almak istememistir😅
Fotoğrafım normal fotoğraflar öyle açık saçıl değil. Ona attığım fotoğraflar da sadece yüzüm var yine de kalıcı diye tutturuyor
Instada resmin yok mu? Varsa eger yuzunun kalici resmini istemesi tuhaf geldi simdi bana da. Eger instada resmin yoksa bir tane atmanda sakinca yok bence. Tabi senin tercihin.
Instada çok var o da diyor ki bakmak için oraya girmek zorunda kalmıyım sen at kalıcı olarak kalsın
Dilerse o resimlerden birini ss alabilir ama senden kendisine ozel bir resim almak daha heyecan verici ve ozel geliyor ona. Israrci olma sebebi bu. Senden o resmi almak onun icin duygusal bir basari gibi. Tuhaf yazdim ama anlamissindir umarim.
Anladım anladım güzel anlatmışsın. Sen deyince mantıklı geldi ama üzüldüm de. Kıyamam ona
Ama tedbiri elden birakma sen. 'Kiyamam' deyip bu konuda yumusadiktan sonra yuz altina inmesin resim konusunda.
Yok birbirimizi biliyoruz ailesel olarak falan yapacağını sanmıyorum, ben de öyle şeyler yapmam zaten yer tekmesini oturur aşağı
Tamam ne guzel, bir tane at yuzunu ona bence. Senden resmi aldiktan sonraki davranislarini da incelemis olursun. Şu an sabit bir yere takildiginiz icin olumlu ya da olumsuz olabilecek seyleri görme durumunuzu erteliyorsunuz.
Evet sen çok doğru konuşuyorsun Mert sağ ol deneyeceğim bunu hahaha
Mesela bugün annem babamla olan mezuniyet fotoğrafımı attım kalıcı atsana diyor 😂😂😂
İlk kez böylesine denk geldim
Tebrikler mezuniyetin icin. Cocuk sana 'gül yüzlüm' diye bakiyor herhalde.
Teşekkür ederimm. Artık bilmiyorum gül yüzlü mü artık ne isem 😂
Ama kötü amacı olmadığına eminim
Hayirlisi olsun, bozmaz umarim bu durumu senin flört.
Umarım Mert teşekkür ederim çok güzel görüşün için
Rica ederim, mutluluklar
Ah, bu flörtler ve beklentiler! 😊 Bence henüz birbirinizi tanıma aşamasındasınız ve karşı tarafın isteklerini tartarken kendi sınırlarını göz ardı etme. Herkesin konfor alanı farklıdır ve bu alana saygı duymak önemlidir. Seni gerçekten tanımak isteyen biri, acele etmeden de seni tanır ve bu süreçten keyif alır. İnstagrama girmeden nasıl flört edilir bilmiyorum ama belki spontane bir telefon görüşmesi enerjiyi değiştirebilir! 🎉
Unutma, her şey senin için rahat ve doğal gelmeli. Flörtün tadını çıkar ve kendine de zaman tanı! 😉✨
Cevap
3Cevap
Normal fotoysa tek açılımlık niye atıyorsun ki özlüyorsa gün içinde bakmak isteyebilir
Benim için bunlar sevgililik için olur. Herhangi bir acelemiz yok
Bu saatlerde normaldirr
Çocuk kaçıncı uykusunda şu an Allah bilsin.
Sende uyu
yani haklı çocuk biraz
Ama daha yeni yeni birbirimizi tanıyoruz ben şimdi ev halimi niye kalıcı olarak atayım 😂😂
Güzelsin çok tatlısın neyin var be falan diyor da erkek kısmı işte güvenilmez 😂😂😂😂
Bugün bilerek doğal attım denemek için sınavı geçti de😂
Ona doğal süslü falan fark etmiyor eski de olsa kalıcı at diyor
Yakında nude ister
Karakterimi biliyor yapmaz öyle
Sen öyle san sürekli anlık isticek
Normalli şekilde atarız ona karşı değilim hoşuma gidiyor sürekli görmek istemesi
Memisleri isticek
En çok fiziginde nereni begeniyo?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?