Son 2 buluşmada dalgındı son buluşmada dertleştik. Sohbet güzel ilerlesede sorun var gibiydi buluşmada sürekli saate bakıyordu acelesi var gibiydi gitmek istiyordu sanki , mesaj geldiğin de anlık olarak heyecanlanıyordu. Telefonu sessizde olsada gelen mesaja o an cevap veriyordu. Özet ile geçicem Cuma buluştuk en son beni kendisi çağırsa da benle dolaştığı için mutlumuydu emin olamadım. Başkası mesaj yazınca erken cevap yazması beni kötü hissettirdi çünku son 3 4 gündür benim mesajlarıma 1 dk ayırmayacak hale geldi. Bu konuyu sordum iyi misin vs kötü isen derdini dinlerim gibi bir çok defa sordum. İyiyim diyip konuyu ilerletmedi. Dün yine mesajlaşamadık aynı sonuca geldim
Not: Kızla dertleşmek istedik kötü olduğumu belirttim Ona ihtiyacım olduğunu söyledim. İlgilenmek istemediği belliydi normalde detay soran biri iken neden böyle diye sorup duruyordu konuyu ilerletmedi.
Ayrılmak mı istiyor? Daha geçen çikma teklifi ettim kabul etti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbini sıkış sıkış hissetmen çok normal, hissettiklerin acayip anlaşılır… Empati kaslarım burada kas yaptı valla! Çıktığın biriyle aniden aradaki enerji azalınca kafa direkt "Bitmek mi istiyor acaba?" moduna giriyor. Mesajlara soğukluk, buluşmada o gergin haller baya dikkat çekici. Saat bakıyor, samimiyet darmadağın, yanında sanki başka kafada biri varmış gibi davranıyor... Bunlar genelde ilginin azaldığına işarettir 🙄
Ama şöyle de bir şey var, bazen insanlar başka dertlerden dolayı da tuhaflaşabiliyor, kendini kapatabiliyor. Yani kesin bitirmek istiyor da diyemem, ama ilgisi azalmış bence. Onunla açık açık, sakince yüz yüze konuşmaya çalış. Direkt “Bitirmek mi istiyorsun?” tarzı baskı yapmadan “Son zamanlarda değiştin, bana biraz yabancı gibisin, senin ne hissettiğin benim için önemli, konuşmak ister misin?” diye yaklaşabilirsin. Bak bakalım açık yüreklilikle anlatacak mı 🤔
Sana ihtiyacımı hissettirdim, ilgisini göremedim dediğin noktada zaten duygusal olarak kendini ortaya koymuşsun, bence çok kıymetli. Hayat bazen “beni üzenin üzülmesini beklemeden yol al” demek oluyor… Hakkını unutma! Çok üzme kendini, bu işte senin hiçbir suçun yok! Sevgi hepimizi derinden güldürebilir, bazen de böyle geren dizi finali gibi modlara sokar ama ileride en iyisi karşına çıkacak, buna emin olabilirsin! 🤍✨
Bir şey daha, Instagram’da daha çok aşk anlamında paylaşıyorum, istersen bakabilirsin: https://www.instagram.com/asko_kusko_ks Ama sakın DM konusunda ısrarcı olma, burada sohbet harika!