Üniversitede sınıftaki birinden çok hoşlanıyorum detayları yazacağım sizce onun da ilgisi var mı özellikle erkekler yazsın?

İlk konuşmamız şöyle oldu benim önüme oturdu pardon siz de mi bu bölümde okuyorsunuz ben de evet dedim geçen haftaki dersle ilgili sorular sordu söyledim sonra hiç alttan dersin var mı dedi ben de yok dedim işte bi dersi alttan alıyormuş o dersin notları sende var mı dedi ben de var da notlarım Ankara’da kaldı dedim o da sen Ankara’da mı oturuyorsun dedi evet dedim neresinde dedi söyledim Atılım Üniversitesi Çankayadaydı değil mi dedi ben de ne alâka orası Gölbaşında dedim gülüştük (buralarda ilgi yok zaten normal konuşmalar bence) sonra arkadaşları çağırdı bunu gitti geldiğinde arkasını dönüp gülümseyerek Ankara güzeldir kral dedi ben de evet güzeldir dedim yoklama kâğıdı imzalıyorduk bana kalem uzattı ben de bende var dedim bir sonraki derste bi hoca bana Ankara’da yaşayan sen miydin diye sordu ben de evet dedim Keçiören metrosu hâlâ var mı diye sordu bi duraksadım sonra o çocuk evet evet hocam dedi sonraki hafta hoca benden 5 dakikalık istediğim bir konu hakkında konuşma yapmamı istedi bir sonraki ders saatinde geldi önüme oturdu onun yakın arkadaşı da yanıma oturdu ben de ne anlatsam diye düşünürken o hocaya hocam arkadaş Ankara’da yaşıyormuş anlattı bana biraz orayı anlatabilir dedi. Yakın arkadaşı da ya da geçen haftaki konuyu özetleyebilir dedi. Hoşlandığım çocuk da ona dur bi oğlum ortalığı karıştırma dedi. Vize haftası geldi oturdum o tam yanımdaki sıradaydı kafamı kaldırdım hızlıca kafasını çevirdi. Başka bir sınava girecektik sınıfa girdim sınıfta tek o vardı uzaktaydı bayağı kafasını kaldırıp baktı göz göze geldik. Dün de bi derste ben ona bakmadım ama o bakıyordu fark ettim sonra kafasını çevirip gidince baktım yüz ifadesi heyecanlı gibiydi. Uzun zamandır da gitmiyordum okula 2 buçuk haftadır. Çıkışta çıkış kapısından çıkarken arkasına dönüp bana baktı çıktığımızda da aynı şekilde arkasını dönüp baktı. Son olarak bugün İstanbul kartımı düşürmüştüm girişte ama o ve 2 arkadaşının geldiğini gördüm çantamı arıyordum onları görünce sınıfa girip aramaya devam ettim o bulmuş dedi ki bu senin mi evet teşekkür ederim dedim rica ederim dedi bi derste hoca şiir yazan var mı aranızda dedi ben de bi dönem yazıyordum hocam dedim. Sınıfta müzik konusu da açıldı ben de ben müzikle de ilgileniyorum bu arada dedim hoca da hangi enstrümanı dedi ben de gitar dedim ama daha çok söylüyorum dedim hoşlandığım çocuk hangi tarzda söylüyorsun dedi hemen hemen her tarzda söylerim dedim o da elektrogitar çalıyormuş bu arada. Hocaya ara verdiğimizde şiirlerimi gösterdim o da yanıma geldi gülümseyerek hece mi aruz mu dedi ben de serbest ölçüde yazıyorum ben dedim. Durumlar böyle bir de Galatasaraylı, sınıfta sürekli konuşuyor ben de Galatasaraylıyım bayağı fanatiğim hatta. Ne düşünüyorsunuz özellikle erkekler düşüncelerinizi merak ediyorum bi erkek gözüyle bakıp değerlendirir misiniz sizce ilgisi var mı?

Üniversitede sınıftaki birinden çok hoşlanıyorum detayları yazacağım sizce onun da ilgisi var mı özellikle erkekler yazsın?