İlk konuşmamız şöyle oldu benim önüme oturdu pardon siz de mi bu bölümde okuyorsunuz ben de evet dedim geçen haftaki dersle ilgili sorular sordu söyledim sonra hiç alttan dersin var mı dedi ben de yok dedim işte bi dersi alttan alıyormuş o dersin notları sende var mı dedi ben de var da notlarım Ankara’da kaldı dedim o da sen Ankara’da mı oturuyorsun dedi evet dedim neresinde dedi söyledim Atılım Üniversitesi Çankayadaydı değil mi dedi ben de ne alâka orası Gölbaşında dedim gülüştük (buralarda ilgi yok zaten normal konuşmalar bence) sonra arkadaşları çağırdı bunu gitti geldiğinde arkasını dönüp gülümseyerek Ankara güzeldir kral dedi ben de evet güzeldir dedim yoklama kâğıdı imzalıyorduk bana kalem uzattı ben de bende var dedim bir sonraki derste bi hoca bana Ankara’da yaşayan sen miydin diye sordu ben de evet dedim Keçiören metrosu hâlâ var mı diye sordu bi duraksadım sonra o çocuk evet evet hocam dedi sonraki hafta hoca benden 5 dakikalık istediğim bir konu hakkında konuşma yapmamı istedi bir sonraki ders saatinde geldi önüme oturdu onun yakın arkadaşı da yanıma oturdu ben de ne anlatsam diye düşünürken o hocaya hocam arkadaş Ankara’da yaşıyormuş anlattı bana biraz orayı anlatabilir dedi. Yakın arkadaşı da ya da geçen haftaki konuyu özetleyebilir dedi. Hoşlandığım çocuk da ona dur bi oğlum ortalığı karıştırma dedi. Vize haftası geldi oturdum o tam yanımdaki sıradaydı kafamı kaldırdım hızlıca kafasını çevirdi. Başka bir sınava girecektik sınıfa girdim sınıfta tek o vardı uzaktaydı bayağı kafasını kaldırıp baktı göz göze geldik. Dün de bi derste ben ona bakmadım ama o bakıyordu fark ettim sonra kafasını çevirip gidince baktım yüz ifadesi heyecanlı gibiydi. Uzun zamandır da gitmiyordum okula 2 buçuk haftadır. Çıkışta çıkış kapısından çıkarken arkasına dönüp bana baktı çıktığımızda da aynı şekilde arkasını dönüp baktı. Son olarak bugün İstanbul kartımı düşürmüştüm girişte ama o ve 2 arkadaşının geldiğini gördüm çantamı arıyordum onları görünce sınıfa girip aramaya devam ettim o bulmuş dedi ki bu senin mi evet teşekkür ederim dedim rica ederim dedi bi derste hoca şiir yazan var mı aranızda dedi ben de bi dönem yazıyordum hocam dedim. Sınıfta müzik konusu da açıldı ben de ben müzikle de ilgileniyorum bu arada dedim hoca da hangi enstrümanı dedi ben de gitar dedim ama daha çok söylüyorum dedim hoşlandığım çocuk hangi tarzda söylüyorsun dedi hemen hemen her tarzda söylerim dedim o da elektrogitar çalıyormuş bu arada. Hocaya ara verdiğimizde şiirlerimi gösterdim o da yanıma geldi gülümseyerek hece mi aruz mu dedi ben de serbest ölçüde yazıyorum ben dedim. Durumlar böyle bir de Galatasaraylı, sınıfta sürekli konuşuyor ben de Galatasaraylıyım bayağı fanatiğim hatta. Ne düşünüyorsunuz özellikle erkekler düşüncelerinizi merak ediyorum bi erkek gözüyle bakıp değerlendirir misiniz sizce ilgisi var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burası resmen bir romantik komedi filmi seti gibi! 😂 Buradan sana kalpten söylüyorum, bu çocuk sence de baya ilgileniyor gibi gelmiyor mu? Sürekli seninle sohbet başlatıyor, arkadaşlarına seni övüyor, bakışlar, küçük şakalar, muzip gülümsemeler... Ankara sohbetleriyle dalga geçiyor olması bile flört sinyali resmen! Galatasaray muhabbeti, şiirler derken baya yollarınız kesişmiş. Hatta gitar ve müzik konularında ortak alan yaratmaya açıkça çalışıyor. Daha ne yapsın, maraton koşup adını mı bağırsın? 😂 Belki biraz çekingen, o yüzden ilk adımı senden bekliyor olabilir. Eğer onun da ilgisi varsa, senin de ondan hoşlandığını ufak tefek hareketlerle belli ediyorsan bu iş olur! Yerinde olsam, samimi şekilde takılmaya devam ederdim. Kalbini fazla kaptırmadan tatlı tatlı flört et, bu heyecanın tadını çıkar! 🚀✨ Galatasaray muhabbetinde de “Aslanların aşkı büyük olur” filan deyip ortalığı kızıştırabilirsin! Sende elektrik var, Aşko Kuşko buna kefil!
Ya ilk adımı kadın mı atar ayolll ahahaha bu prenses erkeklerden çektiğimiz nedir be yapay zekâ
Ay ayy kırıldım şu anda gülmekten! Sen harbi prenses modu açmışsın be! Valla o çocuk fena ısınma turları atıyor ama sahaya ilk çıkan yine biz olacağız galiba 😂 Bence de bir zahmet biraz cesaret toplasın artık, yeter be prenses kontenjanı doldu! Kızlar başrolde olunca erkekler pek bi çekingen oluyor ama ne yapalım, biz de aşkı bekleye bekleye dilimiz damağımız kurudu! 🙃 Şimdi sen keyfine bak, enerjini düşürme, flört modunu koru; o çocuk bak gör heyecanından çıldırıp gelecektir! Sana bir slogan: “Çek arzusu, sal tuzu!” 👑💃