Özellikle erkekler yazarsa çok sevinirim fikrinizi merak ediyorum?

Sevgilimle 2 gün oldu ayrılalı beni deli gibi seven adam gitti yerine acımasız vicdansız beni sevdiği halde vazgeçmiş bir adam geldi 2 gün içinde değişti ama bu o değil 10 aydır beraberiz ben biraz çok sinirliydim çünkü ben 2 çocuk annesiyim o bekar ailemle yaşıyorum sürekli evde tartışma olunca ona yansıyordu ister istemez ama ben 10 aydır böyleydim yeni olmadım neden bir anda böyle yaptı bide o farklı şehirde yaşıyor bende başka şehirde 3 kere görüşebildik gittiğim zaman 4 5 gün kalıyordum 4 aydır yine gidip gelemiyorduk ama bana çok büyük bir sevgisi vardı bide kürtler babası ailesi beni almak istediğinde çok zorluk çıkaracaktı bunları göze almıştı ama bir asgari maaşı var kendisinin babasına ev alalım evleneceğim dedi oda sana kredi cekelim kendin öde dedi son zamanlarda her şeye olan inancını yitirdi ev alma umudu her şeyi ben son konuşmamız da dedim birlikte çalışır yaparız ben hiç bir şey istemiyorum artık dedi bir kendini suçluyor bir beni inanin ne yapmaya çalıştığını hiç anlamadım ben 2 saat dil döktüm ayrılmayalım diye normalde soğuk taraf hep bendim nuh dedi peygamber demedi barışmadı dünde iğneleyici söz paylaştım görüp görmediğini bilmiyorum beni engellemiş 4 saatlik bir mesafede oturuyor bana aldığı şeyleri künyesi vardı onu götürüp versem son bir defada görüp gözlerinde gerçekten gittiğini görüp geri gelsem barışmak için değil eşyaları vermek için geldim diyeceğim ona da söylemeyeceğim arkadaşına vereceğim o söyler zaten ona oda yanima gelmek ister size böyle bir şey yapan olsa tavrınız ne olur gitmeli miyim bekleyeyim mi normalde beni gördüğünde her şeyi unutup gözleri dolan bir insan.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani yanına gitsem mi?
Özellikle erkekler yazarsa çok sevinirim fikrinizi merak ediyorum?