Eski flortum ara ara yazip duruyordu ben onunla barismak istedim arkadas olurum dedi ve birsuru guzel seyler yazdim goruldu atmisti 10 gun sonrada ara ara yazip duruyordu ve konuyuda uzatmiyordu kisa kesiyordu bende kisa kesiyordum. En son merhaba yazdiginda artik ona şunu dedim
[28/12 11:12] ✨: Cem bana yazmani istemiyorum.
[28/12 11:14] ✨: Ya tam gel ya tam git olur mu? Ara ara her istediginde yazip konuşma benimle. Kafami karistirmaktan ve belirsizlikten baska bir sey olmuyor. Gerek yok yani.
[28/12 11:21] ✨: Ben sana temiz duygularla geldim dürüst sekilde geldim ama sen arkani döndün simdi seninle konuşmami bekleyemezsin ki.
[28/12 11:22] ✨: Konuşulmasi gereken her şey konusuldu bitti benim icin orada her şey. Konu kapandı. Hayatima, önüme bakiyorum. Buna müsade et lütfen. Yolun açık olsun
[28/12 11:30] CEM: Arkadaş olarak yazıyorum ne var bunda
[28/12 11:52] ✨: Benim arkadaşım çok ihtiyacim yok arkadaşa
[28/12 11:53] ✨: Ya adam ol gel ve kal
ya da adam ol git ve birdaha karşıma çıkma
Sana son sözüm budur
[28/12 12:47] CEM: İyi günler betul
Yazdi. Amaci ne niye ne geliyor ne gidiyor
[28/12 11:12] ✨: Cem bana yazmani istemiyorum.
[28/12 11:14] ✨: Ya tam gel ya tam git olur mu? Ara ara her istediginde yazip konuşma benimle. Kafami karistirmaktan ve belirsizlikten baska bir sey olmuyor. Gerek yok yani.
[28/12 11:21] ✨: Ben sana temiz duygularla geldim dürüst sekilde geldim ama sen arkani döndün simdi seninle konuşmami bekleyemezsin ki.
[28/12 11:22] ✨: Konuşulmasi gereken her şey konusuldu bitti benim icin orada her şey. Konu kapandı. Hayatima, önüme bakiyorum. Buna müsade et lütfen. Yolun açık olsun
[28/12 11:30] CEM: Arkadaş olarak yazıyorum ne var bunda
[28/12 11:52] ✨: Benim arkadaşım çok ihtiyacim yok arkadaşa
[28/12 11:53] ✨: Ya adam ol gel ve kal
ya da adam ol git ve birdaha karşıma çıkma
Sana son sözüm budur
[28/12 12:47] CEM: İyi günler betul
Yazdi. Amaci ne niye ne geliyor ne gidiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocuk en başında arkadaş olurum demiş sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Bide çocuk senin peşini bırakmıyormuş gibi döşemişsin saçma sapan.
Arkadaş olurum demeden once benden hoslandigini soyleyip benimle bulusmak icin can atiyordu. Sonra bir sans verdim durduk yere sacma sapan soguk davranip iliskiyi bitirip arkadas kalirim dedikten sonra her istediginde yazabileceginimi dusundu. Ben tabikide arkadas kalmak istemem
Bu son attığın mesajları ilk arkadaş olurum dediğinde atsaydın daha farklı gelişebilirdi. Geç kalmış haliyle yersiz olmuş
Arkadaş kalalim dedigindr sunlari soyledim goruldu atti dahada yazmadım 10 gun sonra o yazdı bende cevap verdim ama kisa kisa sonra yine yazdi yine yazdi en son drdim kafami karistirma
Birde bana yazıp iltifat ediyor amacini cozemedim umut verince en son onlari dedim. 3 gun once dedi sende prenses gibisin felan
Okur musunuz bilmiyorum ama yinede atiyorum belki okursunuz
Neyse diyceğini demişsin sonuçta içinde kalmamış hayırlı olsun. Yazışmadaki çocuğun tavrından anlaşılan sana karşı bi ilgisi yok. Sen yoluna o yoluna
Atma okumam.
Senin atacakların detaylardan ibaret olaya geniş pencereden bakmak için çok fazla detaya gerek yok. Hwr şey ortada zaten
[9/12 09:58] ✨: Bugun seni gördüğüme mutlu oldum
[9/12 10:54] CEM: Öyle mi ben de düşman değiliz sonuçta
[9/12 11:11] ✨: Öyle evet
[9/12 11:13] ✨: O yol üzerinde karşilasacağimızi beklemiyordum
[9/12 11:14] ✨: Aslında dün bende sana yazıcaktım buda biraz vesile oldu
[9/12 13:43] CEM: Ne yazacaktiniz
[9/12 14:55] ✨: İçimde yük kalmasin istedim. Hayatımda kısa bir rolün olsun istemezdim
[9/12 14:57] ✨: Beni yaşa ve gör isterdim kısacık bir dakikada edindigin yanlis varsayimla gitmeni istemezdim. İçimde ukte kaldı
[9/12 15:03]CEM: Betül arkadas olurum seninle ama ben sana hiç bir şey yapmadım geçen arkadaşın bir sürü şey söyledi
[9/12 15:10] ✨: Onun adına ozurdilerim bana bir sey yapmadın evet ama o beni üzebilecegini dusunmus oyle yazmıs. Kusura bakma onun adına
[9/12 15:13] ✨: Ikimizin arasında olan bir durum uzerine üçüncu kisilerin araya girmesi benim kontrolum dışindaydi bir daha asla oyle bir sey yasanmaz zaten
[9/12 15:17] ✨: Hatta ben icimden geleni yapiyorum artik yani kimseye sormadan, etmeden ne istiyorsam, aklimdan, kalbimden ne geciyorsa onlari yapiyorum. Kimsenin etkisinde kalmak istemedim. Her seye ragmen sana yazmak, gelmek istedim.
[9/12 15:24] ✨: Ve aksine bana güzel şeyler yaptın. Yani bana hissettirdiğin guzel duyguları sevdim
Peki
Engelliyorsun tertemiz amacı falan yok sen gayet düzgün yazmışsın yapacak bişey yok zorlamanın faydası olmaz bu saatten sonra
Engelledim. Ama kafami cok kariştirip durdu. Yani bana acilan oydu beni 2 dakikada olsa gormek isteyen oydu bulustuk bulustuktan sonra soguk oldu sebebini sordum uyumlu olacagimizi dusunmemis ben duraganmisim o hareketliymis. Bana karsi ilgisidr vardi ama yanlis varsayimla bitirdi sonrada ara ara yazip durdu. Gel diyiyorum gelmiyor git diyiyorum gitmiyor.
boş ver bunlar takılacak şeyler değil kafanda kurup durursan kendini bitirirsin
Yine karsima cikicak ben takmasamda o bir sekilde karsima cikip kafami karistiricak. Işi evime yakin yolda karsilasiyoruz ara ara ve evden cikis saatlerimi biliyor. Takip etmiş saatlerimi
Yaw öyle düşünürsen sen öl o zaman böyle saçmalık mı var takip ederse etsin muhattap dahi olmayacan kafanı dahi çevirmeyeceksin bitti gitti ama engeli kaldırma bi zahmet
Kaldırmam ama neden git diyiyorum gitmiyor ve gel diyiyorum gelmiyor
Demek ki senle olmayacağını düşünüyor ya da başka sıkıntıları var ailesel vs ya da evlilikten korkuyor
Evliliktem korkuyor.
Evet olabilir ya da maddi sıkıntıları vardır
Elektrik muhendisi ama maddi sıkintisi olsa bile benim icin hic sorun olmazdı.
Kanka o zaman onu onunla konuşacaksın olmaz diyen çok var da icraat yok
Bahane acikcasi kendisi capkin biraz o yuzden eglenmelik birini ariyor sanirim ama bana karsida ciddi hoslantisi var gibiydi iste kafami karistirdi. Artik konusmam onunla
Bi zahmet konuşma eğlencelik takılacaksa ve sen bunu istemiyorsan konuşma tabi ya boş ver git önüne bak kimse sevgilisizlikten ölmedi bu dünya da kara Sevda çeken bile ölmedi
Oyle niyetimi var bir kesin olsam zaten yuzune bile bakmam. Ne yapıcam
Kesin olacaksın zaten akıllım 😂
Oylemi sizce niyeti
Olabilir ihtimal var boş ver sen yaa
Engelle geç uzamasın bence, cepte kalmanı istiyor senin
Engelledim
Her yerden
En güzelini yapmışsın, iletişim kurma unutmaya bak
Dışarısı insan dolu doğru düzgün birisini bulursun veya o seni bulur
Zaten orada iyi günler dedi bitti benim icin tamamen
Düşünme artık bence çünkü sana bir faydası olmaz , bitmesi güzel olmuş ne istediğini bilmeyen birisiymis, toksit bir ilişkin olurdu çok yorardı seni
Oyle hissettigim icin arkadascada kabul etmedim
En güzelini yapmışsın çevrende olmaması daha iyi