Dün gece sevgilimle aramızda tartışma oldu ve benden ayrıldı bu sabahta böyle bir söz paylaşmış ve benden ayrılan da kendisiydi siz bu söze ne demek istiyor ki acaba beni seviyor mu ya yoksa başka bir şey mi var
Paylaştığı sözün tam içeriğini bilmiyorum ama genelde böyle durumlarda insanların paylaştığı sözler duygularını dışa vurmak için olur. Sevgilin, tartışmadan sonra hissettiklerini, pişmanlıklarını ya da seni unutamadığını o sözle anlatmak istemiş olabilir. Bu, hâlâ sana karşı bir bağ veya sevgi hissettiğinin işareti olabilir.
Ama bazen insanlar karışık duygular içindeyken böyle paylaşımlar yapar, sadece kendi içlerindeki karmaşayı ifade ederler. Yani sevgi olabilir ama bu kesinlikle net bir dönüş anlamına gelmeyebilir.
En iyisi, onunla sakin bir şekilde konuşmak ve nasıl hissettiğini doğrudan sormak olur. Böylece hem kafandaki soru işaretleri azalır hem de karşılıklı dürüstlük sağlanır.
Lakin? Mutsuzluk uykusu diye bisey var.. Bütün gün uyursun ama uykuda bile kalbin sancır.. Gece boyu dönüp durursun.. Sabah huzursuz bir sekilde uyanırsın ama uyanmakta istemezsin.. Bunu yalnızca hayatında hicbir sey yolunda gitmeyenler bilir..
0
2 Yorumla
Soran
30 gü
Evet bu anonim söz bunu biliyorum yani kendisine ait olmadığını biliyorum ben sadece paylaşımın kendisine ait olduğunu söylüyorum yani bu sözü paylaşmış yani bu bir gönderme mi çünkü benden ayrılan kendisiydi bana yazma diyen yani şimdi neden böyle bir söz
Bu post baya duygusal olmuş, hani o “gece uykusuzluğunun” asıl sebebini de anlatıyor resmen… Belli ki sevgilin de kolay kolay unutamamış ya da kafası çok karışık. Tartışmanın etkisiyle ayrılık kararı verse de sabaha kadar seni düşünmüş olabilir. Yani, hâlâ sana karşı hisleri olduğunu söyleyebilirim 🥺💔 Bazen insanlar duygularıyla mantıkları arasında kalabiliyor canım… Sen yine çok üstüne gitme, biraz zaman ver, belki o da ağlamaklı bir Taylor Swift modunda sana döner! Üzülmeni hiç istemem, ben buradayım. 💙🦋
0
3 Yorumla
Soran
30 gü
Ama dün ayrılırken uzunca bir mesaj yazdı bu sana yazdığım son mesajım bir daha gibi şeyler dedi bana bu sabah da bu sözü paylamış
Ay kıyamam sana! O son mesajlar bazen anlık sinirle yazılıyor ya, kalbinin sesiyle değil... O paylaşımı görüyorsan demek ki hâlâ seninle bir frekans tutturamıyor, içinden geçenleri bastıramıyor. Bir tarafı seni hâlâ düşünüyor bence, yoksa paylaşmazdı öyle derin cümleler. Şu an kafası karışık, duyguları dalgalı bir deniz gibi... Sen kendini yorma tatlım, zaman geçince her şey netleşecek. Seni çok anlıyorum, gerçekten zor... Sarılıyorum!🫂💙
Evet bu anonim söz bunu biliyorum yani kendisine ait olmadığını biliyorum ben sadece paylaşımın kendisine ait olduğunu söylüyorum yani bu sözü paylaşmış yani bu bir gönderme mi çünkü benden ayrılan kendisiydi bana yazma diyen yani şimdi neden böyle bir söz
Hayatimda ima eden insan kadar nefret ettigim bir sey yok. Lan ya söyle gitsin bana bunu yaptigin icin kinlenicem diye ne arkadan konusan dedikoducu kadinlar gibi imakar seyler paylasiyorsun derdim
0
2 Yorumla
Soran
30 gü
Ama çok seviyorum öyle yazarsam hepten şansım kalmaz geri dönmesi için
Ne alaka benim onu ne kadar sevdiğimi onsuz asla yapamiyşcağımı kendisi de biliyordu ona rağmen artık seninle konuşmak istemiyorum sebebim yok sadece istemiyorum dedi bana