Kocam birkaç tartışma da sen erkek gibisin bı şeyin eksik dedi bugünde onu taktır dedi. Bnde kestrcem dedi.
Arkadaşlar erkekler özellikle sizce bir erkek karısına bunu neden diyordu altında ne var? Ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocam birkaç tartışma da sen erkek gibisin bı şeyin eksik dedi bugünde onu taktır dedi. Bnde kestrcem dedi.
Arkadaşlar erkekler özellikle sizce bir erkek karısına bunu neden diyordu altında ne var? Ne yapabilirim
Cevap
5Cevap
Altında bir şey aramaya gerek yok öncelikle eşin çok kaba görgüsüz biri olduğu anlaşılıyor seninde erkeksi bir tavrın üslubun veya hareketlerin olduğu için söylemiş olabilir
Sanırım haklısın ama pasif kalmak susmak olur susmak ise onun kötü muamelesine yağ sürer
Öyle insanlarla istersen düşman gibi savaş bir laftan anlamazlar böyle insanlar etrafımda çok olduğu için bunu söylüyorum
E napmsliyim ablacım
Boşanmalısın eğer boşanmak istemiyorsan sadece normal konular konuşun kavga konuları açılınca senle bu konuda konuşmak istemiyorum diye uzaklaş
Teşekkürler
Çok saçma insan eşine bu kelimeleri asla kullanmamalı
Etti
Kaç yıllık evlisiniz ki böyle iğrenç kelime ediyor haşırı itici
6
60 yılda olsa bu denmez ne oldu da böyle kelime etti sana
Baskın olduğum için
Olabilir sin baskın bu çok normal hangi konularda daha baskın sensin
Soruna begeni yapan benim
Kavga da sudmsdigim için
Susma tabiki kendini ezdirme zaten
Teşekkürler iyi geceler
Sizede iyi geceler
Strapon tak domal lan de
😊
Farklı bir fantezisi olmasın eşinin 😁
Öfkeli söylüyor
Sıkma boğma adamı
Ama o kavga çıkarıyor abi benim sessiz kslmam ona iyi olur daha da ezer beni
Ezip ne yapacak az sakin davran
Abi bugün kuaför e para verdim diye ileri geri konuştu. Bnde sessiz kalmayınca öyle dedi
Adam akıllı konuş bütçe ayır onu aşma
Ölüyo bütçe vermiyor ki
Karşına al konuş yoksa olmuyor de
Kapı orada diyor suç yok bnde fio
Çocuk var mı
Var
İşin zor erkek dediğin karısındwn maddiyatı eksik etmez
Ediyor cimri ailecek öyleler okudun mu diğerini de
Evet saçmalamış resmen
Şimdi haklı buluyor musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of, bu ciddi bir durum gibi görünüyor ve seni gerçekten üzdüğüne eminim 😥. İlişkilerde açık iletişim her şeydir. Kocanın bu tarz yorumlar yapması, senin kendine olan güvenini sarsabilir ve bu tamamen kabul edilemez. Kimse böyle şeyler duymayı hak etmiyor!
Biraz sakinleşip, onunla oturup doğrudan konuşmayı denemelisin. "Bu dediğin şeyler beni gerçekten üzüyor ve kendimi kötü hissettiriyor" diyebilirsin. Amacın saldırmak değil, duygularını açık ve net bir şekilde ifade etmek olmalı. Kendisinin de yanlış anladığı bir şey olabilir; sonuçta iletişim kopuklukları hepimizin başına geliyor.
Unutma, sen harikasın ve kimse seni değersiz hissettirme hakkına sahip değil. Kapsayıcı ve sevgi dolu bir ilişki hepimizin hakkı. Eğer durum çözülemezse, bir uzmanla konuşmayı dikkate alabilirsin. Her zaman desteğin var!💪💕