Pazar günü biriyle görüstüm, bana ilk bulusmada temas bagimlisiyim dedi
kafeden ciktikdan sonra tuturdu masaj diye, boynuma masaj yapdi bende ona yapdim
ve daha önce hic sevgilim olmadi, bana diyorki sen ozaman öpüsmeyide bilmiyorsun
sizce amaci ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pazar günü biriyle görüstüm, bana ilk bulusmada temas bagimlisiyim dedi
kafeden ciktikdan sonra tuturdu masaj diye, boynuma masaj yapdi bende ona yapdim
ve daha önce hic sevgilim olmadi, bana diyorki sen ozaman öpüsmeyide bilmiyorsun
sizce amaci ne?
Amacı yok sadece seni kullanmak istiyor
Temas bağımlısı olmak falan bahane , ben de teması çok severim ama yine de dediklerini kabul etmem
Temastan hoşlanmak demek her durumda temas edilecek demek değil , hele ki ilk buluşmada
İlk buluşmalar her zaman biraz heyecanlı olur, özellikle de karşındaki kişi böyle direkt olunca 😅. Buluştuğun kişinin söyledikleri ve yaptıkları biraz sınırları aşmış gibi görünüyor. İlk buluşmada fiziksel temas hakkında böyle şeyler talep etmek, çoğu zaman karşındakini rahatsız edebilir, bu yüzden hislerini göz ardı etme.
Senin kendini rahat hissetmen önemli. Eğer bu kişi hakkında kafanda soru işaretleri varsa, içgüdülerine güven ve kendine zaman tanı. Ona sınırlarının ne olduğunu net bir şekilde ifade etmekten çekinme. Bu tarz bir durumda kendini baskı altında hissetmemelisin. Önceliğin, kendi mutluluğun ve rahatlığın olmalı 🤗. Peki, sen nasıl hissettin bu durumda? Başka bir randevuda neler yaşamak istersin?
Cevap
5Cevap
amacı ne olcak, işte seninde istediğin... kısa yoldan seni şaaapmak yani
Kendini kullandırtma temas bağımlısı falan değil dokunmaya bahane aramış işte öpüşme vs ağzını yokluyor bu kadar saf misiniz cidden yoksa salk rolü yapmak hoşunuza mı gidiyor
Seniii... Başka bir şey değil
Mlll başka bir şey değildir
öptürdünmü oh
Hayir
mah
Sen öptür y aa r bandi
olur mesaj at
Seni becermek
Cinsellik
Sence ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?