Benim hoslandigim bir erkek var. Kendisiyle biseyler yasamistik önceden. Bana olan ilgisi artsın diye bende bazı seksi paylaşımlarda bulundum. Bugün bana dedi ki kız sen ne biçim paylaşımlar yapıyosun dedi. Ben bişey demedim. Sonra dedi ki ben hiç birini görmüyorum. Tamam dedim ben. Çok çirkin paylaşımlardı hele ki ramazan ayında dedi. Sonra birisi geldi, sustuk. Niçin böyle söyledi? Onu etkileyemedim mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanlış bir yaklaşım secmişssin onun aradığı başka bir şey onu bul ve ordan yürü
Ama biz en fazla sevisebiliriz gelebilecegimiz son nokta bu ki zaten bunu istiyorum o da biliyor. Sanırsam onun için attığımı anladı çünkü " ben görmüyorum "dedi.
Ozaman o fotoğrafları orda paylaşmak yerine ona at ve ya ona niyetini belli edecek şekilde yürü msjlarında sohbetlerinde öyle davran ve bunları yapmak istiyorsan geceleri yap cocuk belli oruc tutuyor ve dini yönü var bunu düşünerek davran
Ona atamam özelden çünkü evli ve paylaşımları gece yapıyorum zaten
Daha önceden c*nsel münasebetimizde oldu
Anlıyorum burda o adamın isteğine kalmışssın illa yakınlaşcam diyorsanda gün icerisinde ona mesaj veya telefonla değilde direk konuşabileceğin bir şekilde yapabilirsin ancak orucu varsa bu hayallerin ancak ramazan ayından sonra olur
bi yandan şunuda söyleyebilirim fotoğraflarını başka insanlarda gördüğü icin öyle kızmış olabilir veya terslermiş bazen sahiplenme duyguları ağır basar erkeklerin ve sadece kendilerinin olması nı ister
Anladım.. ikinci dediğine katılıyorum. Bugün mesela dekolteli birşeyler giydim gelip bana önümü kapattırdı ramazandayız diyerekten ki ramazanda olmasakta öyle açık olursa kapattiriyor ama mesela bedenimi izlemeyi de çok sever bence onun için fotoları attigimi anladi. bu arada oruçlu kendisi dediğin gibi ramazandan sonraya kaldı bizim iş.
Aynen ozamana kadar sabret canın cıkacak değilya
Peki sence foto paylaşmaya devam edeyim mi çok kudurursa dayanamaz yazar bana diye düşünüyorum
Hm bi ihtimal ya da senden iğrenip kacabilir bunuda düşün bence biraz bekle sonuc olarak bi yere kacmıyor arada yazarsın nede olsa seninle takılıyor sanırım yanına gelicek elbet
Ben bu gece de paylaşıcam biseyler zaten gündüz bana olan bakışını gördüm ben bir işle mesguldum o da camdaki yansimamdan beni izliyordu yüzünde ki o gülüşle. Zaten o öyledir ben onun hoşlandığı birşeyi yapayım o her ne kadar hoslansa benim olmak için can atsa da tutar kendini ve bana ters bir tepki verir ve o da bu tepkisinden sonraki benim kabullenişimi görmesi onu mutlu eder
Adamı kendine köle etmek istiyorsun değilmi
Bu sözler bir erkeği kölesi kendisinden başka hic bir şeyi görmemesini sağlamya calışan bir kadının sözleri
Evet tam istediğim şey bu
Tehlikeli hırcın ne istediğini bile bir kızsın ama bi yerde sende yorulacakmışssın gibi geliyor bana
İstediğimi elde edene kadar devam edicem
İstediğin onun senin yatak kölen olması değilmi zaten onu başarmışssın? başka ne istiyorsun yoksa onun evliliğinden ayrılıp tamamen sana odaklanmasımı?
Biz daha sevismedik ben bunu istiyorum ve tabii gözü benden başkasını görmesin
Neden o? yani onu secmendeki temel amac neydi senin gibi birisinin neden onun peşinde olduğunu merak ettim
Onu ilk gördüğümde büyülendim diyebilirim. Peşini bırakmadım hiçbir zaman o bir de zoru oynuyor beni epey zorluyor böyle yapınca daha çok bağlandım ona tensel bir temas var aramızda etkiliyor bir şekilde beni
Zoru seven ve yakaladığımda sadece beni istesin diyen birisi son derece ilginc ama o ilişkinin cokda fazla bir geleceği olucağını sanmıyorum yinede bu kadar kendini bağlamak gercekten gereklimi?
Anı yaşamak gerek bağlanmışım ya da baglanamamisim umrumda değil ben içimdeki sese kulak vericem
Ya ondan sonra ne kadar devam edersen et eninde sonunda bağlanacağın birisi olucak o olduğu zaman ne düşünürsün anı yaşayan birisinin bi yere bağlı kalmasının verdiği düşünce sende ne canldırıyor korkumu , huzursuzlukmu veya ben artık doydummu genelde doydum derler senin gibi kızlar
Evet doydum oluyor
klasik bir düşünce gece fotoğraf paylaştınmı
Paylaştım, daha görmedi bakalim
Merak ediyorum bunun dışında gercek bir duygu aşkı yaşayıp bağlandınmı bana bağlanmışssın gibi geldi hemde fazlasıyla
Yaşadım evet
Sonuc büyük bir hüsran ozaman seni asıl bu hale sokan ne yoksa bu büyük aşkın hüznümü
O büyük aşkımı unuttum sadece bazı şeylere sinirliyim intikam almak istiyor gibiyim
Neye sinirlisin ve neyden intikam istiyorsun? işleri ilgincleştiriyorsun dinliyorum
Çok uzun ve özel mevzular pas geçiyorum
Ne ben seni nede sen beni tanıyorsun anlatıpta dinleyecek birisi olarak gör hem belki sana yardımım dokunur geceler boş boş durmak la gecmiyor
Benim resmimi görmüş beni takipten çıkarmış ve takibimden çıkmış.. : /
Hm alıyım derken elindenmi oldun keşke bekleseydin en azından ramazan bitinceye kadar ama dert etme o sana hertürlü döner
Bence de döner attıklarıma hangi erkek karşı koyabilir eminim pişman olacak ve geri dönecek ben cool davranicam
Döner o tipte bir erkek ama unutma dış görünüş ne kadar önemli olsada sevmek her zaman daha cazip değilmidir
Ya evet öyle tabi bak ben o adamı seviyorum da ama evli ve ben ona aşık olarak hiçbir zaman yakın olamam ki en fazla cinsellik
Doğru ama benim bahsettiğim o kölen değil onun zaten durumu belli sen sadece onu zevklerin icin kullanmak istiyorsun bundan sonra ne olucak cinsel ilişkilere devammı yoksa verimli olabilecek sevgilere devammı?
zaten o adam dan elninde sonunda canın sıkılacak bir kac kere tadına baktıktan sonra onu cöpe atıcaksın değersiz olucak
Keyfime göre ama şu an cinsellik gibi duruyo
Değişme ihtimalin var ozaman burdan bunu anlıyorum bu iyi bi haber :D
Psikolog musun?
Meslek olarak hayır yetenek olarakmı evet
Hahahahah aferin cocuk
Gercekten cocukmu? bence aramızda en cok cocuk olan sensin daha ne yapacağını bile bilmiyorsun eğlenmek icin başkalarına bağlı kalmak hmm ve köle edinmeye calışırken kendini fazla zorlamak mm bunlardan daha cok bağımlı ve düşüncelerine hakim olamayan basit düşünmeye calışan bir insanın fikirleri ve cocuklarda basit düşünür ne demişler akıl yaşta değil baştadır
Çocuk derken kötülemek istemedim bir hitap şekli gibi düşün bir an samimiyet buldum sandım kusura bakma bu arada haklisin
kücümsenmekten nefret ediyorum öyle algıladım sen öyle konuşmak istemesende samimiyet var ama öyle kücümseyici tabirler kullanmassan sevinirim
Anlat bakalım neler yaptın köle yapmayı sever kız ne yaptı o adama geri döndümü
Bugün ikimizde orucluyuz. Aslında çok bişey olmadı bana tatlı davranıyor. Bakismalarda oldu tatlı konuşmalarda iyi gibi bakalım
Başta yazdığımız gibi dönecek olduğu belliydi ama bu sefer ramazan ayında zorlama onu belli yaklaşmıyor boşu boşuna gerginlik olmasın
Aynen çok şey yapmıyorum ama beni istediğini de biliyorum kesin gelicek bana inandım baya çünkü o bakismalar ahhh mükemmel birsey
Bu nasıl bir arzu böyle
Çok seviyorum
Ben bu isteği gercekten birini sevdiğimde duygusal olarak yaşarım cinsellikkten bakımından daha sonra bu arzu gelir ilk olarak sevidnmide bu arzu geldi yoksa dış görünüşümü hoşuna gidiyor?
Her şeyini seviyorum dediğim gibi
Aklına başka şeyler sokmaya calışıyorum ama inatla hayla o diyorsun gercekten sahip olamıyacağın birisine bu kadar bağlanmak ah ah
ŞQLWKSDSÖLJDSKLPCOJWMÖSLDOKW offff ikiniz de 3 iqlusunuz
onu etkileyeyim derken sogutmussun kendine
Ya niye
etkilemek giyiminle bu şekilde yapmanı gerektirmez bence kendini gelistirmen daha iyi sonuç verebilirdi ne blm bı yabancı dil öğrenmen mesela ya da farklı bir sey
İyi de ben kendimi bu yönden de geliştirmeye devam ediyorum. Hem ben yatakta ona ait olmak isterim bunu o da biliyor. Yaşanmışlık derken bu arada bizim bazı c*nsel münasebetimiz oldu
maalesef uzaklastirmissin kendine
Üzücü : (
Soğumuş o daha dönüşü yok
Hadi ya : /
öyle malesef amacını iyi öğrenmen lazımdı önce
Ne paylasmiton
Yarı ciplak, iç çamaşırlı fotoğraflarımı
Ramazan'da olmaz ki
Bu yüzden mi
Evet bu arada o erkeğin neresinden hoşlandın ki
Seksi buluyorum
Yakışıklı mi cikrin mi
Fena değil
Vucudunu gördün mü ki ağa nasıl?
Vücudunu çıplak olarak görmedim tabii ama bir çekim var aramızda onu görünce alevleniyorum
Hmm bir erkeğin karnı sizce tahrik edici mıdır yakışıklı erkegekten bahsediyorum?
Bir erkekden hoslandiysam her yeri tahrik edicidir benim icin
Mesela yakışıklı ama aşık değilsin penis hariç nere tahrik edici
Önce tarzına bakarım, sonra parasına, sosyal çevresine, zevklerine, konuşmasına.. Bunlar zaten tahrik edici onunla sevişmek isterim
Yok sadece yakiiskli parası normal hangi vücut uzvu sana göre tahrik edicidir ama aşık değilsin ama yakışıklı buluyorsun mesela
Bubu kadınların cinsellik anlayışını anlamak için soruyorum