Delirdi Yaa 🥺?

Kuaförde 740 TL harcadım diye bana ağır konuştu kocam işte sen benim evimde herşeyi gördün işte ne gerek vae millet evinde yapıyor ağda haram olsun dedi. Yahu devlet memuru o aylık devlet benim için ona 2 bin tl ödüyor gerçekten kırıldım. En Son sen heray altın alıyorsun kimin için biizm iixn demesini beklerken senin için değil sana asla değil bir Yahudiye veirrim sana vermem dedi. Niye o kuaför iicm laf ederken ben ona mecbur gideceğim dedim ihtiyaç falan dedim diye o soylenmese ben karşılık vermezdim ki

Neyse sonra bu çocuğa (çocuğumuz var) hepsi altınlar ama gecesi bu da senin çocuğun dedi. Bana kendine bı p. ns tak erkek gibisin zaten dedi bnde bana ne zaman çiçek aldın hdiye aldın ki kadınlığımı hissedeyim dedi oda ne sen çiçek hak ediyorsun nede ben para verieim çiçeğe dedi.

Sonra lafinin arkasında misin Yahudiye veirrim sana vermem lafımin arkasındayim evet ben dedim bunlari inkar etmiyorum ama aynı fikri desteklemiyorum dedi sarılmaya çalıştı ittim onu.

Güncellemeler
+1 yıl
Birde bana ağzın kokuyor 700,80p harcayıp kuaföre gideceğine dişine bak dedi bende çiğ köfte yemiştim dedim ben senjn ağzın koksa başka koku çıkarsan hiç yüzüne vurmam oysaki dedim
Delirdi Yaa 🥺?