Arkadaşlarımın 10’dan fazla sevgilisi olmuş benim hiç olmadığı için küçümsüyorlar?

Hiç daha önce sevgilim olmadı, kimden hoşlandıysam reddetti çoğunun sevgilisi vardı diye. Hepsini arkadaşlarım biliyor, beni küçümsüyorlar bir şey demiyorlar ama hissediyorum. Bi kez bir tanesi ilişkiler hakkında konuşurken anlattıklarına katılmadığımı söylediğimde, bana “aşk konusunda sen mi daha tecrübelisin yoksa ben mi” demişti “ben bilgiliyim sen bilgisizsin” anlamında. Diğer bir tanesi ise benim ezler listesinde senin yarısını bile elde etmediğin kadar isim var demişti tabi o sırada kavga ediyorduk diye laf sokmak için demişti. Her reddedildiğimde bana “senin aşkın hiç ummadığın anda gelecek bu yüzden reddediliyorsun” , “kızlara doğru yönel bence” , “toksik erkeklerden hoşlanıyorsun bu yüzden reddediliyorsun” gibi şeyler söylüyorlar. Bıktım artık onların gözünde sevilmeyen ezik kız olmayı, bende hallediyorum sevdiğim biriyle ilişki kurmayı, ne yapıcam artık yoruldum bu durumdan..

Güncellemeler
1 yıl
Exler listesi* yazacaktım özür dilerim
Arkadaşlarımın 10’dan fazla sevgilisi olmuş benim hiç olmadığı için küçümsüyorlar?