Valla artık aşırı zoruma gidiyor. Çocukta bir şey yok ama yanındaki karı taş gibi. Yani bizim ne eksiğimiz var?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla kanks karakter, ağzının iyi laf yapması, aura, karizma hepsi geçerli sebepler. Şöyle düşün bir kız arayışta 2 erkek var birisi çook yakışıklı kıza sokulamıyor diğeri ortalama bir tipte ama kızla konusuyor kaynaşıyor espriler falan . Doğal olarak o kızı o çocuk kapar.
Abi çok haklısın ama bende onu yapıyorum konuşma şaka kendimi övmek için söylemiyorum benim yok onun oluyor. Bi de red yiyorum tipimde kötü değil peki ben neyi yapamıyorum onlar yapıyor
Ne düşünüyorsun reis ne dersin
Kanks karizma önemli. Ağırbaşlılık daha iyi satıyor. Bir de seni dez avantajın şu cidden iyi bir tipin var ise yakısıklıysan kızlar bu terelellidir diye çok şey yapmıyor. Bu erkeklerde de var abii çok güzel bu bana bakmaz tribi. Oradan da kaybedebilirsin. Biraz istemem yan cebime koycu olduğunda bu iş tamamdır.
Bi kere bi kız beni o yüzden reddetmişti cidden doğru söylüyorsun belki biraz davranışlarımda iyi olamayabilir bunla beraber bilmiyorum kızlar biraz sıkıntı gibi
Ya kanks Milyarlarca kadın var. Herkes çeşit çeşit. Ben ortalama tipte biriyim ama senin nefret ettiğin insanlardan biriyim :D Kriterlerim var ve bu kriterleri hiç değiştirmedim yıkmadım. Tüm kız arkadaşlarım Fazlasıyla güzel hanımlardan olusuyor. Amerikalısı Rus u italyanı ispanyolu alman ı son 6 senedir Ruslarla birlikteyim. Kaldı ki Türk olanları da zaten aynı tipte Türkten çok kuzeyliye benziyorlardı. Tama bi 12-13 sene öncesine kadar çok iyidim fizik tip falan da 10 senedir 1.81 100 kilo civarı ortalama bir tipi olan biriyim. İnan bir başkasını sevme şeklimi sevdiğinden benle olan. Karakterimi sevdiği için benle olan, kibarlığımdan etkilenen, o kişiye göre daha bilgili olduğumdan ilgilenen ne bilim çeşit çeşit huylarımdan dolayı benle ilgilenen kızlar. Hayatımda kimseye çıkma teklif dahi etmedim. Ve çıktığımın 2 3 katı da kadın red ettim. Şuna geleceğim. Tip eywallah bir adım öndesin. Ama bazen dez avantaj. Karizma daha önemli. Örnek george clooney ornek antonio banderas ornek jason statham. Diğer ünlülere göre çok mu yakışıklılar? Yook ama karizma erkekler. Sen nedne böyle deme dene bol bol. O ortalama tipler genelde bol bol dener özgüveni yüksektir 100 tane red yer 1 tane tamam cevabı alır. Sende bakarsın lan bu ibiş bu tiple bu kızı nasıl tavlamıs dersin :)
Estağfurullah usta niye nefret edeyim senden. Yazdıklarını okudum öncelikle kalemine sağlık dediklerine harfi harfine katılıyorum. Tipin iyi olması iyi bir şey ama işim sonunda kesinlikle yaklaşım davranışlar çok büyük önem kazanıyor. Bende böyle bi sorun yaşayınca kötü hissediyordum kendimi sanırım cevabımı aldım
Yok kanks kötü hissetme sen, bol bol dene hoşlandığın kızlarla. Nolcak 8-10 red yesen sanki. 1 iyle evlenecen ya da aşk yaşıycan zaten. İşin şaka boyutuydu o nefret olayı ya :) Umarım her şey gönlünce olur kanks.
Doğru söylüyorsun kanka. İyi diyelim iyi olsun. Senin de her şey gönlünce olsun çok sağ ol 🙏
Ortalama tipli kızlarla arası olan bir arkadaşım var. Nasıl yaptığını sorduğumda söylediği tek şey vardı. Ağzın iyi laf yapacak.
Ya bu laf muhabbetide ne hacı ya diyor ki kıza onlar biz ne diyemiyoz
Kafa dengidirlwr
Zoruma gidiyor abi ya adam nasıl ama bi sevgilisi var ama görmen lazım sokayım böyle işe
Bilmiyorum insanlar garip
İnsanlara sokayım
Sakin aga cokta sallama bir kiz vardi konusmadi erkek yapmadigi sey kalmadi kiza gecen 40binlik hediyeler aliyorlardi yani oyle garip yuruyen tripti kiz
Harbi be öyle tipler de var. Bazı kızlar çok cins be ne yapsan olmuyor onun yerine şöyle enerjisi yüksek tatlı kızlara denk gelsek ama nerde
Aga sacma dbjsndncnc bana fazla odun diyorlar karsimdaki insanlarda civik geliyor yapamiyorum
Hacı bende odun sevmiyorum gerektiğinde samimi olmak iyidir öyle ölü gibi durup bunu havalı sananlar benden uzak dursun
Ciddi degilim kabada degilim ama icimden gelmeden 759393 iltifat soylemem ozel gunler vb. benim icin birsey ifade etmiyor
Garipsin başka da bir şey demiyorum sana
Eyw aga dhhdhd
Niye gizlendin hacı hahaha
Cevabi silemedigim icin dhsjdjgj cok bos bir konusmaya dondu ha acarim sorun yok kimden gocunmam kanks fbsjdj
Adam adam dhsjjs
Agacım odunlugumla mutluyum ben civik yavsik insanlarla ugrasamam
Senin tercihin o bende de tam tersi bu
Tercih meselesi yorum yoj
Aynen öyle
Simdi gizlenebilirmiyimhddHSJDJD
Atış serbest kanki sjdk