Aile & Toplum 2 ay Çok samimi olmadığım arkadaşlarım var, onları nişanıma çağırmasam ayıp olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Oyle görünce yine selamlasiyoruz ama samimi değiliz. Çok samimi olmadıgım arkadaşlarım var onları nişanıma çağırmasam ayıp olur mu Çok samimi olmadığım arkadaşlarım var, onları nişanıma çağırmasam ayıp olur mu? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
1UMUTCAN1 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 39% 2 ay Samimi olmadığınız için ve takı sorunu yüzünden gelmeyeceklerdir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
anonim3332 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 2 ay Çok samimi değilsen çağırma gitsin boş ver. Hatta benim fikrimce nişan düğün gibi etkinliklere en samimi olduğun kişiler dışında kimsenin çağrılmasına dahi gerek yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hicran16 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay Ayıp olmaz ama yinede davet etmelisin bence insan insana her zaman lazım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 37 , eig 50% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,6b görüş paylaştı. Olmaaazzzz... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 2 ay Çağırırsan sorun olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,1b görüş paylaştı. Ayıp olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 36 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b görüş paylaştı. Olmaz tabi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Samimi olmadığınız için ve takı sorunu yüzünden gelmeyeceklerdir.
Çok samimi değilsen çağırma gitsin boş ver. Hatta benim fikrimce nişan düğün gibi etkinliklere en samimi olduğun kişiler dışında kimsenin çağrılmasına dahi gerek yok
Ayıp olmaz ama yinede davet etmelisin bence insan insana her zaman lazım.
Olmaaazzzz...
Çağırırsan sorun olur
Ayıp olmaz
Olmaz tabi