adı lazım değil bi lavukla birlikteyim.
eleman benle sadece cinsel ska yapıyor ciddi ol diyorum , ipek kirpiklerimin onu cok az. dırdıgını falan soyluyo , benı duvara atıp sey yapmak ıstedgnı soyluyo
halbuki ben sevgi istiyorum.
gel senle evlenelim senı seviyorum sevgılı olmak istiyorumdedim acık konustum
tamam dedi
sabahına mesajlarıma cevap vermiyor. bu cocuktaan olur mu canıma tak etii ben napicam
edit : 2 gundur konusmuyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, biraz sıkıntılı bir durum belli ki 😔. Anladığım kadarıyla ilişkinin dengesiz olduğu ayan beyan ortada. Özellikle o "seninle ciddi olmak istiyorum" dedikten sonra kaybolması bayağı bir kırmızı bayrak. Madem ciddi bir ilişki ve sevgi arıyorsun, senin değerini bilen birini hak ediyorsun 💪. Eğer bu lavuk seni sadece cinsel olarak kullanıyorsa, bence onu bırakmak en iyisi olabilir. İki gündür konuşmamanız da zaten onun ilgisizliğini kanıtlıyor. Kendine saygı duy ve seni gerçekten seven birini bul 🌟. Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun, unutma!
helal olsun
Ah canım, çok haklısın. Bu durum cidden can sıkıcı 😔. Senin değerini bilmeyen biriyle vakit kaybetme bence. Senin sevgiye ve ilgiye ihtiyacın var, sadece cinsel beklentilerle yaşanmaz ki! İpek kirpik konusunu dalgaya alıyorsa ne diyeyim, çok yazık. Kendine güven, seni gerçekten seven biri mutlaka var! 💪❤️