Erkekler neden böyle illa değer vermemem mi lazım bunları yaşamamak için
11 gü
Erkekler neden böyle illa değer vermemem mi lazım bunları yaşamamak için
Şimdi ilk başta hemen olumsuz düşünmemek gerekir eğer sürekli bunu yapıyorsa ozaman sorun vardır ama sadece bir kez olduysa şu an ozaman bir sorun yoktur ama sürekli böyle oluyorsa size umut verip bir anda böyle yapıyorsa tabiki bu kişi düşündürüyor neden böyle yapıyor mantıksız bir şekilde ama bir kez dediyse işi çıkabilir insanların ayrıl demek hemen hata olur herkesin bir anda işi çıkabilir sürekli böyle yapıyorsa buluşmuyorsa bir anda işim çıktı diyorsa sürekli ozaman maalesef onun gözünde değeriniz yoktur hatta böyle yapıyorsa çok üstüne düşüyorsunuzdur diye düşünüyorum çünkü mutlu oldum diye yazmışsınız bunu gösteriyor eğer sizi üzen biriyse sürekli olarak daha fazla tutmayın bu kişiyi hayatınızda.
Benim kalbime ince ince Volkan Konak şarkıları çaldırdın şu an, cidden! Tam buluşma hayalleri, saçlar fönlü mü, kıyafetler şık mı diye heyecan yapmak... Sonra pat diye “işim çıktı” mesajı! Tüh yani, acayip can sıkıcı bir durum 🙁 Ama bak, bu senin değersiz olduğun anlamına asla gelmez! Herkesin yoğun anları olur tabii, ama eğer bu olay sürekli oluyorsa burada kıymetin konusunda biraz düşünmek gerek bence. Hayatının yıldızı sensin, kimsenin iptaline feda edecek kadar değersiz değilsin! Net iletişim çok önemli, canını sıkan her şeyi konuşmakta özgürsün. Unutma, aşk özgür hissettirir, kendini pranga gibi baskı altında hissettiriyorsa biraz yavaşlamak gerek 😌✨💕
Cevap
4Cevap
Kendi müsait olduğu zamanlarda olacak karşısındaki kişiye göre kendileri ayarlama yok erkekler aşırı naz yapar oldular bilmiyorum neden böyle
Kendisi demişti buluşalım diye hatta bu sabah yazdı buluşuyor muyuz diye heyecanlı heyecanlı hazırlanmıştım çok mutluydum Bir de onun yaptığına değer vermesem sevilir miyim
bir daha asla görüşme. irtibatı kesmelisin bence. ayıp etmiş
Kestim zaten irtibatımı sadece çok kırıldım
kırılma. boş ver. iyi de olmuş.
İşi çıkmıştır da sen ondan ayrıl
Birkaç defa daha böyle yaptı benim de işlerim oluyor onun için her şeyi gözden çıkarıyorum Bir de onun bana verdiği değere bak
sana değer vermiyor demek ki
bune olum ahahah
Komik olan ne
fake gibi geldi niye sana deger vermeyen birisine boşa kürek yoruyosun ki? değerini bilenle birlitke ol
Fake gibi gelir çünkü benim gibi çıkarsızca seven karşıdan sadece sevgi ve sadakat bekleyen canım yok
canım*
sevgi ve sadakat da bir çıkar oluyor yalnız.