Dün flörtümle buluştuk çok güzel bir buluşma geçti aramızda ayrıldıktan hemen sonra beni aradı 3 4 defa yarın da buluşmak istedi?

İlçeden yaşıyor normalde ama merkeze geldi dün benim için. Kardeşi de merkezde okuyor. Ben böyle gece kulübü tarzı yerlere gitmesini istemediğimi söylemiştim dün konuşurken. Gece de ilçeye gitmeyip bir arkadaşında kalacaktı yanımda konuştu hatta. Neyse gece oldu bi 2 3 saat yazmadı bana. Netim yok dedi. Daha sonra gece 12 de bana yazdı. Bugün öğlen kardeşinin hesabına fakeden bakıyım dedim bi gece kulübünde konserdeler. Kardeşi bunu da etiketlemiş. Başımdan vurulmuşa döndüm. Yazdım ben buna hemen beni aradı bağırdım niye söylemedin dedim. Sen izin vermezsin diye söylemedim diyor. Hatta kardeşi sende story at demişte bu böyle yerlere gelmemi istemiyor demiş benden için. Güvenimi kırdın o kadar hayal kırıklığın uğradım ki dedim. Hiç ama hiç beklemiyordum. Empati yap dedim ben senin kzı kardeşinle gitmene neden bir şey diyeyim istediğin her yere git Dedim. Ben seni evde arkadaşınla yatıyorum diye biliyordum dedim. Telefonu suratına kapattım. 1 saate yakındır devamlı yazıyor arıyor. Çok pişmanım affet beni diyor. Ne yapsam arkadaşlar lütfen cvp berin. Çok efendi kibar bir çocuk
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen cevap veriinnn lütfenn
Güncellemeler
+1 yıl
Niye cevap vermiyorsunuz ya
Dün flörtümle buluştuk çok güzel bir buluşma geçti aramızda ayrıldıktan hemen sonra beni aradı 3 4 defa yarın da buluşmak istedi?