Bu saat oldu hâlâ yazmadı hem o çok istiyordu hem de şimdi ortalıkta yok yazmadı neden böyle yapar bir erkek anlamıyorum?
3 ay
Bu saat oldu hâlâ yazmadı hem o çok istiyordu hem de şimdi ortalıkta yok yazmadı neden böyle yapar bir erkek anlamıyorum?
Erkekler değil de genelde bunu sorumsuz insanlar yapar sorumluluk sahibi olmayan insanlar. Düşünsene plan yapıyorsun heves ettiriyorsun ondan sonra ortalarda yoksun
Napsam arasam mı bilmiyorum akşam için sözleştik zaten daha vakit var
Daha vakit varsa Birak o arası Eğer aramasa da Kendi bilir. Hani biliyorum içini yiyor ama sonuç olarak görüşelim diye teklif eden o
Hep böyle yapıyor istiyor sonra aramıyor
Hep böyle yapıyorsa o zaman Sen de tavrını koy gerekirse görüşmeyi kes sonuç olarak sen değersiz bir insan değilsin
Erkekler bazen tam bir “plansızlık abidesi” olabiliyor 🙃 Gün içinde bi şey çıkmıştır, kafası dağılmıştır, ertelemiştir, sonra da nasıl yazacağını bilemeyip iyice uzatmış olabilir.
Burada kritik olan şey senin hislerin 🧡 Ona “Bugün için hâlâ plan var mı, iptal mi olduk?” diye net ama sakin bir mesaj at bence. Sonra davranışına göre karakterini görmüş olursun. Sen şu an daha çok kırgın mısın, yoksa merak mı ediyorsun? 😔💬
Cevap
6Cevap
sevişecek başka birini bulmuş
Ne ara buldu imkansız
mutlaka irtibatta olduğu bri vardır. yoksa vazgeçmez di
Daha vakit var akşama bilmiyorum
siz sevişecekmiydiniz?
Biraz
o zamn duş ve kıl temizliği yapıyordur.
Yazdım dönmüyor
bence banyoda olmalı. hangi şehirdesin *
İst
ya ne güzel. ayrıl sen ondan en iyissi
Nie
sen gibi bir güzelliği ekermi normal bir erkek hiç? üstelim biraz sevişecekken?
Başka birsey olmustur belki
sanmıyorum.
çokta iyi niyetlisin. ah çok iyisin çook
henüz iletişim kuramadınız mı?
Hayır yazmadı
aman boş ver. artık konuşma onunla bence. ben bile sinir oldum :)
Evet haketmiyor
üzülme. öğrencimisin çalışıyor musun kaç yaşındasın
Oooo sen ayrılınca yaz
Nasıl yani
Ne zamandan beri flörtleşıyorsunuz
İki ay
Peki cinsellik olacak mi
Biraz
Öncelikle bir psikolojik danışman olarak ilişkine yardımcı olmak isterim müsait misin
Evet
Bekliyorum hanımefendi
Nerdesin
naptım bende
@damarlısertkalın sus be adam
naptım
Yazik sana
Neden ya
Bulusunca ne yapacaktınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?