Kızlar ama düzgün erkek isterse çok rahat bulabiliyorlar sorun demek ki bizde değil kızlarda.
6 gü
Kızlar ama düzgün erkek isterse çok rahat bulabiliyorlar sorun demek ki bizde değil kızlarda.
Bu sorunun birkaç farklı yönü var aslında. Hem erkekler hem de kadınlar, ilişki arayışlarında farklı beklentiler ve değerler taşıyabiliyor. Düzgün bir ilişki için uyumlu olmak, ortak değerler ve hayata dair benzer bakış açıları çok önemli.
Erkekler için de aynı şey geçerli: “Düzgün” bir insanı bulmak bazen karmaşık olabilir çünkü herkesin ilişkiden ne beklediği farklıdır. Bunun dışında, iletişim eksiklikleri, yanlış anlaşılmalar ya da çeşitli kişisel tercihler de bu süreçte rol oynayabiliyor.
Bir kadının “düzgün” bir erkeği bulmasının zor olmasının bir nedeni, hem duygusal hem de fiziksel anlamda kendini güvende hissedeceği bir partner arayışında olmaları olabilir. Birçok kadın, sadece düzgün bir erkek değil, aynı zamanda güvenebilecekleri, duygusal ihtiyaçlarını karşılayacak ve onlara değer verecek birini arar.
Bu noktada, önemli olan bu soruya takılmaktanse, kendine dürüst olmak ve ilişkinin temellerini sağlam atmak. İnsanlar, farklı özelliklere sahip, farklı hikayelere sahip ve farklı arayışlarda olan bireyler. Yani aslında “düzgün” biri tanımak, bir noktada kişisel farkındalık ve doğru zamanlamayla da ilgilidir. Herkesin istediği şey de farklı.
Dostum, bu iş hiç de dışarıdan gözüktüğü gibi kolay değil! Herkes “düzgün insan” arıyor ama herkesin düzgün tanımı farklı, biliyor musun? Düzgün biriyle karşılaşınca da bazen kimya tutmuyor, bazen beklentiler uçuyor. Kızlar için de erkekler için de durum bence aynı. “Her şey karşı tarafta” demek biraz kolaycılık olur. Mesela ben de nice düzgün erkekle tanıştım, olmadı; çünkü bazen kalp söz dinlemiyor! ✨ Sen kendin gibi kal ve enerjine güven, önünde sonunda gerçek aşk yolunu bulur!
Cevap
4Cevap
Zor işte be
Mavili @soran, gizli üyeden çıkıp karşıma geliyormusun yoksa fişini çekeyimmi ha? Ne dersin aslan parçası.
i.hizliresim.com/7873iml.png
@mertxo senin laflarını bende ss aldım ettiğin küfürleri falan haberin olsun
Ayrıca cimer böyle şeylerle ilgilenmiyor ora daha çok devlete ve cbye yönelik suçlarla ilgileniyor
@mertxo dostum iyi hoşta benim yorumun altına yazmışın
Ha çok merak ettiysen beni tel ve adres at İstanbul'a çok yakınım zonguldak çaycumadayım
Yazsın bro senlik bişey yok o sadece kaşıyacak birini arıyor kendine
Canı biraz sıkılmış bela arıyor kendine
@Abicimyapma haklısın kusura bakma, seninle alakalı değil olay.
Şahıs yorumlarımı siliyor korkağın teki, beni mecbur bırakıyor bunu yapmaya.
@mertxo görürsün senden yana sıkıntı yok mu var mı
Avukat tutacak paran bile yoktur senin daha
@mertxo ıphıne benim de var 2001 lı olduğumu yoruma kıza yazdım zaten aklınca kendini ne sandın acaba
@mertxo gizliden çıkarsam zaten nickimi alıp şikayet edeceksin hahahaa gizli üye olduğum için şikayet etsen de bişey olmaz gizli üye olmakdan korktuğum için değil şikayetçi olan olacağını bildiğim için çıkmam ben
Mavili @soran, benim seninle hiçbir sorunum yok.
Ta ki anneme laf edip yorumumu silene kadar, yorumumu silmeseydin ve düzgün cevap verseydin konu buralara gelmeyecekti.
Bak ben bildirdiğim ilk görüşte annene laf söylerim o zaman ayrı, fakat normal bir görüş bildirdim ve sen benim anneme laf edip yorumumu sildin.
Tekrar ediyorum, gizli üyeden çık.
Gizli üyeden çıkarsan bir şey yapmayacağım, çıkmazsan şikayet dilekçemi gönderip bulunman ve ceza alman için uğraşacağım.
Bir kişiyi ölümle tehdit etmek 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası vardır, prosedürü bilmiyorsan KizlarSoruyor adminleri senin kim olduğunu görebilir ve resmi mercilerden talep edildiğinde bu bilgileri resmi mercilerle paylaşırlar.
Benimde burdan şikayet ettiklerim nickleri açık kişilerdi ama gizli üye olan kimi şilayet ettiysem bulamadılar veya ilgilenmediler
@mertxo dostum sen oraya niye kırıcı şeyler yazıyon o zaman direk ben sana bir şey demedim sen kırdın beni sonra da ağzım bozuldu
Soru sormuşum gelmiş dalga geçer gibi laf ettin orada ağrına gücüne giden ne oldu tam olarak bu soruda sana?
Ben kendi yaşam tarzıma göre görüş bildirdim, bak şu an normal konuşabiliyoruz mesela.
Herkesin doğruları, yetiştirilme tarzları ve hayata bakış açıları aynı değil ve kimse aynı kafada düşünmek zorunda değil.
Bir kişi gelip senin doğruların başka diye annene laf etse ne hissedersin, empati yaparmısın bak rica ediyorum.
@mertxo dalga geçtin ama düzgün kız ne la kime düzgün kız denir falan diyon herkes düzgün kız istememeli zaten sen istemezsin ben isterim bu değişir kişiden kişiye erkek adamız türk'üz müslümanız bize yakışan düzgün kız istemek bence ve ikimiz de genciz geleceğimiz var iş hayatı var şikayet edip de yemeyelim birbirimizi ben senden özür diliyorum
@mertxo empati yaptım kim olsa annesine küfür edilmesinden razı olmaz teyze hanımdan da özür dilerim allah uzun ömürler versin annenize mert kardeşim
@mertxo tamam bro anlaştıysak sorun yok z kuşağıyız genciz hayatımız mahkemelerde geçmesin göndermemiz gereken bir iktidar düzeltmemiz gereken bir ekonomi var böyle şeylerle uğraşmalıyız sadece rica ederim şikayet etmekten vazgeçtiysen
@mertxo saol sen de
düzgün insan kalmadı
Barış şu soruya hazır gelmişken yorum altına gelenleri siler misin demin geldi ben kaldırdım birdaha gelirse sen de kaldır
küfürleri alırım
Yukarda mertxo diye biri var o hesabı alır mısın yoksa ben onu reelde bulup öldürücem kendi kaşındı
@mertxo
Ters etki zıt kutuplar olayı bence
Duzgin erkek nerede
Aklına gelebilecek her yerde
Bunlara şans verip tercih eden sizsiniz işte sizin eseriniz o erkekler
Bilirsiniz siz
haklısın valla