Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Arayacaksın, yoksa bulamazsınız tabi ki. Bir diğer nokta, erkekler ile iletişimin nasıl? Ortak nokta da sohbetin var mı, farklı düşüncelerin ve hobilerin var mı? İlgi çekici ve auro olmalı sende. Soğuk, sevimsiz, uyuz, çirkef, fitne peşinde koşan bir kadınsanız, çok sevileceğinizi sanmıyorum.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Evet bende senin sorunu soruyorum farklı versiyonla , düzgün bir kız bulmak neden bu kadar zor diye.
Bak eminim yan yana gelsek muhtemelen beğenmezsin , sıkıcı bulursun eğlence ararsın vs,
Sonrada neden böyle diye tekrar buraya yazarsın. Şu soruyu kendine sor düzgün erkek seni neden tercih etsin. Sen erkekleri severken ya da denerken senden hoşlanan biri seni görse sence sana bakarmi , ben bir kızı başka bir erkekle sohbet muhabbet sevgili olamya tanımaya çalıştığını görsem ve sonra bu kız bunun kötü biri olduğunu anlasa ve uzaklaşsa ben o kıza yaklaşmiyorum mesela, bana gelseki gelenler oldu. Ben meraba meraba ve uzaklastiriyorim00 Yorumla
Düzgün karakterli insanlar düzgün eğitimle ve terbiye-i islamiye ile ahlaklananlar olabilir. Salt şekilde bugünki internet ve medya ve propaganda ortamında ahlak-ı rezilenin yayıldığı zeminlerde kısmen zihinleri bulanan ve nefisperest ve dünyaperestlik esasasına talip olan kimselerden ahlak-ı aliyeyi beklemek hata olur.
Şayet dürüst birini ararsan açık-saçıklığı terketmelisin. Aldanmak istemezsen kendini beğendirmeye ve sevdirmeye çalışanlardan uzak durmalısın. Akıl istersen, akıl sahiplerine danışmalısın. Yanlış rehberler, yanlış kişiler en değerli hazinen olan zamanının hırsızlarıdır.
00 Yorumla
- 1 yıl
Zor olan bulmak değil aslında o kadar kolay ki bir gorebilsek.
Bakmaktan ziyade.
İstekleri veya tercihlerden ziyade bir insan kendine doğruyu söylemesini bir bilse gersi çorap söküğü gibi gelecek.
Hal böyle olunca hep aynı cumleler agizlardan dökülmeye mahkum ediliyor.
İstek ama gönülden.
Sevmek ama gönülden.
Sevilmek için ise de koşul koymadan hareket etmek
Empati kurmak ve insan olabilmek.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- 1 yıl
Düzgün erkekleri bulmak zor değil ama öyle erkeklerin çoğu ilişki şeyine soğuk bakıyorlar. Yoksa çevrede çok var
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Son yıllarda kadınların maddi ve sosyal yönden geçirdikleri dönüşüm, ilişki içinde baskın olma, erkeği yönetme, erkeğe üstünlük kurma, kendini kanıtlama ve kabul ettirme çabaları, erkeği avucunun içinde tutmak için yürüttükleri stratejiler erkekleri ilişki yaşama fikrinden uzaklaştırdı. Evli olanlar bile bu nedenlerle boşanıyorlar, boşanma nedenleri gibi görülen aldatmalar, geçimsizlik, uyumsuzluk vb. aslında bu saydıklarımın sonuçları. Ayrıca, sevgililik ilişkisinde bile erkeklere yönelik kadınların maddi beklentileri, mevcut ekonomik şartlarda erkeklerin cesaretini kırıyor. Erkekler artık ciddi ilişkilerden uzak duruyor, ki ciddi ilişkiden kastettiğim evlenme planları yapılan ilişki değil, geleceğe odaklanmadan bugünde yaşanan kaliteli ilişki. Erkekler de kadınların ciddi ilişki/evlilik sorumluluklarını alacakları konusunda ışık görmüyorlar. Erkekler; kadınların, kendi tercih ettikleri, kendi istekleriyle birlikte oldukları adamlardan bir süre sonra sıkılıp daha üst modelini aramaya başladıklarını görüyorlar. Kadınların, sosyal medyada gördükleri başka hayatlara, başkalarının ilişkilerine özendiklerini de görüyorlar. İşin özeti, düzgün diyebileceğin adamlar, sorumluluktan kaçtıkları için değil, kendi kabuklarına çekilmeyi tercih ettikleri için ilişki yaşamaya hevesli erkekler havuzundan ayrılıyorlar.
10 Yorumla Valla bende akli başında kız bulamadım. Herkes bi ego tatmini peşinde. Oturup iki samimi muhabbet edip kahve içmek istiyorum hepsi bu. Sen dedin diye yazmadım bunları iç sesimi dile getirmişsin biraz. İnsanlar çok yozlaşti maalesef. Herkes bireylerin peşinde.
02 Yorumla- 1 yıl
Namaz Kılıyorum Beş Vakit Cuma Namazına Gidiyorum Sevdiğim Olursa Direk evlenmek isterim Ciddi Düsünürüm Öyle Flörtlük mü? Nedir Telefuzzu bile Kötü Cok Sevgili meraklısı Değilim Bir tane olsun Hayatım Ciddi olsun Yolda Bile bir çok kızla Mesafeliyim Uzak duriyorum ama saygılıyım Haramdan Uzak duruyorum
00 Yorumla sadece düzgün erkek mi bulmak zor bence yanılıyorsun günümüzde ilişkiler zor zaten laçka ve cıvık sen mesela diyorsun ki zenginim güzelim kariyerim var neden kafama göre birini bulamıyorum diyorsun bende diyorum ki sende ki özellikler bende de var ve bende kafa dengi kız bulamıyorum. O zaman sorun cinsiyetle değil çağımızın zorluklarından kaynaklanıyor.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Düzgün erkek bulursun bulmasına da
Bazı konularda eksik olabilirsin ne gibi diyceksin
- Dışardan çok sert ve soğuk duruyor olabilirsin
- İlişkiyi taktik üzerine yaşıyor olabilirsin 2 ilgilen 5 kendini geri cek gibi
- İlgi görünce değişiyor olabilirsin (nasılsa bu benim avcumda tamam cepte bu vb)
- karakterini değil, dişiliğinle yaklaştığın için algıyı farklı yansittigin için
Bu maddeler çoğaltilabilir...
Her şey gönlünce olsun00 Yorumla - 1 yıl
bence düzgün insan bulmak zor.. kadını erkeği yok bunun.. samimi ve açık olmak her zaman zordur.. yargılanma farklı gözle bakılma vs toplumsal kaygılar... ayrıca polenezköy güzel bir fikir bak.. :) tam zamanı
00 Yorumla Çünkü yüzde 90 bozuk.. hemde karakteri wuu dediğin bile neler neler yapıyor.. güven Yok bu yüzden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düzgün erkeklerin nesli tükenmek üzere.
Çoğunu da ilişkiye küstürdüler.
Ben artık düzgün erkek istiyorum diyen kızlara güvenmiyorum, kızlar ne istediğini bilmiyor...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ah ah kuzum çoğu insanın derdi bu
bulan ölümüne sahip çıkıyor olmayan ara ara helak
gönül ne tip ister nede para
gönül anlanmak ister gerisi bahane
00 Yorumlaaynı soruyu emin ol erkelerde düzgün bir kız bulmak ne kadar zor diye soruyor eminim cevabı zor ama zaman diyebiliriz mutlaka karşına senin istefigin birini cıkarır hayat :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkesin derdi başka. Sen bile bulamadıysan burada ki tayfa ne yapsın. Yaşın daha genç illa ki karşına düzgün, güzel ahlaklı bir insan çıkar inşallah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Ne kadar da dobrasin:)) birşeylerin varsa kendine sakla. Sen bunları ortaya koydun diye gelenden ne umacaksın. Zengin güzel kariyerli biriyim diye başladın ya zaten orada bitti soru :)
00 YorumlaZengin güzel kariyerli biri oldugun icin cevrende duzgun olmayan insan seni elde etmek isteyen insan cok demekki cevreni degistir birazcik hani daha derli toplu yerlerde birileri ile tanis mesela hani ayrica maddi olarak kimseye yardim etmek zorunda degilsin
00 Yorumla- 1 yıl
Yalnızlık yapmak istediğin şeylere engel olmasın ortak zevklerin olduğu birisini de gittiğin yerlerde bulursun büyük ihtimalle. Varlığını gizlemeye çalmış biraz da o da yanıltıcı olabilir.
00 Yorumla - 1 yıl
Belki de sen aramıyorsundur. Maddi olarak iyi durumda olduğuna göre çevrende daha çok istediğin erkeklerin aksi özellikte olanları yaygındır diye düşünüyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Düzgün bir erkek senin maddi gücünü umursamazkı zaten seninle birlikte vakit geçirmeyi ister sadece hediye olarakta bir şeyleri değil sevgini vermeyi dene insanlara.
00 Yorumla Düzgün erkek diye sınıflandırmak doğru değil bence düzgün insan bulabilir miyiz acaba kadın ve erkek olarak
00 Yorumla- 1 yıl
İstediğin profile uygun karakter ve kişiliğe sahip olmalısın zenginlik ve güzellik düzgün erkeklerin seçimi olmaz.
00 Yorumla - 1 yıl
Ya bırakın şov yapmayı sözde efendi düzgün iyi niyetli deyip çar çakal keko şerefsiz pic orspu çocuğu erkeklerle takılıyorsunuz.
00 Yorumla - 1 yıl
Kimse düzgün erkeğe selam bile vermez bizim ülkemizde... Magandaların mafyaların herkes kucağına atlıyor...
00 Yorumla - 1 yıl
Ne acıdır ki günümüzde sadece aklı başında olmak bir birliktelik için yeterli sebep sayılabiliyor,
00 Yorumla - 1 yıl
Zor değil. Belki de seni hakeden daha karşıma çıkmamıştır. Sen kalbinin güzelliğinden taviz verme ve emin ol mutlu olacaksın
00 Yorumla - 1 yıl
Gerçekten zor. Şansın varsa buluyorsun ama yoksa hep aynı tipler çıkıyor karşına.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Yemleme burada milleti 🤣
Mesaj kutunda açık zaten hadi güzelim sağdan sağdan.10 Yorumla- 1 yıl
Arayışta isen muhakkak bulursun erkek kıtlığı yok ya
112 Yorumla- 1 yıl
erkek bol daa duzgunn deıller
- 1 yıl
@Melissim0272 ya her cinste muhakkak bozuk çıkar ama duzgunu de çok var. Peşin hükümlü olmayın
- 1 yıl
@Melissim0272 allah allah düzgün mü olmamız gerekiyordu?
- 1 yıl
@Yamahamotocross evet elalemin çocukları ile ugrasamayiz biz değerliyiz siz değil
- 1 yıl
@Melissim0272 kızma zaten düzgün birini hayatına alma isteğin en doğal hakkindir. Kimse hayatına giren insanim kotu olmasını istemez
- 1 yıl
Yanii
- 1 yıl
@Melissim0272 bu arada ikimizin de nicki 72 ile bitiyor... Özel bi anlamı var mi 72 nin
- 1 yıl
Aaa evet yeni fark ettim yoo oylesine
- 1 yıl
@Melissim0272 benim 2072 senin 0272 iyi denk gelmiş;)
- 1 yıl
@Melissim0272 boş ego kasma
- 1 yıl
@Yamahamotocross ufff sus be kezko
- 1 yıl
@Melissim0272 mal
- 1 yıl
düzgün kadın bulmak da bir o kadar zor yalnız değilsin 😏
00 Yorumla Yanlış ortamlarda bulunmak böyle bir şey işte bende bulamıyorum ne yazıkki…
00 Yorumlagenelde çok vaat veren çok yalan söyler mesela ben senle tanışmak isterim ama söz veremem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Düzgün biri hiç ummadığın anda çıkar seçerek bulamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tek istediğin sevgi saygıyı kendince bi tanımlanan lazım. Herkesin istekleri bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. İstediğin şartlarda çok bulursun yeterki sen iste
00 Yorumla- 1 yıl
Ben varım , polonez köyü de hiç görmedim ne tesadüf hadi gidelim dhhdhdhdh
00 Yorumla - 1 yıl
Para ile saadet arayanlardansın galiba. Erkeklerin de bi haysiyet i onuru var önce bunu anlaman lazım.
00 Yorumla - 1 yıl
Düzgünleri kaptılar. Siz peşinden sürükleyenlerle devam edin yolunuza hadi bakiyim.
00 Yorumla - 1 yıl
Düzgün olan sen ol ve ona düzgün nasıl olunur göster.
00 Yorumla - 1 yıl
Valla ben varım diyecem de ne şehir tutuyor , ne de zaman.. Artık çok geç.
01 Yorumla- 1 yıl
Buldun galiba
Tebrikler artık sitenin en ünlü ''sugar mommy'' si oldun
00 Yorumla- 1 yıl
Bu kdr imkanın olup yalnız kalman korkutuyor insani
00 Yorumla - 1 yıl
Türkiye'de düzgün insan bulmak zorlaştı artık. En iyisi Avrupa'ya gitmek.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu çift taraflı bir olay gerçekten düzgün erkek kadın bulmak çok zor oldu bu zamanda. Bence artık tamamen şans işi oldu
00 Yorumla- 1 yıl
Erkekler ekonomik olarak kendinden iyi durumlarda kadınlarla birlikte olsalar da bundan pek hoşnut değillerdir. İçten içe garip hissederler. Ondan olabilir.
Belki de para harcamak istemiyorlardır.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
burada soru nereden bulmak ama devamında siz kendinizi anlatmışsınız ne kadar doğru bu size bağlı nereden bulursunuz bit pazarına bir göz atın vardır
00 Yorumla - 1 yıl
Kusura bakma da erkekler senin paranı niye yesin? Bizi kadınlarla mı karıştırdın ? Karşı cinsin parasını yemek bizim erkekliğimize koyar adam gibi adam karı parası yemez o yüzden boş konuşuyorsun
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Aynı benim gibi sin.. hasta yatiom evde. Ama evlenecek birini buluncada kusur arayan çok ya
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Valla şöyle bir durum var. Bende doktorum ama yalnız olmayı tercih ediyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Sen düzgün erkek bulamıyorsun. Erkekler düzgün kadın bulamıyor
00 Yorumla- 1 yıl
Ne konustugunu bilenden kastin kendi duymak istediklerin olmasin?
00 Yorumla - 1 yıl
adaylar sıraya dizilir şimdi her şey menfaat dünyası bu zamanda maalesef
00 Yorumla - 1 yıl
bende kendime aynı soruyu senelerdir soruyorum düzgün biriyim alkol sigaram da yok ama ne hikmetse yalnızım düzgün birisini bulamıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Bir şey sorucam bir erkekle nasıl karşılaşmak isterdin misal ve açılma teklifi filan nasıl olmalı
00 Yorumla Maddi anlamda senin tam tersinim ama yinede neşemden bir şey kaybetmedim keşke zengin olsamda yalnız olsaydım ☹️
00 Yorumla- 1 yıl
Merak etme bizde f😜benzer dertten yaknıyoruz kafa dengi birini bulsak bi hayat arkadaşımız olsada evlensek diyoruz 😀
00 Yorumla Düzgün kadın var mı? Polonezde güzel yerler var yalnız
00 Yorumla- 1 yıl
Senin durumunun aynısından bende de var bir türkü bulamıyorum ciddi birisini
00 Yorumla Emin ol aynısınıda erkekler söylüyor düzgün kız yok diye demkki Karşılıklı oluyor
06 Yorumla- 1 yıl
düzgün kızları kullandıkları için olabilir
- 1 yıl
he hee görüyoz kim kimi bozuyor
- 1 yıl
köpeğe bebeğe bile sulanan erkekler varken kendini savunacak hiç bi durumun yok
- 1 yıl
her b0ku kadına atma peşindesiniz ama yemezler
evet gerçekten böyle erkeklerden çok yok ama elbet hayat sana böyle birini çıkaracaktır
00 Yorumla- 1 yıl
Sugarmommy niz geldi beyler
10 Yorumla u
1 yılÇünkü karaktersiz çok maalesef
10 Yorumla- 1 yıl
hepsi serseri krktersiz olmayı seçtiği için
119 Yorumla- 1 yıl
Sizin yüzünüzden seçiyoruz
- 1 yıl
kendi krktersizliğinizi başkasının üstüne yıkmaya çalışmayın
- 1 yıl
kadınlarda sizin yüzünüzden paragöz o zaman