- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İster inan ister inanma ben bakirim. Ama ne zamana kadar bakir kalırım bilmiyorum. Ben neden bakir kaldım biliyor musun? Yapamayacak durumda olduğum için değil. 4 yıl önce bir kıza aşık oldum hala da aşığım. belki dedim belki ilk onun elini tutarım, ilk onun dudağını öperim ilk onun olurum. Elimden geleni yapmama rağmen olmadı, olamadık. Sevmedi beni. Bende bir daha ne zaman unutur da yeni birini severim bilmiyorum ama bu sefer o kişiyi bulana kadar sadece kendi eğlenceme bakacağım.
Yaşımda 19 bu arada.02 Yorumla- Soran+1 yıl
insan ne yaparsa kendıne yapar
- Cevap sahibi+1 yıl
Yapacak bir şey yok artık. Ok yaydan çıktı.
En İyi Cevaplar
Erkeklerin takıntısını eleştirirken bir de kadınlarda başlaması pek manidar olmuş... Tebrikler...
Bu arada sandığımızdan çok daha fazla bence bu sayı, yalnız lafta esip gürleyen, bir şey yapmamış olsak da anlatırken öve öve bitiremeyen, bire bin katan bir millet olduğumuzdan, kendini kendince yüceltmek için abartan kişiler yüzünden zormuş gibi düşünülüyor...00 Yorumla
- +1 yıl
Sorma tatlım yaa... Dünyanın çivisi çıkmış sanki. Bu devirde namuslu erkek bulmak o kadar zor ki... Erkek dediğin kendini karısına saklayacak arkadaş! Öyle biz kızlar gibi önüne gelenle yatmayacak. Geniş miyim ben? Başkasının dokunduğu erkeğe nasıl kocam diyeyim? Hiç aklıma gelmeyecek mi onunla olurken? Kimbilir kimlerle neler yaptı demeyecek miyim? O değil; bir de bakirliği bozulmasın diye başka yollar deneyenler de var. Bu devirde hiçbir erkeğe güven olmaz.
Anlayana... ;)22 Yorumla- Soran+1 yıl
kesinlikle senn gbi düşünüyorum canm
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bakir erkek buldun evlendin diyelim evlendikten sonra seni aldatmayacağı veya başkasına bakmayacağı ne malum? Yıkın şu tabularınızı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
O kadar çok ki bakir erkek. Sadece sizin haberiniz yok. M delisi olan adamların peşinde koşuyorsunuz. Onlarda bakire kız koleksiyonu yapıyor ama umrunuzda değil. Yakışıklı çünkü.
Az etrafınıza bakın, karşı koşunuzun asosyal Hüseyin hayatında m görmedi. Sen ne bakirliğinden bahsediyorsun ;)53 YorumlaNerde serseri var siz ordasiniz cunku o yuzdende etrafinizdakileri gormuyonuz bir de tipe cok onem veriyorsunuz begendigin serseri de tip yo ki zaten neyini begeniyon diger yandan seni begeni de tipsiz diye sen begenmiyon hos cocuk icin hix bir sey farketmez diger yandan begendigin cocuk seni cok guzel bir sekilde kullaniyor ama bu da sana mustehak iyi oluyor
04 Yorumla- Soran+1 yıl
haklısınn
- Soran+1 yıl
her bayan aynı kefeye konulmaz yapmaynlarda var
- +1 yıl
Farzet ki bakirim bunun sana faydası ne olacak? Ayrıca tecrübesiz diye eleştirenler anasının karnında tecrübe sahibi olmuş herhalde. 21. yüzyılda ufacık çocuklar bile neyin nasıl yapılacağını biliyor, koca koca adamlar mı tabirinizle ''mal'' gibi bakacak?
32 Yorumla- Soran+1 yıl
bana bı faydası olmayack sadece ben bı soru sordum ısteyen dusuncelernı yazar
Ben bakirim evlenene kadarda yapmayı düşünmüyorum şahsen :) Allah korkusu var ve evlendiğimde evliliğimin daha sağlam temeller üzerine kurulu olmasını istiyorum elime defalarca fırsat geçmesine rağmen yapmadım bu yüzden
23 Yorumla- Soran+1 yıl
mutlaka öyledr ama bn artk bakir erkegin olduguna inanmıyorum inanasm gelmıyo
- Soran+1 yıl
aynen
BakiR erkek nedir ya. hadi gelenek görenek kültür vs eskiden beri kızların bakireliği önem taşır onu anlarm bir yere kadar da erkek bakir olmamalı bnce. bir taraf deneyimli olsun ki ilk birliktelikte mal gibi birbirine bakmasın insanlar.
25 Yorumla- +1 yıl
Katılmamak elde değil ;)
- +1 yıl
bir kaşar dha
- +1 yıl
Peki aldatilinca niye agliyosunuz. Madem deneyimli olsun o zaman surekli baskasiyla yatsın
Bakir olmanın utanç verici birşeymiş gibi görüldüğü bir toplumda normal değilmi eminim kadınlarda aile gözetimi ve kızlık zarı diye birşey olmasa erkeklerden çok farkları kalmaz.
Henüz bakirim ve evlenmeden cinsel bir münasebet düşünmüyorum.23 Yorumla- Soran+1 yıl
bnce kesınlıkle utanılacak bı durum degl
- Soran+1 yıl
çok mantıklı dusunuyrsun iraden çok güçlü bu gurr duyulacak bısey
- +1 yıl
Kız arkadaların ve çevren sana onu yapmak için destek verse, yapana madalya yapmayana korkak damgası vursalar, testesteron oranında erkeklerden 10 kat fazla olsa sende zor dayanırsın ve bakire zor bulunur.
10 Yorumla Memlekette onları ayartacak kaşar çokta ondan
144 Yorumla- Soran+1 yıl
aynn
- +1 yıl
kaşarların bile tadı yok
çünkü neyi ararsan onu buluyorsun siz bayanlar tecrübeli arıyorsunuz.. tecrübesiz elemanı hangi işyeri alıyor?
12 Yorumla- Soran+1 yıl
tecrübesiz benim olsun
Neden mi... demeki senin çevrendeki erkekler Abaza olabilir benim hiç sevgilim olmadı ve kendimi eşime saklıyorum bir kere sevip ömürlük yaşamak istiyorum
21 Yorumla- Soran+1 yıl
hiçbirsey yasamadn yanı oylemı
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. sandığınız kadar az değil aslında.. hepsi bizim gibi dallama değil :) var haltlar karıştırmayan erkekler.
10 Yorumlabakir erkek nedir ya evlenince odun gibi davranır jashjkfbfj :D
15 Yorumla- +1 yıl
kşar mısın?
- Soran+1 yıl
bakire kız ısteyen bakır olmalı
Bakir bulsak bile inanmak cok zor bu devirde herkes yalan
35 Yorumla- Soran+1 yıl
çok doğru..
- +1 yıl
yalansız bir dünya?
- +1 yıl
Herkesi karalamamak lazım yinede
- +1 yıl
Genellemek çok yanlış bence.
- +1 yıl
Bence bütün erkekleri karalama din yönünden düsün bence bacım ben hala bakirbakirim mesela
- +1 yıl
hayat bakir değil ondan. hem bakir erkek bulsanız das. ak geçersiniz.
0 km
ambajı üstünde naylonları açılmamış diye :)00 Yorumla - +1 yıl
Cunku serseri sizi kullanan erkeklerin pesinden gidiyorsunuz her alti yemis erkekleri seviyorssunuz sonra bakir erkek yok diyorsunuz ama aslinda bakir erkek sadiginiz kadar az degil
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
siz sizi seveni değil sizi s.. keni seviyorsunuz hepsi bu
21 Yorumla- Soran+1 yıl
genel anlamda yanlış tercih yapılıyor ama her bayan aynı degl
- +1 yıl
İstatistiklere göre her 5 erkekten 3 ü bakir sen neyin kafasındasın :D
10 Yorumla - +1 yıl
Çok deneyimli ise bakir numarası bile yaparlar. Amaca giden her yol mübahtır :D
10 Yorumla Eskiyi at yenisini tak yapsak olur mu. Sıfır mesela.
Ama beyni değiştiremiyoruz.04 Yorumla- Soran+1 yıl
oyle olsada dusuncene engel olamazsn :)
- Soran+1 yıl
bakıre kıza bakır erkk olur
Bakir bir erkegim ama gayim erkeklerden hslaniyorum :-DBen
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
evet tek seninle olması senin hoşuna giden birşey olur her kızın hayalindeki gibi ama bulması da evet bir o kadar zordur..
01 Yorumla- Soran+1 yıl
zor
- +1 yıl
Bu güne kadar beni yoldan çıkaran kimse olmadı. Bundan sonra da olmasın inşallah.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. Kızlar yüzünden olmasın, Cevabı kızların verdiği yanıtlarda bulacağına eminim.
00 Yorumlavalla ben varım ama fazla sürmüycek bu gidişle frenler tutmuyor
00 Yorumla- +1 yıl
Oran olarak bakir erkek sayısı bakire kız sayısının 3-4 katı falandır, neredeyse %60-70 oranında bakiriz, bulursun
00 Yorumla aynı kadınlar tecrübeli olsun isini bilsin diye bas bas bagiriyor cinsel yasam platformunda.. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...
00 Yorumla- +1 yıl
Bayanların bile yöntemi var, ameliyat. Ama bizim öyle bir şansımız yok. Allah aklı bakir olan erkek nasip etsin sizlere.
00 Yorumla Cok azlar cunku onlar kakari kizla oynasinca adam oluyo o oynastiklari kizlar da namussuz oluyo. Niye
10 Yorumla- +1 yıl
ameliyatla sıfırlayımmı çükü?
183 Yorumla- Soran+1 yıl
sen bılırsn :)
İnşallah karşıma benimle ilklerini yaşayacak biri çıkar
10 Yorumla- +1 yıl
bakir misin diye mi soruyorsun?
sana bakire misin diye sorulsa hoşuna gider mi?22 Yorumla- +1 yıl
eyvALLAH :) @Naklow77
Etrafındaki cogu erkek bakir hepsi anca sağ eli ile birlikte oldular qnq
30 YorumlaNe yapcan bakır erkegı? emın ol sıkıcı bıle gelır...
00 Yorumlaİnsan hayatta ne yaşarsa eşi de öyle birisi olurmuş , BUYUR BURDAYIM BAKİRİM BULDUN NOLCAK ŞİMDİ?
04 Yorumla- Soran+1 yıl
kesınlıkle her zamn oyle olmuyor
- Soran+1 yıl
ben bakıre oldugum ıcın ve burada arayısta degılım temız temıze layık dıye dusundugum ıcın bu serkıl ıstyrm hasızmıym
memleket o.. pu dolmuş ne bekliyorsun. ha memleketin o... pu olması çokmu önemli değil insanlar kendi ile dişi arasında empati kurmalı bak sonra sayıları hızla azalacak
00 Yorumla- +1 yıl
çoğu kişi nefsine sahip çıkamiyor ve anı yaşamak istiyor
10 Yorumla nefsine sahip çıkabilen erkek çok az kaldı da ondan
10 Yorumla- +1 yıl
Bunu ararken nasil anliyorsun yani onu bir seyyapsan kamuya
00 Yorumla bakire bulmak da kolay değil hiç kandırmasınlar. kızlar iyi gizliyor hepsi bu.
00 Yorumla- +1 yıl
Erkektir herşeyi yapar zihniyetiyle yetiştikleri için herşeyi yapmakta ozgur görüyor bu cahil kesimler ne yaparsın sonra bakire kız isterler
00 Yorumla demek ki yeterince aramamışsın ya da yanlış yerlerde aramışsın ;)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
bilmiyorum artık
ondan sonra buraya gelir sevgilim beni hiç tatmin edemiyor diye şikayet edersin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
alakası yok kımse annesının karnnda ögrenmedı :)
l*n bakir erkek cok etrafta sen arkadas ortamini deis bak nasil bakir erkek cok
00 Yorumla- +1 yıl
Neden zor olsunki bence çok yanlış yerde mi arıyorsun yoksa
00 Yorumla ben malesef bakir değil. bakir olsaydım bekaretimi inan sana verirdim.
00 Yorumla- +1 yıl
Elimde çok taze bakir erkek var abla , vereyim mi 2 kg
10 Yorumla Ben bakirim ama bunun sana bir faydası olacağını düşünmüyorum
02 Yorumla- Soran+1 yıl
wala bunu soyleyene ınanamayacak drumdaym
Emin ol bakir kız bulmak daha zor :) erkeğin bakir olup olmadını demediği sürece anlayamazsın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
erkege gre daha kolay emn olabılırsn :)
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ulan ülkenin yarısı bakir hele hele bizim okul kız yok okulda
00 Yorumla - +1 yıl
Çoğu erkek zevkine düşkündür ondan
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğru..
- +1 yıl
18 yasini doldurup seks yapmiyana erkek demiyolar bizim orda
00 Yorumla - +1 yıl
Bakir erkekler bakirliğini , bakirkle sonlandırdıkları için..
00 Yorumla - +1 yıl
Nerde aradigina bagli. Kisi neyse karsina cikandda odur.
00 Yorumla - +1 yıl
Nerede arıyorsun? Neden arıyorsun? Bulsan ne olacak?
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bunu önce hemcinslerine sorman gerekiyor maalesef bu konuda suçun yarısı da onlarda değil mi? (Ama bence bulabilirsin muhakkak vardır/var böyle insanlar)
00 Yorumla - +1 yıl
Bakir olduğuma inandırabilmem için ne gerekiyor acaba
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bakir kaldımds ne oldu keşke çıktığım kızlardan birinin bekaretini alsaydım evleneceğim kızın bakire olmamasını dert etmezdim bakire bulamıyorum ://
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben bakirim zor degıl o kadar da ararsan bulursun :)
00 Yorumla Bu mudur yani erkek "bulma" kriteriniz.
31 Yorumla- +1 yıl
kriterine zokam gibi cevap:D
- +1 yıl
ben varım hemde hiç sevgilim bile olmadı :D
10 Yorumla - Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar