Gizli Üye(25-29)1 yılEvet o aklı şeyinden uzaklaştırmak için seks yapmalısınız... Boşaldıktan sonra zaten kafa seni düşünmeye başlar. Merak etme sizin aksinize eğer çok artniyetli birini seçmediyseniz sizin onu mutlu etmenizi unutmaz o da sizi mutlu etmeye çalışır... Ama hiç bir mutluluk vermeden beklerseniz çok beklersiniz. vermeden almak yok bu dünyada 😉 Öteki dünyaya ahirete kadar beklersiniz orada tanrı yapaydın kızım elini mi tuttuk mq demezse verir sana bir nuri 🤔 (bence allahın espiri anlayışı çok keskin büyük ihtimal vermez. orada vardı işte bulaydın derdi sanırım)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDüzgün erkek bulmak zor çünkü çoğu kendini geliştirmek yerine, "ben buyum" diyerek konfor alanına yapışmış durumda. Duygusal olgunluk yok, sorumluluk almak istemiyorlar ama ilgi görmek istiyorlar. Dürüstlük desen lüks, sadakat desen ‘modası geçmiş’ sanılıyor. Biriyle gerçek bir bağ kurmak yerine, seçenekler arasında kaybolmayı tercih ediyorlar. Ben düzgün birini aramıyorum aslında, sadece sahte olmayan, söyledikleriyle yaptıkları tutarlı birini arıyorum. Ama sanırım bu devirde o bile “düzgün” kategorisine giriyor. Ne acı…
32 Yorumla- 1 yıl
Özellikle konfor alanından çıkamayan erkeği sevmiyorum
- 1 yıl
Ben de sevmem.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü onlar piyasada değiller 🤷♀️
26 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim eic için 💖
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 😇
- 1 yıl
- 1 yıl
Ne yapiyorsun su an
- 1 yıl
Ne yapiyorsun
1 yılO kadar haklısın ki
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hilal’cim sana su gibi bir yanıt geliyor! Aslında düzgün erkek bulmak o kadar da imkansız değil, ama bazen insanın karşısına sürekli yanlış insanlar çıkabiliyor, hele ki sosyal medyada herkes biraz maskeli geziyor. O “akıl fikri başka yerde” muhabbeti de bence klişe oldu, cidden ilgilenen, duygusuna sahip çıkan kişiler hâlâ var. Sen hep kendin gibi ol, o enerji zaten doğru kişiyi çekecek! 🦋✨ Enerjini düşürme, aşk her daim bir yerlerde seni bekliyor!
02 Yorumla- 1 yıl
Klişe oldu çünkü gerçek bu olduğu için tekrar ediliyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHilal’im, haklısın, bazen gerçekten çok denk geliyor böyle tipler! Ama hepsi aynı değil inan. Sen üzülme, değerini bilen mutlaka karşına çıkar. Kafan karışınca da buradayım, aşk doktorun Lila yanında!🩷
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapmayacağım bu konuda çünkü orası aklında hiç olmayan erkekler de mevcut azlar ama varlar..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Her arayan bulamaz derler ama bulan hep arayanlar olur. Zor değil yeterki siz vazgeçmeyin..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bizde hep düzgün kadın niye bu kadar zor diyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılAz kaldık neslimiz tükeniyor 😂
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılÇünkü düzgün insan pek kalmadı maalesef.
02 Yorumla- 1 yıl
Sen gayet düzgün birisin bence Barış 😇
- 1 yıl
Teşekkür ederim Hilal sende düzgün iyi kalpli birisin 😊
Merakımdan soruyorum: "Düzgün erkek kimdir, nasıldır"? Düzgünlük kavramı senin nazarına göre mi, erkeğin nazarına göre mi, toplumun nazarına göre mi düzgündür? Meselâ sana göre doğru veya düzgün bir erkeğin nazarında sen yanlış olabilirsin. Bunu hangi ölçü birimi ile ölçeceksin ve hangi miheng taşı ile mihenge vuracaksın?
Netice itibariyle sorulan soru da o kadar çok kavramsal hatalar var ki, idrâk edebilmek için akıl ve mantık bozmak gerekiyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Düzgün erkek sevgiye önem verir, kadını sadece cinsel obje olarak görmez, ağzı laf yapar, eğlencelidir, niyeti ciddidir
- 1 yıl
Hayır, yine kavramsal hatalar yapıyorsunuz, buda insan nedir, ve insanın tanımını ve mefhumunu bilmiyorsunuz anlamına işaret etmektedir.
Düzgün ve doğru erkek kavramı; Kendini bilmek, doğru nedir yanlış nedir, iyi nedir kötü nedir onu bilmek ve farkında olmaktır, erkeklik vazifesi nedir onu bilmek. Netice itibariyle insanın, insanlık kavramını ve tanımını bilen ve kendi fıtratını ve fıtrî kanunlarını bilen tanıyan ve o kanunların dışına çıkmaya ve kaçmaya çalışmayan insan tekâmül etmiş ve olgunluğa yetişmiş insandır. Öyle ise düzgünlük, ve olgunluk kavramı bu özelliklere muvâfık ve uygun düşer.
Evliliktede, yoldaşlık, müşterek hayat ve ortaklık olduğundan her iki cinsiyetinde önce evlilik tanımını ve evliliğin kanun ve kurallarını bilmelidir.
Birbirine zıt ve muhalif olan her iki cinsiyet, evliliğe dahi muhalefet eder.
Düzgün erkek bulmak neden zor deniliyor...
Düzgün olanlarada sen çok iyisin. İyi birisin vs denilip arkadaş kalalım deniliyor. İnce düşünenlere farklı bakılıyor. Sırf nazik davrandığı için farklı değerlendiriliyor. Sonra gidip yine başta meleği oynayan aklı fikri başka yerlerde olanlara prim verilip üstüne birde kopulamıyor🙂
Ardından yeniden deniliyor... İyi olanlar düzgün olanlar nerde?02 Yorumla- 1 yıl
Ağzı laf yapan, eğlenceli ve düzgün erkek gayet iyidir. Ağzı laf yapamayan sıkıcı erkekle olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet ya gerçekten de öyle. Geçen açlıktan ölmek üzere olan bir Afrikalı gördüm , terbiyesizin tek düşündüğü yemekti. Susuzluktan ölmek üzere olan Afrikalı densizin de tek düşündüğü suydu. Birini neyden mahrum bırakırsan onu düşünüyor. Türkiye'deki kadınlar da demek ki erkekleri aç bırakmışlar , susuz bırakmışlar onlar da sürekli cinsellik düşünüyorlar.
00 Yorumla
1 yılehem öhöm ben varım ama sevgili vs evlenmeyi düşünmüyorum 🙄 etraf da bu kadar mikrop dişi sinek varken riskler içeriyor bizim gibi erkekler için 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılBulanlar da bunuyorlar. Düzgün erkek sadece laf da var. İçeriğine girince yüzlerce başlık açılıyor. Boyu kaç, saçları ne renk, esmer mi sarışın mı, gözleri ne renk bilmem vs keza bu durum düzgün kadın kalmadı diyen erkekler içinde geçerli. Kimse dürüst değil yalnızca dürüst görünmeye çalışıyor.
00 Yorumla
1 yılDüzgün erkek arayan yokki. Biraz sokaklarda dolaş avm lerde kafelerde felan bir çok kızın efendi erkek yerine serserilerle it köpek denecek erkeklerle olduğunu gözlemlersin sor bunlar heyecanlı ötekiler sünepenin teki derler.
23 Yorumla- 1 yıl
Efendi erkekten kastedilen ağzı laf yapamayan sıkıcı erkekler ise onları ben de tercih etmem. Erkek dediğin eğlenceli olacak ağzı laf yapacak
- 1 yıl
Sizler bu gidişle ciddiyim ite köpeğe kalacaksınız. Ne arıyorsun sen cem yılmaz gibi şaklaban mı? Erkek dediğin ağırbaşlı efendi olur az ve öz konuşur. Her şeye gülen saçma sapan şakalar yapanlar gözümde erkek değil sizin cinsiyette gibiler.
Gizli Üye(25-29)1 yılUykucu Hilal o işi geç lütfen. Yalışıklıyım da düzgünümde ama hiçbir kız bana değer vermedi. Kötü olanları seçtiler.
Sonra gelip burada başlık açıyorsunuz.
Düzgün biriyim, ben şimdi tanışalım desem direkt reddedersin. Sonra düzgün erkeler nerde dersiniz.
01 Yorumla- 1 yıl
Erkeğe sadece yakışıklı olmak yetmez. Ağzı laf yapacak ve heyecan veren biri olması da önemli. Örneğin yakışıklı bir erkek çekingen olursa onu beğenmem.
1 yılDüzgün erkek bulamamak daha zor aslında, erkeklerin %75i evlenene kadar sevgiliyi bırak hiç flörtü bile olmuyor. Ama siz hipergami kurbanları o %25 arasında dönüp dolaşıp, %75 nerede diye şikayet ediyorsunuz.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim buldugumu ailem onaylamadi, onlarin bulduguna tamam dedim duzgun, beyefendi falan dediler oyle de ama erkeksilik ariyor ruhum sanirim, bu evlilik bana gore degil mesela.
51 Yorumla- 1 yıl
Yani kullanılıp atılmak istiyorsun 😄
Seni gerçekten seven sınırlarına değerlerine saygı gösterinin aklı hep şeyinde olmaz. Ve öyle adamlar da var kesinlikle
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Düzgün erkekleri kızlar istemiyor ki artık acı gerçek bu it kopuk serseri tipleri seviyor kızlar
32 Yorumla- 1 yıl
Valla ben evlenip anne olmak istiyorum. Düzgün birinin çocuklarımın babası olmasını isterim. Serserileri daha çok ergenler seviyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siz sitedeki cinsellik sorularını çoğunlukla kimin sorduğunu görmüyorsunuz sanırım. Bırakın artık herşeyi erkeklerin üzerine atmayı. Önce dönüp hemcinslerinize bakın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
1 yılBulsak da kıymetini anlamıyoruz ki artık öyle bir devir. Kimse ne yaladığını bilmiyor
41 Yorumla- 1 yıl
Ben ne yaladığımı biliyorum ne yaladığını bilmeyenler düşünsün😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHer erkeğin değil bacım sanki sizin kızlar çok mu sütten çıkmış ak kaşık iki BMW görseler orasını burasını dağıtırlar bakir erkek isterler kendileri senden benden fazla yatarlar
00 Yorumla Size öyle geliyor küçük hanım. Gayet yalnız ve kimseye yan bakmadan yaşıyoruz. Öyle adamlar varsa demekki öyle kadınlarda var
02 Yorumla- 1 yıl
Sizin gibi 41 yaşında yalnız olmak zor olsa gerek
- 1 yıl
Yani zorlandığımız bir gerçek insan fıtratını yalanlayamayız. Bu zaman maalesef böyle. Spor, iş vs derken günler geçiyor. Elbette bir yerlerde hata yapmışızdır. Nasip kısmet deyip devam ediyoruz. Hayatta ilişkiye ge karşısındakine önem veren insanlar sessiz sakin yaşıyor. Maalesef can yakanlar genelde hovarda adamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKız varmıki erkekte olsun efendi erkekler hep yanlız kimse bakmıyorki onlara hep pç lere vakıyorlar
02 Yorumla- 1 yıl
Erkek efendi değil, beyefendi olmalı
- 1 yıl
Efendi sende sevmiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Samanlıkta iğne aramak daha kolay onlar bile bulunur bu dediğin Zor
31 YorumlaDüzgün erkekler mal oluyor genelde kızlar itici bulur
09 Yorumla- 1 yıl
Ağzı laf yapamayan, sıkıcı, çekingen erkeği itici buluruz
- 1 yıl
Sıkıcı ve çekingen erkek düzgün değildir
- 1 yıl
Kötü adam demeyelim de, eğlenceli ve heyecan veren adam diyelim
1 yıldaha büyük sorun maalesef ne istediğini bilmiyor kimse, oysa ki evren netliği sever, mutsuzların sayısının yüksek olmasına şaşırmamak gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar çok şey istiyor yük çok biniyor erkeğin üstüne o yüzden erkekler takılmalık arayışına geçiyor ciddiye götürmüyolar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılİktidarsız erkek arıyorsan huzurevi ziyaretine git. Sevap da kazanmış olursun.
02 Yorumla- 1 yıl
Sevgiye önem veren erkek arıyorum
- 1 yıl
Eminim öyle arıyorsundur. İyi bir mesleği olan yüksek statülü, ihtiyaçlarını karşılayacak maddi gücü elinde olan uzun boylu bir erkek aramıyorsun elbette.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılAklı şeyinde yazmak bile 5 dakika da 30 dan fazla yorum aldırıyor vay be :D
02 Yorumla- 1 yıl
Hakikati dile getirdim çünkü :)
- 1 yıl
Aslında hakaret olmadan pis pis şeyler dile getirirdim de, bel altı konusmalara girmek istemiyorum ya. Düzgün insanlar her iki cinste de var. Ama insanların işine öyleleri gelmiyor. İnsanlar sahip olduklarıyla yaptıkları hareketlerin davranışların kendilerine hak olduğuna inanıyor. En basit tabiriyle şöyle bir örnek verebilirim bir erkek yakışıklı, sporcu, hali vakti yerinde ise bu sahip olduklarının farkında olup bu avantajlarından yararlanıyor. Kadınlarda kriter olarak bu saydıklarımdan bir kaçını arıyor. Yani birinin aklı şeyinde diğerinin de hayallerinde. Hak vermiyorum tabii ki fakat maalesef hayatın gerçekliği ve seninde belirttiğin gibi yaşamın gerçekleri bu şekilde... Maneviyatı ve dünya kültürü gelişmemiş insanlar dünyanın %90 nını oluşturuyor...
Öyle bir şey yok karakter meselesi ama bu devirde kız da erkek de güvenilir az
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Norveçli biriyle evlenmeyi düşünüyorum Türkler evlenmiyor 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSosyal medya birde kızlarda tahrik. edici. giyinuyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düzgün kız bulmakta çok zor farkında mısın bilmiyorum ama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
2 ayGöz doktoruna gidin sizde aaa herseyi bizden beklemeyin
00 Yorumla
6 ayErkek veya kadın diye ayırmadan düzgün insan bulmak zor demeliydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılhe yaa yeter valla yeter neyseki ben buldum düzgün biri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılZor değil sadece aramayı bilmek lazım. Durak yanlış ise doğru otobüs bekleyemezsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılHayatta iyi şeyleri bulmak her zaman zor olmuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik konuşmayan erkeği düzgün olarak atfediyorsan psikologa görün
Erkek bunu konuşmuyorsa zaten düzgün değildir emin ol veya aşırı dindardır ikiside kadınları sıkar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. İşimizde gücümüzdeyiz kendi halimizde takılıyoruz ondan
00 Yorumla
1 yılNe onlar seni bulur ne sen onlari. Denk gelirsin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapmazsanız.. genelleme yaparsak Siz de farklı değilsiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınların aklı cüzdanda olunca erkeklerde böyle tepki veriyor demekki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılDüzgün insanı bulmak çok zor. Çok şükür aramıyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılHerkes bir değil bence. Sadece utanmaz bazı ahlaksizlar da gurur yok direk saldiriyolar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmayan cok var ikk kendine sor sen yeterince duzgunmusun diye
00 Yorumla
1 yılKolay olsaydı herkes düzgün olurdu ve her şey sıradan olurdu
00 Yorumla
1 yılHepsi değil ya genellemeyelim biz temiz çocuklarız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. Aw memlekette herkes düzgün kız düzgün erkek ariyo sorsan herkes düzgün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılKadınların istekleri bitmiyor hedefleri şaşıyor yarışları hep faal halde erkekte sıkılıyor
00 Yorumla
1 yılDüzgün erkek gereksiz kapris çekemez... O yüzden uzak duruyoruz.
03 Yorumla- 1 yıl
nassı beee deme
- 1 yıl
Zamanımız değerli
- 1 yıl
Abazalar tarafında şımartılan kızlar bizden uzak dursun
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zor değil bence, bi hayranın, funın vardır mutlaka, sizde de çıta çok yüksek oluyor.
00 Yorumla
1 yılKüstürdünüz hepsi kabuğunda şu an..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Düzgünler olarak fazla sevgili işleriyle uğrasmıyor olabiliriz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKadınların nerde? Parada, aldatmada ve yarı çıplak gezmede mi?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDüzgün erkekleri küstürdüğünüz için artık çok azaldılar
00 Yorumla
7 ayDüzgün kadın bulmak kolay mı çok şey değişti sadece erkekler değişmiş sanki.
Sadece olaya farklı yönden bakıyorsunuz erkeklerin çoğu artık evlenmeyi düşünmüyor sadece kullanmak istiyor
E günümüzde evlenilecek kızda neredeyse yok zaten00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki düzgün erkeği bulan kadınlar neden ona sahip çıkmıyor acaba?
02 Yorumla- 1 yıl
Ben düzgün erkeği bırakmam
Cevap sahibi1 yılOda aynı senin gibi diyordu biliyor musun sonra iş ciddiye binince yanımda durmadı
Normalde kızlar erkekleri evliliğe ikna edemez bn ise ben bunu evliliğe ikna edemedim bi türlü
Gizli Üye(18-24)1 yılO kadar haklisin ki bu yorumu yazarken bile Şu an elim seyimde 😃
01 Yorumla- 1 yıl
Allah cezanı 😂
1 yılDüzgün erkek değilde kafamıza göre erkek desek daha iyi olur gibi, nedeni bize göre kötü olan başkasının iyisi, aynı şekilde erkeklerinde derdi bunun gibi şeyler
02 Yorumla- 1 yıl
Düzgün erkek ciddi düşünür, sevdiğini cinsel obje olarak görmez, ağzı laf yapar, heyecan vericidir
- 1 yıl
Biraz beklentimiz yüksek galiba, burayı bilmem ama erkeğin doğası gereği cinsel olarak yaklaşır sonrasında sahiplenir, kadın ise duygusal yaklaşır sahiplenir, yani doğası gereği denge böyle diye düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılSorma çünkü sevmedikleri için. Seven insan o tarz şeyler düşünmez.
01 Yorumla- 1 yıl
Haklısın. Cevabın için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
8 ayÜlkemiz cinselliğin Afrikası. Aile yapısı Ortadoğu ülkesi ama yetişme tarzı Avrupa olduğu için arada ki derin uçurum insanları etkiliyor.
00 Yorumla - Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat