1yildir nisanliyim. dayanamiyorum artik. ne yapmaliyim?

1yildir nisanliyim. ailemin istegiyle gorucu usulu nisanlandim. nisanlima alistim ve srvmeye basladim. bana karsi cok iyi boyle olunca ven de ona daha cabuk alistim. nisandan 2-3ay sonra brnim ailem ve akrabalarim nisanlimi ailesini begenmemeyr basladi yok onlar bizim dengimiz degil. bisanlimin ailesi dr hep bebim aileme karsi tavirli. nisanlimin annesi artik brnimle konusmuyor. nisanlimla kavgalarimiz oldu ama hall etdik. simdi annesi her kesin yaninda ben nisani geri almak istiyorum ama onlar istemiyor diyor. artik biktim ailelerin savasmasindan. iki tarafinda hakli ve haksiz oldugu konular var. brnim ailemindr yanlis yaptigi seyler oldu. amma nisanliminnailesi beni anlayamiyor. fazla harcama yapiyormusum evlenince boyle seyler yapamazmisim. aslinda sorunlarin hepsi de burdan kaynaklaniyor. ama su ana kadar maddi bir sey istemedim onlardan zaten onlar da yapmadi ailem sen onlarin dedigi gibi yasayamazsin diyor. onlar da biz boyleyiz biz dogruyuz boyle olur diyor. bu durumdan biktimm. ne yapmam gerek?
1yildir nisanliyim. dayanamiyorum artik. ne yapmaliyim?