Pes etmek üzereyim, dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum?

ben 19 yaşındayım ve 5-6 senedir depresyondayım. bunun farkında degildim başta ama sonradan farkettim ki agır depresyondayım. şu son aylarda ciddi anlamda intiharı düşünmeye başladım. bu düsünce bir saniye aklımdan cıkmıyor. uyuyorum uyandıgım an icimde kötü bir his var ve bu his uyuyana kadar gecmiyor. sabaha kadar uyuyamıyorum ağlıyorum ve kücükken mutlu oldugum zamanları düşünüyorum hep. eskisi kadar güclü degilim, hem mental olarak hem fiziksel olarak cok kötü cöktüm. annemle babam beni anlamıyor. annesiyle arkadas gibi olan insanları görünce icim acıyor. annem kücüklügümden beri bana düsmanı gibi davranıyor. agza alınmayacak igrenc seyler söylüyor. duysanız ölmek istersiniz. babam zaten annemi yıllardır aldatıyor ve hala devam ediyor. evde her gün kavga var. onlar yüzünden hem psikolojim hem sağlığım mahvoldu. bu sene üniversiteyi kazanamadım onlar yüzünden. hala beni sucluyorlar calısmadın diyorlar ama hayatta kalmak icin cabalamaktan calısamadım bile. yükmüşüm gibi davranıyorlar bana. hicbir konuda sansım yok. eski neseli halim yok artık gülemiyorum eglenemiyorum. hem ölmek isteme nedenim hemde bunu yapmama nedenim onlar napıcam ben cok zorlanıyorum artık çekip gidebilsem keske tüm dertlerimi burada bırakıp

Pes etmek üzereyim, dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum?