Çocugumuz olmuyor tedavi görüyorum eşim her gün ağlıyor. Kedi öldü bugün hüngür hüngür ağliyor. İşyerinde durumlar öyle, herkes birbirinin üstüne oynuyor...
Çok mutsuzum tutunacak hiçbir dalım yok...
Çocugumuz olmuyor tedavi görüyorum eşim her gün ağlıyor. Kedi öldü bugün hüngür hüngür ağliyor. İşyerinde durumlar öyle, herkes birbirinin üstüne oynuyor...
Çok mutsuzum tutunacak hiçbir dalım yok...
senden kendinden daha kötü durumdakileri düşün eşim yanımda olsaydı da varsın hiç çocuğum olmasaydı Eşim 2 ay önce vefat etti daha 2 yıllık bile evli değildik onu çok özlüyorum bu acının azalacağını söylüyorlar ama daha çoğalıyor. Kendimi toparlamam lazım biliyorum ama gün geçtikçe daha da kötüye gidiyorum bunun en büyük sebeplerinden biride eşimin ailesi bana sürekli kötülük yapıyorlar Eşimin miras olan evinde beni oturtmadı sıfır eşyalarımı kömürlüğe attı annesi ki tadilatını ben yaptırmıştım eski karısı nafaka davasından alacakları var diye evime icra gönderdi ev sahibi %185 zam yaptı ev arıyorum bulamıyorum bulduklarım ahır gibi evler dahi 10bin tl ölüm acısının dışında çevresel faktörlerde çok. Ben eşimin acısını unutmadan toparlanmak istiyorum ağlamadığım tek bir gün dahi yok psikoloğa gittim davranışlarımın normal olduğunu ilaca gerek olmadığını söyleyip gönderdi
Vaybe adam öldükten sonra bile sadakatli kalacak bir kadını bu zamanda görmek mucize olsa gerek.
Hayat herkesi yoruyor inanki ayakta duracak halim yok ama hayatta kalacak nedenlerim var imtihandayız unutma bu dünyaya mutlu olmaya gelmedikki zaten senden daha kötü durumda olanları düşün ve haline şükret zor süreçlerden geçiyorsun belliki dua et sabır tevekkül eşine destek ol birbirinizi yanlız bırakmayın birbirinize ihtiyacınız var bu zor gunler elbette geçecek tünel bitecek ve aydınlığa kavuşacaksınız🙏
Cevap
5Cevap
Hayat herkesi yoruyor çok takılmamak lazım Allah hakkınız da hayırlısını versin.
Zor zamanlarınızda olabilir herkesin bunların geçeceğini bil
Bir psikolok terapisine gitmeniz sizin faydanıza olabilir. Burada yoksa herkes kendinden bir şey söyleyip daha fazla suyu bulandırmaktan öteye gidemez.
Aslında eşin tarafindan biraz destek gorsen birlikte inansaniz her sey zamanla duzelir
Kedi bakmak evde ne la biraz kendinize gelin namaz kılın mutluluğu bulursunuz inşallah her iş yerinde herkes birbirine oynuyor
Allah rahmet eylesin zaman her şeyin ilacıdır
Engel koyacaksin o zaman araniza
Allah'a sığınmak gerekiyor ona dön
Hayat beni neden yoruyorsun şarkısını dinle
Eşin duygusal biri ne var yani kötümü
Biraz kafanı dinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?