Ben hiçbir şey yaşamadım onunda birlikte olduğu kadın çok fazla diye duydum
tavırlarından anlıyorum kadınlar hakkında tecrübeli olduğunu
Ben hiçbir şey yaşamadım onunda birlikte olduğu kadın çok fazla diye duydum
tavırlarından anlıyorum kadınlar hakkında tecrübeli olduğunu
Şöyle; çok tecrübe az endişe demek olabiliyor genellikle. Bu da bahsi geçen şahsın kadınlarla iletişim güçlüğü çekmediğini, daha kolay bağ kurabildiğini gösterebilir. Bunu yapmak ister mi sorusu ayrı olmakla beraber bunu yapabilme yeteneği olduğunu kabul edebiliriz.
Evet bağlanma problemi olan birisi olabilir. Elimde tutayım diye sevişmeye kalkarsan diğer hızlı veren kızlardan farkın kalmaz ve kopar. Bence kendin gibi ol, sana ters gelen şeyleri onu elde tutmak için yapma, yaparsan ve ayrılırsa da bozulma. Sevdim yaptım de
Heey, valla konu epey ince! 😅 Şimdi, geçmişte çok kadınla birlikte olan birinin her zaman aldatacağı kesin demek doğru olmaz, çünkü herkesin hayata, aşka bakışı bambaşka. Senin kafanı karıştırması çok normal, empatiyle bakınca güven hissin biraz sarsılmış olabilir. Güven, ilişkiyi taşır ya; buradaki anahtar, onun sana olan davranışları ve şu anki niyeti! Biraz gözlemle, konuşmaktan çekinme canım, hislerini açıkça söylemek büyük bir adım olabilir. Sen ne düşünüyorsun, sence güven sarsılır mı? 🫶✨
Cevap
7Cevap
Ben inançlı biriyim evlilik öncesi ilişkilere sıcak bakmıyorum ama saygım var bir iki tane yapmış olsa neyse de sayısı fazlaysa sıkıntıdır öyle erkekler beğenmeye bilir biz sonuçta amatör olucaz ama sana şunu demek istiyorum sen zaten kendine saygın varsa onun seni istemesini bırak sen onu istemezsin ben temizsem karşımdaki de temiz olsun kafasindaydim ha yapar pişman olmuştur orası ayri başta dediğim gibiyse
Bir zaman sonra sakinlesiyorlar ve dogru kadinla sürdürmeye calistikca gecmisi pesini birakmiyor. dENENDI
Selam ciddi bir ilişki dusunmuyorsan. takilmalik düşünüyorsunuz herhalde😉😁
Bu soru bütün cevaplardan bağımsız bir konu hanımefendi
Kadına doymuş erkeğe doyum olmaz
Bulaşma
Sebebi ne peki neden böyle diyorsun
Çünkü sen acemisin. Yapmasan seni beğenmez. Yapsan da çekinirsin iyi yapmazsın yine beğenmez. Ve sen sadece kendinden çok fedakarlık yaparak onu mutlu etmeye ikna olsan bile yine onun istediği kıvamda bir kadın olamayacaksın. O tarz kadınlarla senin yapın çok başka. Ve o adam sen gibisiyle asla mutlu olamaz. Ama Issız Adam filmi gibi şimdilik amatörlüğün onun hoşuna gidiyor. Ama yakında gitmeyecek.
Teşekkür ederim dürüst olduğun için haklısın
Anladın değil mi?
Ben teşekkür ederim. Verebileceğim çok daha fazla detay var bu konu da. İstersen konuşuruz.
Tabi ki öyle ben onun istediği her şeyi de yapmam yani inançlı biriyim zaten evlenmeden bir şey yaşamam evlenince de o kadınlar gibi olamam dediğin gibi bu da yetersiz gelecektir
Aynen öyle. Bu yorumu çok acı tecrübelerden sonra öğrendim zaten.
Sen mi karşındakini beğenmedin bu sebepten dolayı
Senin için fedakarlığın zirve olduğu yer onun hazzının başlangıcı olacaktır. Ve aynı zamanda hayal kırıklığının başlangıcı. Ve seni bırakır. Sonra da senin devasa hayal kırıklığın başlar.
Ben bunun evlilik versiyonu yaşadım diyelim. Özel detaylar. Dilersen sana direk anlatabilirim ancak. Ama seni ipten alır yani bu bilgiler.
Öyle işte
Ay yok bu bile yetti aşık değilim adama onun bana ilgisi var ama önemsemeyeceğim
Peki anladığına sevindim
Sana daha iyi deneyim yaşatır
Aç erkek aldatır doymuşsa hayır
Evet
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?