Bence kadın duygusal olarak aldatır erkek tek gecelik aldatır
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne erkekleri be sözde tutucu bir sehirdeyim herkesin kapali oldugu. meslek alanimda ki kariyerli butun kadinlara ozellikle evli kadinlar 4 cocuklu olan bile adamin annesi yasinda bile olsa icine dusuyo gidin allah askina ya sakamisiniz erkekler masum bence sadece yatagi dusunuyo kadinlar ask yasama pesinde
soru saçma. Şöyle düşünün bir erkek eşini sevgislisini vs birini aldattıgı zaman dogal olarak karşı cinsi kadınla aldatıyor. Aynı şey kadın içinde geçerli ve kadın o adamın evli oldugunu sevgılısı oldugunu bildiği halde karşı cinsiyle bir ilişkiye başlıyor ve durum eşitleniyor.
İzleyin bütün aldatma çeşitleri var.
Sevk için aldatan, duygu için aldatan, intikam için aldatan.
Aldatma insanınn içinde olan birşey cinsiyetler arası bir vark yoktur. Oylamada da görüldüğü gibi kızlar erkekleri, erkekler kızları seçmiş...
Saymadım ama aradaki en bariz fark, algı yanılmasına yol açan sebep, erkeklerin kadınlar kadar gizleme ihtiyacı hissetmiyor oluşları. Bu da erkeklerin adını çıkarıyor. Aldatan kadınlar ise arkada iz bırakmadan yürüyor.
Cevap
41Cevap
genelleme yapmak istemiyorum ama erkeğin aldatması masumdur. 1 gecelik heves diyelim. :) ama bayan aldattımı sapına kadar aldatır. hem duygusal hem fiziksel. Allah biz erkeklere sabır versin :))
Kadinlarda aldatir erkeklerde. İki taraf arasinda bir skala belirlemek imkansiz ve güç. Ancak kadinlar daha profesyonel aldatir. Aldatmak ile profesyonel aldatmak ikisi ayri kulvarlardir
erkekler sanirim, kadinlar icin birden fazlasini idare etmek zordur, bu yuzden aldatmayi degil de ayrilmayi tercih ederler sanirim tabiki sartlar zorlamiyorsa cocuklari icin vs.
bazi kadinlar cok bacım ahlaksiz edepsiz aldatiolar adamcagizi ayakta uyutuolar ama rabbim yanina koymasin aldatanin
Kadınlar erkekler der
Erkekler ise kadınlar
Aslında Ş*refsiz, şeref yoksunu her insan aldatır
Kızı erkeği yok bu işin
% 100 erkeklerr nicin mi ilgisizliktenn.. erkek ilgi ister birazz bir erkegin aldatmasini istemiyorsaniz onu sevin cokk kiskanin ve guzell seyler soyleyinn
Escinsel degillerse bire bir oluyor bu isler ha aldatilan ne tarafinkidir diye dusunursek bence su dur denmez :)
Cinsiyetle ölçütlendirmeye çalışmak saçma, karakter meselesi
Erkekler daha çok kadınlar ise daha kolay yaparlar bu işi.
Aldatma aldatmadır cinsiyetle duygusallık bilmem ne alakası yok zihniyetle onun bozuk kişiliğiyle alakalı boşanmak en iyisi en iyisi karşındaki insana yazık
Kadınlar da aldatıyor sadece haberleri yok. Gizleme konusunda iyiyizdir
bugüne kadar hiç kimseyi aldatmadım ama aynı şeyi onlar için söyliyemicem çok üzgünüm...
en cok karaktersızler aldatır. ordada cınsı ayrım yoktur.
erkekler tabiki, küçük bir örnek: bir dizide hiç kadının aldattığı görülmüş müdür?
Koskoca aşkı memnuyu da unutmasaydın keşke. Hatta alttan alta "aldatmakta haklı olan kadın imajı" çizmişlerdi.
Bence bu cinsiyet meselesi değil haysiyet meselesi ama dizilerden örnek vermeni abes buldum sadece. He şu var, çevremde veya duyduklarımda aldatan erkek kadar aldatan kadın duydum. Eşit bile sayılabilirler.
genel olarak erkekler, yenisini ve güzelini buldukları zaman yol değiştirirler
erkekler. Kadinin kalbide aklida sevdiyi erkeye aitdir. Erkeyin kalbi sevdiyine, akli baskalarina. Guclu kadin o kadindirki erkeyin hem aklina hem kalibine aitdir.😎
Soruna saygım var ama! Bunun Cİnsiyetle bir alakası yok Tamamen karakter yetmezliği ;)
cinsiyeti yok bunu ben en cok kadınlarda rastladım bu duruma.
Birbirlerini birbirleriyle aldatıyorlar
Kendilerini aldattıklarını bilmeden
Kadınlar toplum olarak daha fazla ama erkekler daha cok aldatiyor 😊
kadınlar da erkekler de yani karektersiz olan herkes
İkisi de eşit erkekler kendı kendıne mı aldatıyor.. kadınlar bıraz gızlıden takılıyor o kadar
Seninle sevişmeyi çok isterdim. inanılmaz bir auran var.
Karaktersiz insan aldatır
Herkes karşı cinsi suçluyor :d
cinsiyt farki yok bence
Erkek zamanla aldatır kadın istediği zaman
Biyolojik olarak erkekler tabi ki :D
gunu basliktaki gibi sonlandiraln isterim
fiziken erkekler, duygusal olarak kadınlar..
Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek yanaşmaz :)
a*mı olanın dini olmaz.
kendini erkek sanan erkeler
Deisir ama daha cok erkekler
Eksi
Yuzde51le erkek kazanir
Cinsiyet ayrımı yanlış bence. KArakter meselesi
Kadınlar daha fazla aldatır
artik erkek kadin farketmiyor
Cinsiyetler alakalı değil bu
Doğru.
Karakter meselesi
Erkekler.