Aşk İlişkileri Erkeklerin aldatma potansiyeli kadınlara göre daha mı fazladır? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Geçenlerde sitede öyle konuşuyorlardı ben çıkarmıyorum bu lafları, linç etmeyin 🙄😃 Erkeklerin aldatma potansiyeli kadınlara göre daha mı fazladır? Cevapla Aldatma Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Aldatmanın cinsiyeti olmaz 0 0 Yorumla
hesapsiz7 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Öyle profesyonelce aldatıldım ki hâlâ şaşkınım 😂 0 4 Yorumla вιтєχєи +1 yıl En azından amatörce aldatılmamışsın bu da bir şey ldkclsxls Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Evet hakkını vermek lazım. Şerefsizlik madalyası varsa gönderelim😃 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Bizim nalbur Hüseyin abi yapar lfkskfs Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Sagol😂 Yorumla
Kizsalsey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Karakterıne gore aldatıcak bır ınsansa kadını erkegı yok 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Tabiki fazla çünkü genelde üreme organlarıyla konuşuyorlar 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aldatmak Cinsiyete göre değil Aldatmak insanın yapısından dolayı Karakteri olmayanlar aldatır 0 0 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Rvet 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Alakası yok 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı. o eskidendi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldatmanın cinsiyeti olmaz
Öyle profesyonelce aldatıldım ki hâlâ şaşkınım 😂
En azından amatörce aldatılmamışsın bu da bir şey ldkclsxls
Evet hakkını vermek lazım. Şerefsizlik madalyası varsa gönderelim😃
Bizim nalbur Hüseyin abi yapar lfkskfs
Sagol😂
Karakterıne gore aldatıcak bır ınsansa kadını erkegı yok
Tabiki fazla çünkü genelde üreme organlarıyla konuşuyorlar
Aldatmak Cinsiyete göre değil Aldatmak insanın yapısından dolayı Karakteri olmayanlar aldatır
Evet öyle
Kadınların daha yüksek
Erkekler açık açık aldatıyor kadınlar gizli gizli
Rvet
Alakası yok
o eskidendi