1 yılsevgili KS canlar
laf ebesi olarak konuya müdahil olmak istedim
Bu sorunun cevabı aslında cinsiyetler değil
evlilik ya da gayri resmi birliktelik ya da medeni birliktelik farketmez
cinsiyetler arasında aslında uyumu yakaladıklarını sandıkları okadar çok uyumsuzluk varki kendi odamızı geçtik dışardan belli oluyor adeta. Hal böyleyken bianlık libido artışının talebine cevap vermek için yapılan birliktelikler artık evlilik diyemiyorum. Bu birlikteliklerin içinde yalnızca kendimizi kandırdığımız iç güdüsel yaklaşımların doyumu var onun haricinde sadakat kavramı ölmüş hatta cenazesini kaldırmışlar bile. Durumun asıl içler acısı olan kısmıda iç güdüye verilen cevapların ardından duygusal olarak beklentilerin tam karşılığını bulamayışımızdır bu kriterlerin içinde hırs ihtiras ve intikam duygusunu törpüleyici argümanlar yer almaktadır.
Mesela kadınımızla gereksiz bir tartışma onu yavaş yavaş bizden uzaklaştırır ya da kadınımızın özel isteğine cevap vermemek kafasında soru işareti oluşturur ve kurgularla yaşamaya başlar sonra kurguladığı şeylere kendiside inanır ve bir intikam güdüsünün esiri olabilir kocamdan ayrılmam ama onuda çatır çatır aldatırım projesinin hazırlığına başlar nitekim zaten aldatmalarda öncesinden süre gelen bi takım doğru giden aktivitenin bir hırs uğruna yanlış giden reaktivite sonucu ortaya çıkmıştır aynı durum erkeklerde içinde geçerli ama erkekler için bu boyut biraz daha ileri seviye kötü sonuçlar doğurmaya sebep olabilir
yani arkadaşlar aile içi kırmızı çizgilerimizi koruduğumuz sürece hırs ve intikam gibi kötü eylemlere kapı açmamış oluruz sonuç itibariyle aslında normunda yürüyen bir ilişkide ne kadın erkeği aldatır nede erkek kadını aldatır her şey isteklere cevap vermeyle çözümlenir
kadında masumdur erkekde ama arada geçen eylemler hep baş rol oyuncusudur00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. İnsanların neden aldattığı sorusu, oldukça karmaşık ve birçok faktörün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bir durumdur. Bu konuda kesin bir cevap vermek mümkün olmasa da, psikologlar ve sosyologlar tarafından yapılan araştırmalar, aldatmanın arkasında yatan bazı temel nedenleri ortaya koymaktadır.
Aldatmanın Psikolojik Nedenleri:
İlişkideki Doyumsuzluk: Partnerinden yeterince ilgi, sevgi veya değer görmeyen kişiler, bu eksikliği başka bir ilişkiyle tamamlamaya çalışabilirler.
Duygusal Bağlantının Zayıflaması: Zamanla ilişkideki duygusal bağ zayıflayabilir ve kişiler kendilerini yalnız hissedebilir. Bu durumda, başka bir kişiyle duygusal bir bağ kurmak cazip gelebilir.
Özgüven Eksikliği: Kendine güveni olmayan kişiler, başka bir kişiyle birlikte olarak değerlerinin arttığını düşünebilirler.
Heyecan Arayışı: Rutine binmiş ilişkilerde heyecan arayışı, kişileri aldatmaya itebilir.
İntikam: Aldatılan kişi, partnerine aynı acıyı yaşatarak intikam almak isteyebilir.
Kendilik Değeri Sorunları: Kendi değerini düşük gören kişiler, aldatarak kendilerini daha iyi hissetmeye çalışabilirler.
Cinsel Doyumsuzluk: Cinsel hayatında sorun yaşayan kişiler, bu ihtiyacını başka bir ilişkiyle gidermeye çalışabilirler.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aldatmak sadece fiziksel bir eylem değildir. Bazen duygusal bazen zihinsel bir eylemdir.
Yıllarca chat sayfalarında yöneticilik yaptım ve genel olarak karşılaştığım Erkeklerin de evli olup eşinden memnun olmadığı için başka kişiler aradığını da gördüm Kadınların da.
Erkekler genelde abaza olduğu için bekar olanla evli olanı ayırt etmek zordur. o yüzden erkeklerin oranını tahmin edemiyorum ama kadınlar çok fazla. Eşi kendisi ile ilgilenmediği için , kavga ettiği için, ailesi yüzünden evliliğinde sorun olduğu için , dayak yediği için , evliliğin bir sebeple esasen sonlandığı ama sadece çocuklar için felan devam ettirdiklerini çeşit çeşit bahaneler öne sürüp aldatmaya çalışan kadınlar gördüm.
Yani aldatma diyince sadece cinsellik olarak düşünmemek lazım keyifli bir sohbette flörtleşmek bile aldatmaya giriyor.
ya da sevdiği varken biriyle zorla evlendirilen kişinin zihninde hala sevdiği insanın olması ve sürekli onu düşünmesi bile aldatmaya giriyor. Böyle insanların sayısı o kadar çok ki kadın erkek ayrımı yapmadan ülkenin yüzde 70 i desem yeridir.
O yüzden bana göre herkes aldatıyor artık kimin daha çok aldattığını cinsiyet olarak aramak saçma bence.21 Yorumla- 1 yıl
👍👍👍👍
Yapay Zeka Cevapladı
Uff, bu soru direkt olaylı! 😅 Yani baktığında her iki cinsiyet için de aldatanlar var ama genelde erkeklerin bu konuda daha fazla olay çıkardığı söylenir. Tabii ki bu tamamen kişinin karakteriyle alakalı, cinsiyetle değil. Her iki tarafta da güven ve sadakat önemli. Aldatma, ilişkide bir şeylerin yolunda gitmediğinin sinyali aslında. İlişkilerde önemli olan karşılıklı iletişim ve güveni sağlamak. ❤️ Kimseyi kafadan suçlu ilan etmeyelim yani. Unutma, her zaman açık iletişim ve dürüstlük en iyisi! 🗣️💬
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Tanıdığım bütün kadınlar aldatıyor erkekleri geçtiler
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılGünümüz de iki cinste bu konuda ölümüne kapışır..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersizler deyip sıyrılsak 😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersiz olan daha çok aldatır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılToplumumuzdaki ahlaki norma bir bakalım.
- Kadına organından utanması, erkeğeyse masaya vurması öğretiliyor.
- Haliyle norm gereği kadınlar seçen, erkeklerse seçilen kişi haline gelmiş durumda.
- Bu yüzden erkeklerin elde etmesi daha zor olduğu için açlar, kadınlarınsa elde etmesi oldukça kolay.
- Yani iş büyürken verilen eğitime kalıyor. İyi biri olmaları öğretilebilenler, doğru olanı yapıp aldatmıyor.
Özetle aldatma konusu kişiye bağlı, cinsiyete değil. Herkesin deneyimi ve dürüstlüğü farklı olduğu için de, verilen cevaplar bu sorunun cevabı ne çıkarsa çıksın doğruluğunu kanıtlayamaz.30 Yorumla
1 yılKadın daha çok aldatır. Çünkü kadın ilgiye daha açtır. Kadın yalnız ve ilgisiz kalamaz. Erkek ise hayatının her yerinde yalnızdır. Yalnızlığın acısını yaşayabilir, kadın ise ilgisiz sevgisiz kalamaz. Dolayısıyla her kadın fırsatını bulduğunda aldatır.
Çünkü kadın hipergamik bir canlıdır. İspatlarsak, ünsüz biriyle evli olan kadına ünlü ve çok yakışıklı bir adamla birkac gün birlikte olacağını söylersen bile kadın eğer üzerinde baskı yoksa ve fırsati varsa aldatacaktır.
121 Yorumla- 1 yıl
Erkek cani istediginde aldatiyor
- 1 yıl
@Sebnemkerimm erkek en azından canı istediginde aldatır. Kadının doğasında baglilik bile olmaz. Erkek nefretiyle doğar öyle ölürsünüz severmiş gibi yaparsınız
- 1 yıl
Ne kadar saçma savunmaydı
- 1 yıl
@sesizlerinsesi kadın sus, sen sadece sus lütfen olur mu?
- 1 yıl
Olmaz
- 1 yıl
Zaten olmenizin nedeni de bu ceneniz
- 1 yıl
Sizin karakter yoksunu olmanız olmasın
- 1 yıl
Hayır. Öyle olsaydı kadınlae ümitcan uygun gibi saldırgan ve kendilerini dövme, öldürme potansiyeli olan erkeğin peşinden gitmezdi. Kadın zaten karakter yoksunu olanı adam ederim diyerek mezar olan basit bir varlık. O yüzden toplumlarda hiçbir yerde kadın kendini gösterememiştir
- 1 yıl
Seni doğuran da bir kadındı. Bu dediklerini senden utanır. Ki bir kadın kendinisini öldürecek bir adamın peşinden değil, adam olarak tanıdığı kişinin peşinden gider. Ama siz erkeler o kadar karakter yoksunusunuz ki kadınları korumak için verilen gücü kadınları döverek ortaya koyuyorsunuz.
- 1 yıl
Utanirsa utansin o da s. refsiz birini sevdi. Çünkü kadının doğası böyledir. Kadinsın işte. Uzatmanın bir anlamı yok. Dediklerinin benim için önemi de yok anlamı da. Zaten toplumda yeterince iyi durumda da değilsiniz. Kendi seçimlerinizin bedelini ödüyorsunuz.
Katil sevici iğrenç yaratiklarsiniz. - 1 yıl
Sende kardeşimsin o ne olucak
- 1 yıl
Şerefsiz
- 1 yıl
Sağol hadi git burdan, yemek falan yap sen
- 1 yıl
Ben yemek keserim siz kadın işte bu kadarsınız
- 1 yıl
Ne diyon daha Türkçe konuşamıyorsun ya 😂
- 1 yıl
Ya ben sevze meyve keserim siz kadın
- 1 yıl
İyi boğazına kaçar da ölürsün inşallah
- 1 yıl
Sen bide kendine adam diyorsun 😂
- 1 yıl
Adamdik sevilmedik s. refsiz olduk
- 1 yıl
Kendi özünü bulmuşsun
- 1 yıl
Caninin istemesiyle aldatmak mi normal? kafayi yemissin
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerin aldatması er veya geç ortaya çıkar ama kadınların aldattığını kimsenin ruhu bile duymaz‼️
Evli olup da kocasından sıkılan kadın mı dersin...
Kocasından haz alamayan kadın mı dersin...
Kocasından intikam almak isteyen kadın mı dersin...
Doyumsuz karaktere sahip olup da farklı erkeklerle farklı maceralara girişen kadın mı dersin...
Tabi bunları ancak birtakım sosyal testlerden sonra anlayabilirsiniz. Hiç bir kadın uluorta yerlerde bir erkek aday aradığını açıklayacak kadar aptal değil!10 Yorumla
1 yılErkekler diyorum çünkü KS'de size yazan 30 yaş üstü kişilerin %90'ı evli ve çocuk sahibi. Hiç evlenmedim ya da evlendim boşandım gibisinden yalan söylüyor çoğu.
31 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın
Bugün okuduğum bir araştırma yazsina dayanarak kadınlar diyorum çünkü yakalanma olasılıkları daha düşükmüş birde çalışabiliyorsa aldabilme oranı dahada yüksekmiş. Tabiki herkes için söylenmiyor bu erkeklerde sütten çıkmış ak kaşık değil bu aratirmada kadın oranı yüksek olabilir ama kalan oranda erkeklerin sonuçta oda küçümsenmemeli. Sadık insan sadıktır o kadar ne olursa olsun yapmaz...
10 Yorumla
1 yılCinsiyet değil şahsiyet...
Diyemeyeceğim çünkü erkekler net olarak daha çok aldatıyor :d (buna kendimi katmıyorum, ben öyle bir şey yapmam çünkü)11 Yorumla- 1 yıl
Kdkdkdkd
Araştirmalara göre, erkeklerin daha fazla aldatma eğiliminde olduğu söylenir ama kadınların aldatma oranları da yükseliyor. Her iki cinsiyet de farklı nedenlerle aldatabilir, gecmişi temiz değilse, kimseye güvenemezsiniz.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu soruya "cinsiyetle değil, karakterle alakalıdır" cevabı veren herkes zeka sorunlu olduğunu açıkça beyan etmiş oluyor.
Sorunun cevabına gelince biz erkekler daha çok aldatırız diyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Kdkdkdkdkd
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlar bunun cinsiyetle alakası yok karakter sorunu. Ne tamamen erkekler ne de tamamen kadınlar aldatır demek doğru olur.
Ama burada erkekler ya da kadınlar adı altında genelleme yapılırsa bu gerçekçi değil çarpıtılmış bir fikir olur.20 Yorumla
1 yılKadınlar daha çok aldatıyor. Yakalanmadıkları için en çok erkekler aldatıyor sanılıyor. Erkek yakışıklı veya zengin değilse bir kadını tavlaması zordur. Ama ortalamanın altında olan bir kadın bile istediği erkeği elde edebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılValla bu kadın, yayında kadınların çok daha fazla aldattığını fakat çok iyi gizledikleri için yakalanmadıklarını belirtiyor
https://www.youtube.com/embed/3X70kFfUmh810 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılBen niye kimseyi aldatmiyorum bundan mi kaybediyoruz xd
111 Yorumla- 1 yıl
Kdkdkdkd tövbe tövbe
- 1 yıl
Ama oyle degil mi yani simdi yoksa bir durumda celiski mi var bilmedigimiz xd
- 1 yıl
Böyle bir profil fotonla kim seni neden ciddiye alsın? az öz eleştiri yapın bir kez olsa
- 1 yıl
@paptya0077 bu sacma sapan yorumunuzu dikkate almiyorum cunku bayanlar tarafindan begenilen birisi oldum olacagimda ancak benim anlatmak istedigim iliskilerimde sonuca gidememdir.
- 1 yıl
Doğrudur ben seni beğenmedim diye herkes seni beğenmeyecek diye bir şey yok
- 1 yıl
@paptya0077 yani kafaniz buna basti tebrikler 😅🤣🤣
- 1 yıl
Herkes sizin gibi aptal değildir aramızda çok akıllı olan kadınlar var çok şükür
- 1 yıl
@paptya0077 ya artik beni bir salsanizda hayata daha mutlu bakabilsem yasam enerjimi sondurdunuz
- 1 yıl
Kendi mutluluğunu başkalarına bağlarsan böyle olursun yani tamamen kendi suçun bu
- 1 yıl
Bizim suçumuz yok burada
- 1 yıl
@paptya0077 ya beni bir sal allahin adini vericem burcun ne senin psikopat misin anla artik tipim degilsin ozguvensiz insanlarla muhatap olmuyorum rahat birak beni
bununla ilgili aslında bir paradoks var şimdi şöyle iyi aldatan biri yakalanmaz yakalananlar içindekileri ancak biz bilebiliriz o yüzden erkekler mi fazla kadınlar mı bilemeyiz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBu cinsiyet değil, karakter meselesi. İki tarafta da aldatanlar var.
20 Yorumla
1 yılKarakteri olmayan, kadın ya da erkek fark etmez mutlaka aldatır.
19 yaşında İlk gençlik travmamı yaşadım.
Ben, kafamı kaldırıp hiç bir kıza bakmazken üstelik en temiz duygularla severken o başkaları ile konuşup, oynaşıyormuş.14 Yorumla- 1 yıl
Ah be
- 1 yıl
İlk olduğu için, psikolojim bozulmuştu sağlıklı düşünemiyordum. bayağı zor atlattım.
- 1 yıl
Geçmiş olsun umarım bir daha öyle bişey yaşamazsın
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
Eşek bile yürüdüğü yolda, aynı çukura bir kez düşermiş. O zamanlar gençtim ve bir kez düştüm. Şimdi aklım olsa üzülmeye bile gerek duymazdım.
1 yılErkekler ”kadınlar aldatır” diyecek; kadınlar ”erkekler aldatır” diyecek. Herkes kendini savunacağına göre, bu soruya yapılan yorumlar da gerçeklik dışı olacak.
10 YorumlaErkekler daha öndee bana yavşayan bile benden öncem sevgilisi varmış hala benle sevgili olma derdindeydi orataokulda olmuştu ne komikdi
22 Yorumla- 1 yıl
Adam ekmeğinde işte
1 yılErkekler aldatınca daha normal davranıyoruz biz. Ama kadınlar aldatınca çoğu şiddet ve öldürmeye gidiyor. Her yerde cinsiyet ayrımcılığı yaşıyoruz.
20 YorumlaBu bence kişisel olan birşeydir. Cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNe farkediyor? Erkek qldqtinca bir baska kadinla kadnda aldatinca bir baska erkekle aldatiyor sonundq gene ayni sey
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkekler güzel yalan söyler kadınlar da yalan ama güzel konuşan erkeklere aşık olur kim daha çok aldatır bilmem ama kadınlar daha çok zarar görür
10 Yorumla
1 yılBen bir istatistik ile cevap vereyim... Türkiye'de evli erkeklerin %30 u baskasından olan çocuğa babalık yapmakta
10 Yorumla
1 yılCinsiyet belirten şahıslar ergen tiplerdir, soğuk yaparlar havalı olsunlar diye sonra sktri yiyince aldattı oluyorlar. Tamamen karakter meselesi.😂😂
10 Yorumla
1 yılKusura bakmayın da cevap belli zaten kesinlikle erkekler açık ara farkla önde. Birde itiraz edenler var...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkeklerin yakalanma oranı yüksek olduğundan en çok onlar gibi gözükür ama kadınlar daha fazla aldatır.
10 YorumlaKaraktere göre değişiyor ya bazı cibiliyetsizler ayrılmak yerine aldatmayı seçiyor maalesef
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. herkes karşı cinse bokkkk atacağı için 2 ucu bo.. klu değnek 🤣🤣
20 Yorumla
1 yılErkekler master yapio ama son zamanlarda kadnlarda yetisti onlara
20 Yorumla
1 yılIkiside valla kişilik çok önemli ama erkekler bir tık önde sanki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılElimizde bu telefonlar oldukça herkes aldatır
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Bekar kadınlar evli erkek peşinde
Evli kadınlar bekar erkek peşinde
Evli kadınlar evli erkek peşinde
Kadınlar da aldatma oranları çok yüksek10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılErkekler daha sadakatsiz davranır normalde ama kadınlar daha fazla aldatır.
10 Yorumla Aldatan kadın erkeklerin günahını alıp durmayın
10 Yorumla
1 yılGünümüzde kadinlar maalesef iyi bir şey değil bu durum
10 Yorumla
1 yılGörüntüye bakarsak kadınlar zaten iyice bozulmuşlar
10 YorumlaErkeklerin aldatmasina sebep olanların büyük cogunlugu kadınlar edep haya yok sokaklar genelevi gibi
17 Yorumla
1 yılGünümüzde her iki cinsin de bu konuda master yaptığı bir dönmeden geçiyoruz...✍🏻💯☠️
10 Yorumlabilmiyorum ikisi de mide bulandırıcı, ne kadar rahat konuşuluyor bu konu...
10 Yorumla
1 yılBence kadınlar. Erkekler aldattıklarında mutlak bir gün belli ederler. Kadınlar belli etmezler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEskiden olsa erkekler derdim ama artık kadınlar erkekleri geçti
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Velilerden kadın erkek neredeyse eşit derece aldatır oldu bekarlarda ise erkektir diye düşünüyorum.
10 YorumlaKadın, istatiksel ve bilimsel olarak açıklanmış bu zaten
10 Yorumla
1 yılHangisinin parası çok olursa o aldatır matdi özgürlük kimdeyse
10 Yorumla
1 yılKimin hain çıkacağı hiç belli olmaz her zaman sırtımı kollarım her türlü ihanete karşı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskiden olsa erkekler derdim de artık eşit gidiyorlar gibi 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBu devirde ikisi de aldatıyor ya çoğu azı yok bence iki tarafta serefsiz olmuş 😂
10 Yorumla Herkes aldatır, erkeklerin buna daha çok fırsatı olur sadece
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Kadınlar daha çok aldatırmış. araştırmalar böyle söylüyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrım yapmak zor karakter kimde yoksa o aldatır. Oy gibi sayım mı yapalım
10 YorumlaBunun cinsiyeti olmaz ama erkekler bir tık ileride gibi.
10 Yorumla
1 yılKarakteri zayıf olan kimlerse onları aldatır kadını erkeği falan bitti bu işin yani
10 Yorumla
1 yılErkekler tabii ki. Hiç güvenim yok. Kendime bile.
10 Yorumla
1 yılKadın daha çok aldatır ama yakalanacak bir şeyler yapmaz.
10 Yorumla
1 yılYatışmamı bu ya kim daha fazla aldatır diye soru mu olur?
10 Yorumla
1 yılEskiden olsa erkekler derdim ama şimdi durum eşitlendi gibi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar terkeder başkasına gider erkekler kaçamak yapar eve geri döner.
10 Yorumla - Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat