ՏҽӀɑʍ⚘️
Ne yapacaktım, saçımın teline zarar gelse dünyayı yakacak adamlar varken, sevgi mi dilenecektim¿

ՏҽӀɑʍ⚘️
Ne yapacaktım, saçımın teline zarar gelse dünyayı yakacak adamlar varken, sevgi mi dilenecektim¿

Zoruma gider, doğruya doğru. Bir nebze olsun onu yoklarım, bakalım başka bir nedeni var mı diye. Sonra, çok zor da olsa bırakırdım. İnan, ben daha beterini yaşıyorum. Benden bir şey saklanıyor ve ben çözemiyorum. Ya beni aldatıyor ya da daha farklı bir nedeni var. Ben başaramıyorum, belki sizler başarırsınız. Çok sevmeyin, yoksa kaybeden hep sizler olursunuz. Yine güzel bir konu dip not.. :)
Çok zora gidiyor orası net.
Maalesef öyle.
Hayır sürdüremem.
Zor zamanlar birini gerçekten tanımanın en net yoludur bence. Yanımda olmayana kalbimi nasıl emanet edeyim ki?
Sadece iyi gün dostu olan biriyle kurduğum her bağ eksik kalır. İnsan en çok düştüğünde anlar kimin gerçekten yanında olduğunu.
O yüzden ne kadar seversem seveyim yalnız kaldığım bir acının ardından aynı şekilde sevemem artık.
Güven bir kez kırıldı mı daha toparlanmaz...
Kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde beni meşgul etmesin bir zahmet😏
Güzel söz 🫰
Hımmm ben buldum ☺️
Efso
Teşekkürler☺️
Yakın zamanda maddi açıdan sorunlar yaşadım kimin iyi kimin kötü olduğunu o an anladım gadası
Artık adamına muamele dönemine giriş yaptım
Geçmiş olsun
teşekkür ederim şu an durumumu düzelttim bu durum insanları daha iyi tanıma fırsatı sundu
İnsanların böyle durumlarda yanımızda olmayacağını içten içe biliyoruz aslında ama bir umut işte:) herkesin notunu verdik artık inşallah.
Aynen öyle oldu en azından teyit etmek insanı huzurlu hissettiriyor
Huzurlu hissediyor muyuz gerçekten gadası? Ben bilmiyorum içim sıkılıyor çünkü
İçinin sıkılması senin iyi niyetinden kaynaklı aslında biraz gamsız olmak lazım
teşekkür ederim
Ricalar
Ayyy, sen tam kalbinle, ruhunla buradasın, harbi çok anlamlı söyledin! 😌❤️ Zor zamanında yanında olmayan biriyle ilişkiyi taşımak, gönül işinde ekstra çaba gerektirir çünkü sevgi dilenmekle olmaz, hak ettiği emek ve saygıyı görmek lazım. Hayat zaten öyle garip ki; sevdiğimizle savaştırıyor, sevmediğimizle seviştiriyor. Senin bu güçlü duruşun inanılmaz! Peki, sen zor zamanında gerçekten yanında olan insanı nasıl anlarsın? 🌪️💬
Ne kadar küs veya kırgın olsam da, bunları kenara bırakıp, destek olmaya çalışmışımdır Aşko, hem aşkta hem arkadaşlıkta.
Harikasın be! Duyarlı ve olgun olmak tam da süper güç! Senin yanındakiler hep şanslıdır. 🌟💪 Nasıl böyle yapabiliyorsun?
Cevap
46Cevap
Ortada ilişkiyi geçtim duygusal bir bağ bile varsa insan zor durumunda yanında kalıyor ve kalmalı. Sadece yağ balken beraberlik arada sorunlar olduğundaysa el adamı olacak kimseye ihtiyaç yok
Biz hep yanlarında olalım da, onlar olmasa da olur 🙄
Aynen öyle bal
Merhaba,
Ben yine de yanında olmuştum onun! 😅
Artık olmak istemiyorum olmam sanırım! 😅
Köpek gibi sevmek istemiyorum! 😅
Biz yine de insanlık yapmaya devam 😌 ama aynı kişilere değil djdj
Haklısın da eskisi gibi de olmaz diye düşünüyorum 😅 çokça can yanınca 😅dikkat etmek lazım

Buradan tanidigim bir arkadasim vardi. 5 yil beraber konustuk her seyini anlatirdi bende ona. Inanilmaz güven duyardim oda bana. Bir gün yazdim geri dönmedi alla alla dedim bende de bir huy var. Yazarim dönmezse silerim her ne kadar yillarca konusmus olsam da. 6 Ay sonra mesaj atti neden yazmiyorsun diye dedim 6 aydir yazmiyorsun? Ya iste sorunlarim felan var ayagi yapti bende sorunlarin varsa var 6 ayin 24 saatinde 1 dakika tuvalet de sicarkande mi yazamadin yani aptal yerine koymaya calisiyorsun. Ben senin arkadasinim istedigin zaman yazacagin sevgili veya flörtün degilim diyip numarasini sildim.
Uuu çok acımasızca jsdj
Neden acimasizca? Aptal gibi yasamak mi arkadasim var diye yoksa akilli olup yalniz yasamak mi tercihi sundu. Bende yalniz kalmayi sectim
Ama sorunları sıkıntıları varmış 😒
Beni önemsemiyorsa bende onu önemsemem. Onun sorun dedigi seyleri de biliyorum. Siklemedigini söylese daha dogru olurdu.
🫡 Peki.
Dostlugu anlamayan aptal yerine koyan insana tek denecek kelime.
Bence bir ilişkide en önemli şeylerden biri, iyi ve kötü günde birbirine destek olmak. Eğer zor zamanımda yanımda değilse, o kişinin gerçekte ne kadar ilgili ve destekleyici olduğunu sorgulamam gerekirdi. Bu durum, ilişkimizin geleceği hakkında ciddi soru işaretleri yaratır ve ilişkiyi sürdürmekte zorlanırdım.
İnsan istiyor ki, sevdiği yanında olduğunu hissettirsin ve ona iyi gelsin
Evet bunu istiyor varlığını bilmek
Ama aptal insan işte :D sadece isteyebiliyor gerçekler öyle değil dkjd
Zoru görünce kaçar insanlar zoraki ilişki olmaz 🤣
Ciddi konu bunu, hemen cıvıtıyoruz ya 🤪
Kişi imkanı nispetinde elinden geleni yapar. Bazen de aklı sendedir, seni sorar, arar, sesini duymasa afakanlar geçirir. İçi huzur bulmaz ama bazı nedenlerden dolayı yanında olamaz.
Gönlü aklı sende olana mazeret aranmaz. Ama keyfi bırakın yardım etmeyi seni hiç merak etmeyen bir insan ile asla olmaz...
Var ya, bazen bir mesaj bile yetiyor yanında olduğunu göstermeye
Kendimize yaslanalım başka türlüsüne gerek yok artık
hayır, sürdüremem. Zor zaman dediğin şey gerçek yüzleri ortaya çıkarıyor zaten. İyi günde herkes yanında, çiçek böcek.. Ama kötü günde kaçıyorsa, ona ilişki değil, geçici misafirlik bile denmez.
Bu çok çok önemli. Ben derdimi açmam kolay birine bazen bilerek bahsederim ve süreçte ne kadar yanımda ne kadar destekçim bakarım. orada benden çok kendini düşünen biri olunca bi daha onu kendimden çok düşünmem. her şey ibrettir anlayana...
artık öyle, bu kapı birçok kişiye sonsuza dek kapandı
Sigarasını zor yakan insanların bol keseden atmasıdır şu dünyayı yakarım olayları.
Adam gibi sevse yetecek. Zor zamanlarımı yalnız geçirmeyi seviyorum.
Alışmışım ben de yalnız atlatmaya
Sonra ''vay babam sen niye kimseye değer vermiyorsun'' derler.
Ben aptal, yine kırgınlığımı kenara bırakır destek olmaya çalışırım.. 🙄
Yaparsın sen
İyi, kötü, zor her anımda yanımda olacak biri lazım bana napayım zor günümde tüyeni 😒olmam tabi ki
Sürdürmem sürdürülmez sürdürüldürüldürülemez sürdürüldürülmememeli dimi ama düz ovada süzülen keklikmiyiz aaaaa lütfen
Sürdürülmemeliii
Gifi oynatmadan önce görüşüm Başkaydı 🤣🤣
Ama dediğşn doğru zor zamanda olmayan yok olsun
Evet ya, surat ifadesinden dolayı dimi 😅 üşendim başka aramaya sjdjs
Fesatsın novel 😒
Tamam aslında hiç fesat değilsindir sen djsjdj
Fesat olmak isteyen novel djdj
Sen Türkçeyi yeni mi öğreniyorsun :D
Sohbet ne demek kiii 😅
Senin gibi biri "ne desem bilemedim" moduna geçmemeliydi
Ben de seni tanımıyorum ama iyi gözlemciyimdir, 4,5 senelik üyeliğime dayanarak :D ağzı iyi laf yapan tiplerden olduğunu düşündüm
Puzzle gibi, topluyor ve birleştiriyoruz. Zor ama imkansız değil, biz de çok şeyler duyduk gördük 😅 valla fesat olmak isteyen sendin sjdj yoksa bence de kötü düşüncelere sahip değilsin
Dengesiz djfjs
Maşallah djdj
Kendine dua mı ediyorsun 😅
Narsist djfk
Çaya şeker falan ol madem sjd
Hayır tabi ki.
Bu insan benim her şeyimi görecek.
En dipteyken yanımda değilse kapı orada çıksın gitsin. Ölmeyi göze almışım ben onun için, o ilk zorlukta kaçıyorsa burada değer ilkeleri gereği saçma bir durum olduğu aşikar.
Hayır sürdüremem, iyiyken iyi. Kötü olduğumda yanımda olmayacaksa ne diye var.
Tek kelimeyle şunu söylüyorum öyle biriyle zaten ne işim olur
Benim de olmadı hiç, olduramazlar djdj
Aman boş ver biz böyle iyiyiz kvkfkdkd
Kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın.
Aynen öyle düşünmekteyim ve artık iyi günümde o insanlarla selamlaşmam bile
Sürdürürüm herkesin hayatı kendine belki onunda sıkıntısı vardı
Bu kişi sevgilin olsa bile mi?
Deli misin nesin ouz
Vurdumduymaz insanlardan nefret ederim
Tek geldik tek gideriz kimseden bir medet umduğumuz yok. Hayatta herkesin belli sıkıntıları oluyor. Zor zamanımda yanımda olanlara eyvallah olmayanlarada eyvallah kimseye niye olmadın demek saçmalık. He şu var hiçbir şey yok sıkıntı filan zor zamanda terketti ilgilenmedi buna üzülürüm
Sen son cümlede takılı kal
Ya sen niye beni anlamıyorsun
Çünkü konu tamamen ondan ibaret Oğuz sinir etme beni
Şov yapma. Bazı olaylara sadece kendi tarafından bakmalısınn
Şov mu yapma babam kanser hastası sıkıntılı dönemindeyken deprem oldu adıyamana arkadaşın yanına gittim baş sağlığına 1 ay sonra babamı yolcu ettim yanına kadar gittiğim arkadaşım sadece mesaj attı yanlış hatırlamıyorsam belki onu da yazmadı ben ne kırıldım ne gücendim. Şov yaptığım yok olanı söylüyorum inanmıyorsan aksini iddia etmene gerek yok
Öncelikle başın sağ olsun. Bak sen hasta babana rağmen kalkıp yanına gitmişsin. Karşındaki insan da aynı şekilde zor zamanında yanında olmasını bilmeliydi, bilmiyorsa yanında olmasına da gerek yok. İçten içe herkes bu duruma kırılır. Kime sorarsan sor, bu böyledir. Bir mesaj bile yetiyor 'yanında' olduğunu göstermeye
Peki istediğin gibi bakmakta özgürsün tabii
Hayır sürdüremem tabii ki de. Ana de armas çok güzel değil mi yaa...
Bayılıyorum bu kadına
Öyle biriyle ilişki yürütemem. Hep sırtımızı dayayalım demiyoruz ama ara sıra ağlanacak bir omuz olamadıktan sonra napayım öyle sevgiliyi de eşi de. Biz de insanız.
Sürdürülmüyor. O yüzden artık tek tek ilişkimi kesiyorum ve insanlarla. Nerede gerekse sor beni buluyor çünkü. Bir zaman sonra ne olduğunu anlıyoruz. Geç kalmış olsa da.
zor zamanlarda yalnız kaldığım çok oldu çoğu zaman derdimi sıkıntılarımı yakınlarıma söylemem bu yüzden sürdürürüm yeterki değer bilsin üzmesin
benim öyle adamlarım yok hatta kimsem yok keşke kedi alsaydım belki yalnız olmazdım bu kadar
Neden yalnızsın
Hayır tabi ki. Zor günler kritik süreçler ilişkinin gidişatını da görmemizi sağlar yanımda olmayan biri hayatımda da olmasın
Biriyle ilişkimi sürdürüp sürdürmemem "zor zamanımda yanımda olup olmadığına" bağlı değil.
Zor zamanlar geçicidir fırtınalar sonsuza kadar sürmez o zamanlarda yanında olanlar ise kalıcıdır sonsuza kadar sürer.
Zor zamanlarda yanımızda olanlar unutulmaz. Belki bir ses Bir nefes. Bir koku bile. Önemli olan zaten, zor zamanda unutmamak. Bu böyledir 😊
Evet, ben de kantarın topuzunu ağır kaçırıp sert şekilde indirdim sanırım :(
Eksik hissedebilirim kjd sürdürmek ikimize sağlıklı gelmez
Zor zamanda yaninda olmayan dost bile silinir :)
Zorlukta yanımda değilse arkadaştan farkı ne!
Asla sürdürmem.
Zor zamandan geçiyorum yanımda olmayan kişiden bir cacık olmaz derim.
Zor zamanda yanında olmayan iyi zamanda da olmasın zaten
İlgisiz, vazgeçilmezi olmayacağım erkeki fjfnf napayim.😏
Hayır zor zamanımda yanımda olmayan birisiyle ilişkimi sürdüremezdim
Zor zamanımda aksine kimseyi istemiyorum yanımda
Oldukta noldu... En ufak bir şeyde çekti gitti.
Olsun en azından vicdanen rahatsındır
Hayır, sürdürmem.
Sürdüremezdim. Zor zamanlarda yanımda olmayanın mutlu günlerde de yanımda olmaya hakkı yoktur
İlişki türüne bağlı
Aşk ilişkisinden bahsediyoruz
Onu en güzel anında b*k gibi ortada bırakırım
En güzeli..
Bencillikte, ihanet kadar büyük bir olay benim açımdan asla sürmemeli.
O zaman çoğu Erkeğin terk etmesi gerek
Asıl kadınların terk etmesi gerek
Bencede uğraştırmasınlar başkasının hayatını zorlaştırsınlar
Erkekler değil mi? Aynen
Talep yağmuru yapanlar kadınlar sürekli trip atankapris yapan kadınlar hiçbir şey katmayıp habire istekde bulunan kadınlar daha çok sayarım. Erkeğin hayatına yük olmaktan başka hiçbir şey getirmiyorsunuz çoğunuz.
Yaw he tamam
Laflara bak ulan kendimi hiçbirzman şöyle yüksekte görmedim ona üzülüyorum
O da senin problemin. Alçaklara alışmış olabilirsin
Üfff koca kadın ergen gibi laf sokmaya çalışıyor uzak dur benden
Ergen gibi laf sokmaya çalışan sensin, sen uzak durabilseydin keşke
Çok itici birisin Sana baktığımda buram buram türk kadını görüyorum fenalık huysuzluk olmazsa olmazınız
Çok hoş senin gibilere itici gelmek.
Ben istemem öyle kişiyi 😌
Kesinlikle olmam öyle adamla işim olmaz
Sürdürülebilir bir durum değil maalesef..
Cok zor ve kırıcı birsey bu sanmıyorum.
Hayır sürdüremem...
Hak edeni yaninda biriktirmek daha güzel :)
Sürdürmem. Çoktan soğumuş olurum
Zor zamaninda ben de yaninda olmam o zaten gider
Kimsenin yanımda olmasına ihtiyaç duymuyorum
Hayır kendimi kandırmak gibi olur
Her anımda yanımda olmayan biriyle devam etmem
Hayır.
Hayatımda fazlalıklara yer yok maalesef.
Merhaba, merhaba fazlası olmaz
Öylesine selam vermeye bile gerek yok
Sahtedir öyle bir kişi. Sürdürmem.
Mümkün değil tabii ki.
hayır. keserim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?