Selâm 🖤✨ İhtiyaç duyduğunuzda yanınızda bulamadığınız insanın, o size ihtiyaç duyduğunda yanında olur musunuz? Varlığına ihtiyaç duyduğunuzda bir şekilde yanınızda olmayan kişiyle ilişkinizi yine de sürdürür müsünüz?
İhtiyaç duyduğunuzda yanınızda bulamadığınız sevgiliyle ilişkiniz yine de devam edebilir mi?
Hayır. Ona ihtiyaç duyduğumda yanımda olamayacaksa hiç olmasın daha iyi. Herkes birilerinin en mutlu gününü paylaşır. Ancak herkes birilerinin mutsuz günlerine ortak olmaz. Kaldı ki bahsettiğimiz kişi birlikte olduğum insan. O beni böyle bir zamanda yalnız bırakırsa, başkaları nasıl bırakmasın...
bu tür ilişkilere uzak ilişki derler tabii ki Sonuçta insan sevdiği birini yani aşık olduğu birinin çoğu zaman yanında olmasını istersin Bu arkadaşlık gibi değildir Hani arkadaşlık olsa yine Uzaktan uzağa insanlar idare edebilir birbirlerine hani görüntülü olsun telefonda olsun veya başka sosyal medya hesaplarında olsun yine bir şekilde iletişimini sürdürebilir ama araya aşk olayı girdigi zaman olay farkli oluyor cunku ask Çok farklı bir şey sevdiğinin gözlerinin içine bakmak istersin Manevi anlamda onun yanında olduğunu hissettirmek istersin ellerini tutmak istersin Mesela ben bunu her görüş yorumunda söylüyorum uzak ilişkilerde anca arkadaşlık olur ama Aşk konusu dediğim gibi çok farklı bir şey
Boşuna atalarımız kötü gün dostu diye bir söz bulmamışlar.. Sevgili denen kişi icabında canını verecek kişi demektir... Kötü günde yanımda olmayan sevili değil flört bile olmaz..
İhtiyacım olduğu anda yanımda olmak için çabalıyorsa fakat şartlar buna el vermiyorsa bir sorun yoktur, ilişki devam eder. Geçerli bir sebebi olmalı yani.
Bu bir kez olduysa insanlık halidir derim ama devamlı oluyorsa zaten hayatımda değildir o kişi ben kendimi ilişkim var sanarak kandırıyorumdur. İlişkimi sonlandırırım.
Yani etmezdi herhalde. Etmedi de:-))... Geçerli bir sebebi yoksa eğer ihtiyaç anında yanında olması gerekir. Sonucta sevgi fedakarlık isteyen bir duygu...
Öyle birisi sevgilim doğal olarak evleneceğim adam olamaz zaten. Gerek yok öyle sevgiliye de öyle arkadaşa da
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu cok yasadim. Kendince haklı sebepleri vardı evet ama bu beni pek ilgilendirmiyordu ve yanımda değildi. Çok ağladım zirladım. Sonra birşeyin degismedigini ve onun artık yanımda olsada bir anlam ifade etmeyeceğini anladığım gün terkettim onu...
Sevgili olmak bile bir ihtiyaçtır. Sevginin kendisi ihtiyaç zaten. En zor zamanlarında insan kendisini en iyi anlayan ve tanıyan kişiyi bulmak ister. Sorunuz o kadar tuhaf ki