Öncelikle şunu düşünmek gerekir Bir insan hayatına neden başka bir insan olmayı tercih eder? çünkü İlerleyen zamanlarda yaşlılık hastalık durumunda İnsanların birbirine anlayacak birbirini yoldaş olacak, evlilik sorumluluğunu bilecek sağlıklı zamanlarda olduğu gibi hastalık zamanlarında da insanların beraber olabileceği birisi ile beraber olmayı tercih ederiz. Benim gitmiş olduğum özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde 35 yaşlarında bir adam fizik tedaviye geliyor daha önce Bayraktar teknoloji grubunda görev almış aklı başında birisi, Fakat daha sonra kendisinde beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmiş, Fizik Tedavi merkezine gelmektedir. Bunun yanında tabii ki tek başına gelmiyor, hanımı ile beraber Fizik Tedavi Merkezi'ne geliyor geçen gün konuşurlarken annem ile birlikte şöyle bir kelime kullanmış sağlıklı iken beraber gezdik tozduk yedik içtik çocuk sahibi olduk Allah bağışlasın 2 tane çocuğumuz var, sağlıklıyken her şey iyi güzel hastalanınca mı kötü? Tabii ki yanında olmalıyım Tabii ki destek olmalıyım gibilerinden kelimeler kullandı, gerçekten kadın o kadar çok hoşuma gitti ki dedim ki günümüzde böyle insanlar kalmış, çünkü gerçekten artık böyle insanları bulmak tamamı ile zor durumda, Bazı insanlar evlendiği insanın belli durumu geldikten sonra yani Fizikten olarak bir engelle olmasından sonra terk etmeyi bile tercih ediyor Bununla ilgili olarak bir örnek daha vereyim, benim bir tanıdığım engelli bir kadın sağlam bir şekilde evlendikten sonra bir trafik kazası sonucunda engelli kalıyor ve kocası kendisini terk ediyor. Eğer bir kadın gerçekten seviyorsa mücadele edebilir Ama bir erkek için bunun sözünü vermek mümkün değildir özellikle erkeğin yaşı Genç lise terk etme durumu söz konusu olabilir. zaten ben kendim doğuştan bedensel engelli olduğum için beni kabul edecek insan böyle edecek etmeyecek insan da hayatımda olmayacak.
Hayır ettirmem, iyiyken herkes yanında olur bir şekildr zaten, önemli olan zor zamanlarımda yanımda olup, tüm bunlara beraber göğüs gerebileceğin birini bulmak. Bu zorluklar sayesinde aradaki o bağ daha güçlü hale geliyor ve el ele verildiği sürece birbirine daha sıkı sarılıyorsun...
Benim ne zor zamanda ne de iyi günümde hiçbir zaman kimseye ihtiyaç duymadım eksiklik hissetmedim her daim ALLAH'ın varlığını yanımda hissediyorum belki de bundandır bilemiyorum
Ayrıca işin içinde sevgi olunca durum değişir diye düşünüyorum sonuçta herkesin yaşadığı sevgi duygusu farklı dibine kadar yaşayan biri kolay kolay atamaz sevdigini
İnan o en zor zamanımı düşünmekten sevgilim aklıma gelmez. Her şey geçtikten sonra da önemsemem. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama insan bir şekilde ayakta tutuyor kendini.
Zor zamanlarımda yanımda değilse iyi günlerimde de yanımda olmasın mümkünse. Daha sevgiliyken beni yalnız bırakan, evlenince de yalnız bırakır. Zoru görünce ortadan kaybolan biriyle evli olmak istemem. Evlilik hayatı böyle bir şey değil çünkü...
Sadece iyi zamanında yanında olacaksa birlikteliğin anlamı ne? hayatı paylaşmak, yanında olmak zorluklara karşı bilikte göğüs verecekken yanında değilse onun gözünde değerli değilsin demektir. o insanın hayatında olmasına da gerek yok demektir
Zor zamanımda yanımda olmayan birinin bol zamanda yanımda olmasının Ne önemi kalıyor? Bollukta herkes yanımda olur ;) önemli olan dar günümde yanımda olanların bana verdiği destektir. Zor zamanda kaçandan hayat arkadaşı olmaz.
En zor zamanlarında yanında olmak da pek bir şey ifade etmiyor, söyleyeyim. Seven, sevdiğinin yanında dursun. Kale gibi. Bunu karşılık bekleyerek yapmak hüsran olur.
pılımı pılımı toplar bir valize koyarım o ilişkideki. Her an ayrılacakmışım gibi olur. Güvenim zedelenir çünkü. Baktım ki daha keyifte almıyorum sessiz sedasız giderim.
Ben düşünmem, 35’i geçtiğim için eğriyi doğruyu görmek daha kolay oluyor sanırım. Mamafih zamane gençleri zor zamanlarda yanında durmayanların arkasından koşmayı marifet biliyorlar.
Aklıma Sıla'nın bir şarkısı geldi. " Çok sevdiğimden değil, zor sevdiğimden, iyi günde burdasın dar günde yoksun neden?" Kötü günümde yanımda olmayan , hiçbir günümde olmasın.
Acil bi işi varsa anlayış karşılarım ama yoksa veya yalan söylüyorsa veririm yolu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
En zor zamanımda yanımda olmayan. Hiç yanımda olmasın daha iyi. İnsan sevdiğinin yanında olmasını ister. Yanımda olmayan kişiyi de kusura bakmasın kimse buna ilişki dahi demem.
Bilmiyorum onu üzmek istemem herhalde ondan beni zorlayan bir şey olsa ona göre yansıtmamaya çalışırım ama gerçekten seven anlar ya da anlamasa diyelim ve derdimi desem ona umursamıyorsa bu ilişki bitmiştir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilim beni en çok ihtiyacım olduğu anda terk etti asla unutamıyorum umarım aynı şey onun başına gelir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır kesinlikle. Etmem de etmedim de etmeyeceğim de
Beni sevmeyen bir adam vardı... Bunu bile bile ilişkimi devam ettirdim, sonuç aldatıldım ve terkedildim. Ama en acısı yine olsa yine yapar ve devam ettirdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır. O zamanlarda yanımda olmayanın hayatımda işi ne?…