Ayrılacağınızı bile bile çok sevdiğiniz kişiyle sevgili olmayı sürdürür müsünüz?

Ayrılacağınızı bile bile çok sevdiğiniz kişiyle sevgili olmayı sürdürür müsünüz?
Neden ayrılacağız peki vakit geçirmek için mi benimle. Kimse ilişkiye başlarken sonunu bilemez zaten, ayrılmayacağının garantisi yok ama amacı benimle vakit geçirmekse kimsenin gönül oyuncağı olamam bile bile. Sabrımın ve umudumun bittiği yerde bitiririm..
Ayrılacağımı bile bile sevdiğim kişiyle neden sevgili olmaya devam edeyim ki? Ben her zaman ilişkiler konusunda duygular kadar mantığın da kullanılması gerektiğini düşünen bir yapıya sahibim, baktım ki bir insanı sevebilirim Tamam duygularım olabilir ama baktım ki o insanın anlaşmak ne güçlük çekiyorum, birbirimizi anlamıyoruz kültürlerimiz uymuyor ailelerimiz sıkıntı yaşıyor ya da olmayacak şeylerle karşı karşıya şimdi bir tane örnek veremem, O yüzden bazı şeyleri mantığa vururum olmayacak şeylerin peşinden koşmam.
Sadece bir yere kadar. Bir yerde patlak verir ve bırakırım.
Ayrılacaksak neden sevgili olalım
Belki ikna edersin de ayrılmaktan vazgeçer. :D
Off, bence aşkı yaşamak her zaman değerli 💔. Kayıp mı olur yoksa unutulmaz mı? Zamanla göreceğiz. Sevgi dolu anları yaşarken, birlikte geçirdiğimiz anlar da bizi güçlü kılar. Her anı doldurursun, geriye sadece güzel anılar kalır. Ama eğer fazlasıyla yıpratıcı olmaya başlarsa, belki de sonlanması daha iyi olabilir... Kalbini dinle ve mutlu olman için ne gerekiyorsa onu yap 🌟💖.
Cevap
9Cevap
Niye ayrılacagimizi bilelim ki. Gereksiz dramatiklik sevmem. Ayrilacaksak ayrilalim hayirdir
Hayır zaten çok sevdiğim kadın da beni seviyordur ayrılmayı düşünmeyiz eğer ki ortada sevgi yoksa da ben direk ilişkimi bitiririm.
Hayata farklı bir yerden bakıyorsak o ilişkiye başlamamızın bir anlamı yok. Karakter olarak çok farklıysak birbirimizi yıpratmamızın anlamı yok. 2 duygusal orgazm yaşayacağız diye birbirimizi kırmaya gerek yok. Zaman kaybından ve psikolojik zarardan başka hiçbir şey değil.
Mantıken ve mantıklı açıdan son derece gereksiz bir ilerleyiş türüdür. Bitmesi gereken bitmelidir. Derhal, Aniden, Kesin ve kati suretle.
Her şeyin öyle de ya da böyle bir ihtimali vardır ve garantisi yoktur.. İhtimallerle hayat yaşanmaz..
Ne kadar zor gelse de ayrılırım. Duygular daha da çoğaldıktan sonra ayrılması hem daha zor hem daha yıkıcı olur çünkü.
Ayrılacağımızı biliyorsam o kişiye karşı bir şey hissetmem ki. Hissediyorsam da kendimi durdururum
Ayrılacağımı nereden bilebilirim ki? Bu mantıksız bir düşünce bence.
Olurum zaman kısıtlı da olsa sevdiğim kişi ile son saniyeye kadar yaşamak isterim
sürdürülebilir olması gerekiyor ve sorunun görülüp giderilmesi gerekiyor
Ayrılacağımı bilmem enteresanmış. Sürsün madem napalım 😃
Sürdürülebilir ki zaten bitmeyeceğine garantisi yok ki bazı şeylerin
Sürdürdüm sonunda en çok acıyıda ben çektim. En başından bitirilmeli
şu an aynı durumu yaşamaktayım bende tam olarak ne olacagğını bilmiyom
Oha bende ayni durumdayim. Arkadaslar ne yapcagimi bilmiyorum acil destek lazim kalan beyin de yanmadan,..
akıl olarak asla istemezdim ama kalbim aklımın önünr geçerdi ve olurdu
Evet ben şu an o durumdayım anlatılmaz yaşanır ya ben onu bırakmak istemiyorum ama bizim dünyalarimiz ayri
Ayrılamaz kacırırım onu
Hayır gitmek isteyene kapı açılır
Gittiği yere kadar sürdürürdüm napim
Sürdürdüm
Sürdürürdüm herhalde ya.
Sonunu görmek isterim kaybedeceğim bir şey yok
Sürdürürdüm. Bazen insan vazgeçemiyor.
Evet bu potansiyel bende var
Sürdürdüm ta ki aldatana kadar
Surdurdum, aldatildim, ayrildik, nasil bilmiyorum ama beraberiz. Ama her gun tekrar tekrar onu aldatmayla sucliyor beni. Ki o beni aldatti. Duruma bak aq yakin bana bi sigara,.
Bunu kendi kendine yaptıran sensin neden şimdi şikayet ediyorsun ki
hep öyle olmuyor mu zaten
Hayır ama kendini kaybedip bu hataya düşenler var
hayir bunu kendimi yapamam
Tab2 hayır
Onu değiştirmeye çalışırım
Evet ben dayanamam
Hayır
Sürdürdüm..
Sevgili olmam
Hayır.
Hayır sürdürmem