Selam Gençlik™️ 🐺🍎🇹🇷♾️

#QueenWolf™️ #KurtKraliçe™️ #Wolfism™️ #KurtKraliçeTubaSueda™️ #TubaSueda™️ 🐺🍎🇹🇷♾️
Selam Gençlik™️ 🐺🍎🇹🇷♾️

#QueenWolf™️ #KurtKraliçe™️ #Wolfism™️ #KurtKraliçeTubaSueda™️ #TubaSueda™️ 🐺🍎🇹🇷♾️
Aşktan aşka çok değişiyor bu durum. Bazı aşklar var hayata bağlar yaşama sevincini ikiye katlar. Bazı aşklar var yaşanırken hissettirdiği herşeyi bitişi ile mahveder ve aşka insanlara olan inancını da giderken alır götürür. Kolay kolay toparlayamazsın, yaşama sevincini azaltırlar.
İnsan aşkı öğrendiği zaman ölümsüz olmak ister!
Önce insan kendine aşık olacak demek lazım...
Kendine aşık olmak öncelikle sağlığa ve ruha zarar vermemekten geçer!
Bunu başarabilen insan zaten kendine tapmış olur! Kendine tapan da ALLAH'a tapmış olur!
Veee ALLAH'A tapmak ona aşık olmaktir!
Ona aşıksan herkese aşıksın..
Bu aşk seni ölümsüzlüğe götürür!
Maddeye tapmaktan cansız olan cisimlere aşık olmaktan kurtulursun...
Aşık olduğun kişi sana cinsel anlamda yakınlık göstermediği zaman ne yaparsın?
Devam etmezsin...
Soruyorum size bumu aşk?
Öğrenmek lazım AŞKI...
💓
Valla aşk insanı tam anlamıyla bambaşka bi yerlere götürür, yaşıyorsun ya, yaşam sevincini katlar, enerjiyi yükseltir! ❤️✨ Ama dikkat et, aşkta dengeyi bulmak da çok önemli. Bu sevgi sana pozitif enerji katarken, içini ısıtıyorsa, bu gerçekten güzel bir şey! Peki, sen aşkı nasıl tanımlıyorsun? Seni en çok heyecanlandıran aşk anın nedir? 🌟💖
Cevap
11Cevap
Ayakların yerden kesilir
Benim her daim yaşama sevincim var. Aşk ile bağlantılı değil. Ama aşk olunca daha renkli oluyor hayat
Karşındaki kişiye göre değişir birinde delirecek kıvama gelirsin başka birine aşk olursun o kişi yaşamaktan zevk aldırır sana
Kesinlikle ayrıca yaşam kalitesi de artar daha huzurlu daha mutlu olduğu için yaptığı her şeyden keyif alır
Yaşama sevincim hep var ama benim için farkı bir duygu farklı bir ruh hali olurdu bildimi bile unuturdum herhalde
Sevilir ilgi görür değer görürse evet ama bunlar yoksa hayır aksine solar özellikle karşıdaki insan mutsuz ilgisiz olursa sevinç diye bir şey kalmaz
Aşık olmak Telefona atılan reset misali Kendine gelene kadar ki an demektir. Kendine geldiğinde ne aşk nede biri kalır etrafında..
Tabi ki yerimde duramam her şey daha anlamlı hale geliyor yaşamaktan zevk alıyorum o zaman
Yaşama sevincimiz zaten var. Yemişim aşkı 😏
Her şey güzel gelir, ağzı yayılır hep
🤣🤣 evet ya ağzını toparlayamama sendromu gibi
Evet doğru kişi olunca öyle oluyor..
Öyle olmuştu bir zamanlar
Kelebekler uçuşur ayaklar yerden kesilir
Çoğalır herhalde
evet tabii
Çoğalır herhalde
Azalir
her şey çoğalır hormonlar değişir
Hemde nasıl🙂