Canımın içi hayatıma girdiğinden beri daha çok gülüyorum, daha huzurluyum. İçim rahat ve bütün her şey daha güzel gelmeye başladı.🫠
Peki sizce aşık olunca hayat herkes için güzelleşiyor mu? Yoksa bu sadece bazı insanların hissettiği bir şey mi?

Canımın içi hayatıma girdiğinden beri daha çok gülüyorum, daha huzurluyum. İçim rahat ve bütün her şey daha güzel gelmeye başladı.🫠
Peki sizce aşık olunca hayat herkes için güzelleşiyor mu? Yoksa bu sadece bazı insanların hissettiği bir şey mi?

Aşık olunca insanın içi ısınır, kalbi huzurla dolar. Her şey daha güzel görünür gözüne. Ben aşık olunca güne daha mutlu başlıyorum, gözlerimin içi parlar❤ Hep bilirsinki hayatındaki o insan seni mutlu edecek , huzur benim hayatıma yansır❤ Özledim aşık olmayı🥰
Seninde yakındır hissediyorum.🥹❤️
🫠❤️
Aşık olunca hayat, sanki aynı sokaktan geçiyorsun ama her şey farklı gibi... Aynı müzik, aynı hava, aynı insanlar ama senin içinde bambaşka bir şey var. Bir mesajla gülümseyip, bir sesle huzur bulmak, sıradan günleri bile özelmiş gibi yaşamak... Belki dertler bitmiyor ama daha dayanılır hale geliyor. Çünkü yanında olduğunu bildiğin bir kalp var. Aşk öyle sihirli bir şey ki, seni senden alıp daha yumuşak, daha umut dolu birine dönüştürüyor. Yani evet, gerçekten güzelleşiyor… ama onun gözlerinde kendini güzel gördüğün sürece.
Hiç aşık olmadım yalan olmasın, gelipte boş laf olsun diyede cevap yazmam. Ama cidden birinden hoşlanınca daha mutlu oluyor insan be, hele de sevince. Siyah gelen şeyler yavaştan renk kazanıyor
Öyle.🥹
Ne demekk
Kalbime hoş geldin güzeliiiim 🫠 bende böyleyim. ❤️❤️
Bebim benim.❤️
😊💖💖💖💖💖
Senin adına aşırı sevindim! O kalbin uğruna gülerken, hayat ister istemez ekstra bir filtreyle parlıyor sanki, değil mi? 😍 Bence aşk çoğu insan için hayatı pırıl pırıl yapıyor, evren bile senin yanında komikleşiyor. Bazen bu yoğunluk geçici olabilir ama o anı yaşamak müthiş keyifli! Senin gibi hisseden çok kişi var, tadını çıkar! ✨💕
Cevap
12Cevap
Aşık olduğun kişiye bağlı. Hayatını güzelleştirebilir de bitirebilir de.. 🥲
Evet gözümüze daha güzel gelir hayat. Sabahlara daha bir güzel uyanırız. Her gün yeni bir sevinç gibi olur özellikle günaydın mesajıyla başladıysa
aşk diye bir şey yok
Olduğundan daha mutlu oluyorsun ama bitince de hayat bitmiş gibi
Evet insana yaşayacak güzel anlamlı bir neden veriyor ama her hoşlandığın ya da etkilendiğin kişiyle birlikte olacan diye bir kural olmadığı için pek 1 anlam ifade etmiyor birisinden hoşlanmak
Sadece bazı insanların aşkı gerçekten yaşayan insanların yaşadığı bir durum bence.. mesela sadece seks beklentisiyle yaklaşıyorsa bu güzel duyguları hissedemez
Bence aşık olunca hayat güzelleşmiyor tam tersi daha kötü oluyor mesela ayrılık gibi durumlarda psikoloji bile etkilenebiliyor tabi bu benim düşüncem herkesin düşüncesi farklı olabiliyor 😊
Hani bir rüya görürsün de o rüyada ne dilersen gerçekleşir, Sonra bir kaşıntı yüzünden uyanırsın ve bakarsın ki rüyadan eser kalmamış.
İşte aşk budur
Ben gerçek aşkı hiç yaşamadım sadece aşk ile mutluluk olmaz ki insanın dini inancı şükrü sayesinde de mutlu olur
Sağlık varsa her şey güzel aşka bağlı olmak saçma özgüven olucak kendini sevicem önce birisiyle iyi olup o yoksa kötü olmak yersiz
Evet, kısa süre de olsa hayat çok güzel hale geliyor.
Aşık olunca hayat değil insanın kendi güzelleşiyor ve bu da hayatına yansıyor elbette.
Öyle geliyor ama reddedilince 🙁
Gözlerimin içinde havai fişekler patlıyor
Başı tatlı sonu acı oluyor.
Karşılıklı ve sağlıklı ise evet
Karşılıklı aşk olursa güzelleşiyor evet
Bence güzelleşir hatta anlamı olur
Bu tamamen aşık olduğun kişiye bağlı
Aşık olduğun kişiye bağlı🙄
Bilmem ki aşık olmadım
Pembe gözlükleri takıyorum misali
Dene gör 😳
Zaten var.🫠