Aşk İlişkileri Aşk mutluluk getirir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kısa bir süre de olsa mutlu olmuştum ben... 🤷♂️ Güncellemeler1 yıl Süper soru 🤗 Aşk mutluluk getirir mi? Cevapla Aşk Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. bana getirir evet 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen hep mutlu ol kral
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% 1 yıl İsteyen istedikten sonra bir küçük manevi durumlarla bile mutlu olabilir...Fakat aşk ise mutluluğun Nirvanası bana göre... 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gayet güzel bir yorum sağ olun Yorumla Fenerligenc34 1 yıl Tesekkurler Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşık oldugun kişi doğru kişi ise dünyanın en büyük mutlulugunu yaşarsın. Ama yok yanlış kişi ise hayatin cehenneme döner. 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle. Yorumla Yaban00 1 yıl Ay süper soru sormuşsun😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet 🤭 Yorumla Yaban00 1 yıl Tüh sen beni bu gidişle yaniceksin Yorumla Soran 1 yıl Yeneceğim Yorumla Yaban00 1 yıl Master olucam bak goruceksin. Senide gecicem Yorumla Soran 1 yıl Bekliyorum Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aşkı bilmem de roman düğünü izlemek mutluluk getiriyor. Derdi olan roman düğününe gitsin kafada bişe kalmıo 🙃 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haydi gidelim karakola merkeze 😄 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Başlangıçta mutlu eder sonra kahreder, geri alır 😂😂😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahha kaşıkla verir kepçe ile alır😂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Maalesef 😂 Yorumla
Mrvedkr98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hı hım kaşıkla veriyo kepçeyle alınıyo o mutluluk denilen şey 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Doğru efeniimmmm 🌸 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Doğru kişiye denk gelen dünyada cenneti yaşar hatta ama o da bize denk gelmez :D 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha harbi öyle doğru kişiyi bulursan cenneti yaşarsın bulamazsan cehennem 😄🌸 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sadece aşk kısa süre mutlu eder ama eğer güven varsa sadakat varsa uzun sürer 1 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yaşamasını bilene mutluluk getirir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence de ve doğru kişiyle... Yorumla
KSninSefiresi Takip Et Xper 7 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Ask zaman kaybi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden böyle düşünüyorsun peki hanımefendi? Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Nedeni yok Yorumla Soran 1 yıl Tamamdir hanımefendi. 💙 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl aşkın acısı bile mutluluk getirir yaşaması çok güzel bir şey 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaşamayı bilene... Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. İlk başlarda evet 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sonralarda? Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Daha da mutlu oluyorsun Yorumla Soran 1 yıl Çok haklısın abim 🌸 Yorumla
hilalberk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl aşk mutluluk getirir. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Getirir bence dee🌸 Yorumla hilalberk 1 yıl 👍 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. getiriyodu cok da guzel 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sonra ne oldu? Yorumla yarenimsii 1 yıl sonra oldu bir seyler bos ver 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahah tamam 😄🦆 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sonu güzelse getirir. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Mutlu son olmasın mulu sonsuz olsun😊 Yorumla yunhee 1 yıl Evet o daha mantıklı. Yorumla Soran 1 yıl 😊😊 Sağ olun efendim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Aşkın getirdiklerinden çok götürdükleri daha fazla 1 0 Yorumla
KptMehmet78 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. İlk başta evet sonra hayır 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Getirmez, adamı depresyonun dibine sokar. 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kısa vaadede evet 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Uzun vaadede peki? Yorumla Coffein 1 yıl Üzüntü depresyon 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ben almayayım öyleyse 🤣🤣 Yorumla
seanr Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Dogru insanla neden getirmesin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence de doğru insan önemli 😄 Yorumla
gecenin_hüzünü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Getirmez 🌟 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😄😄 Yorumla gecenin_hüzünü 1 yıl 😇⭐️ Yorumla
gülsümai159 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Getirir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😊 Yorumla gülsümai159 1 yıl 😊 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hemde ne getirir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bana getirir evet
Sen hep mutlu ol kral
İsteyen istedikten sonra bir küçük manevi durumlarla bile mutlu olabilir...
Fakat aşk ise mutluluğun Nirvanası bana göre...
Gayet güzel bir yorum sağ olun
Tesekkurler
Aşık oldugun kişi doğru kişi ise dünyanın en büyük mutlulugunu yaşarsın. Ama yok yanlış kişi ise hayatin cehenneme döner.
Aynen öyle.
Ay süper soru sormuşsun😂
Evet 🤭
Tüh sen beni bu gidişle yaniceksin
Yeneceğim
Master olucam bak goruceksin. Senide gecicem
Bekliyorum
Aşkı bilmem de roman düğünü izlemek mutluluk getiriyor. Derdi olan roman düğününe gitsin kafada bişe kalmıo 🙃
Haydi gidelim karakola merkeze 😄
Başlangıçta mutlu eder sonra kahreder, geri alır 😂😂😂
Hahha kaşıkla verir kepçe ile alır😂
Maalesef 😂
Hı hım kaşıkla veriyo kepçeyle alınıyo o mutluluk denilen şey
Doğru efeniimmmm 🌸
Doğru kişiye denk gelen dünyada cenneti yaşar hatta ama o da bize denk gelmez :D
Hahaha harbi öyle doğru kişiyi bulursan cenneti yaşarsın bulamazsan cehennem 😄🌸
Sadece aşk kısa süre mutlu eder ama eğer güven varsa sadakat varsa uzun sürer
Yaşamasını bilene mutluluk getirir
Bence de ve doğru kişiyle...
Ask zaman kaybi
Neden böyle düşünüyorsun peki hanımefendi?
Nedeni yok
Tamamdir hanımefendi. 💙
aşkın acısı bile mutluluk getirir yaşaması çok güzel bir şey
Yaşamayı bilene...
İlk başlarda evet
Sonralarda?
Daha da mutlu oluyorsun
Çok haklısın abim 🌸
aşk mutluluk getirir.
Getirir bence dee🌸
👍
getiriyodu cok da guzel
Sonra ne oldu?
sonra oldu bir seyler bos ver 😂
Hahah tamam 😄🦆
Sonu güzelse getirir.
Mutlu son olmasın mulu sonsuz olsun😊
Evet o daha mantıklı.
😊😊 Sağ olun efendim
Aşkın getirdiklerinden çok götürdükleri daha fazla
İlk başta evet sonra hayır
İlk başta mutlu eder
Getirmez, adamı depresyonun dibine sokar.
Kısa vaadede evet
Uzun vaadede peki?
Üzüntü depresyon 🤣
Ben almayayım öyleyse 🤣🤣
Dogru insanla neden getirmesin
Bence de doğru insan önemli 😄
Getirmez 🌟
😄😄
😇⭐️
Getirir
😊
😊