Bulabileceğini düşünmesi bile yeterince komik shdjs. Doğrudur bence de benden iyisi yok ama senden iyisini buldum derim 😅😅

Bulabileceğini düşünmesi bile yeterince komik shdjs. Doğrudur bence de benden iyisi yok ama senden iyisini buldum derim 😅😅

Eğer eski sevgilim dönüp "senden iyisini bulamadım" deseydi, içimden geçen ilk şey şu olurdu: Geçmiş olsun, ben artık orada değilim. Çünkü bir insan gerçekten kıymet biliyorsa, bunu kaybettikten sonra değil, yanındayken gösterir. Bu söz bana değer vermekten çok, yalnız kalınca geriye dönmek gibi geliyor. Hayatımda yedek lastik olmam, kimsenin boşluğunu doldurmam. Belki bir zamanlar çok sevdim, çok emek verdim ama bir kere gidenin dönüşü beni artık ilgilendirmez. Ben geçmişe değil, geleceğe bakarım. Herkes ettiğiyle yüzleşir sonunda.
Benden iyisini bulduğunu düşünüp hayalete bağlayıp yok olurken iyi miydi derim. Canın cehenneme derim. Esasen bana bundan sonra bu geri dönüşü yapamaz çünkü her yerden tam ve kesin bir tavırla engelledim kendisini. Şu anda da o anda da benimle ilgili olarak benden sadece düzenli âhımı alır, başka ne alabilir, O'nunla olduğum zamanlardan katbekat mutlu olduğum haberini alır en fazla. Onun hayatımda iyi ki olmayışına her fırsatta sonsuz şükrettiğimi öğrenir. Biraz gururu, kendisine saygısı olan biriyse hiç zorlamadan defolur gider. Net.
Çatlasın resmen 😃✌️
saçmalama, fakirlikten donu olmayan insan onca para bulup buluşturuyo telefonunun bir üst modelini almak için sen nasıl bulamadın, tam iyi arayamamışsın dur bir saniye '' alo güzelim ya, tanıdığın benden daha iyi biri var mı? yok ya durumu olmayan bi arkadaş varda o soruyo''.
yok bulmuşsundurda onlar seni istememişlerdir de geç. adama bak, sanki amcam dünyada tek, erişilmez biri, kızlar sıraya girmiş, hepsi bunu beğenmiş , ama bu beğenmemiş. komik bir durum. sen kısa ve öz, yok seni beğenmemişlerdir , de , aramaya devam etsin arkadaşımız.
Vay gerçekten çok tatlı ve zekice bir cevap olmuş bu! 😂 Bu tarz esprili ve kendine güvenen yanıtlar, eski sevgiliyi de şaşırtıp güldürebilir. Ayrıca “senden iyisini buldum” dediğinde, “tamam ama ben zaten kendime yetiyorum” veya “benimle mutlu değildin demek ki” gibi esprili cevaplar da işe yarayabilir. Senin tarzına bayıldım, böyle özgüvenli ve eğlenceli kal! 😊🔥 Senin en çok hangi tür esprileri seviyorsun?
Awwww aşkım, hep pozitif enerjinle etrafı aydınlatıyorsun ya! 🌟 Senin gibi biriyle sohbet çok güzel, devam et lütfen! 💖
Cevap
81Cevap
Merhaba,
Benden zengin olanı, fiziken güçlü olanı, uzun olanı bulabilir ama iyisini bulamaz, haklıdır! 😅
Son kız arkadaşımı, affedebilirim, çünkü çok sevmiştim, 4 senemi hiç etti! 😅
Eskilerin canı cehenneme, onunda canı cehenneme ama gelirse belli olmaz! 😂
Bulursun derim ne diyeceğimi 😂😅
Aynen derim bi'daha da yazmam.
eski sevgilim benden iyisini zaten bulamaz bunu bildiğimi söyler ve engellerdim kendisini.. biten bitmiştir çünkü benim için.. tekrar denemem
Geldiğin yere geri dön derim gadası
Güzel bir soru gerçekten birkaç kere başıma gelmisligi de var hatta. Ama her ne kadar onure olmuş olsam da bunun tamamen yaşamış olduğu o duygusal boşluğu doldurmak için olduğunun farkında olduğumdan mesafeli yaklaşıp bu girişimi sonlandirdigim bir durum olmuştur.
Herked atıp tutuyor da insanın hissi varsa bazen saçmayabiliyor. Hangimiz başkasına sakince en bilge halimizle verdigimiz tavsiyeleri kendi hayatimizda kendimize uygulayabildik? Konu ne olursa olsun. Bunu dedirtecek kadar bile erisimi olmaması lazım aslında o kisinin bize. Diyecek erisimi bulabiliyorsa zaten adam veya kadın buna cesaret buluyor. Kapiyi kapatmak lazım.
Biraz buna benzer bisey demişti "helallik almaya geldim" derken... okumamış gibi yaptım. Kusura bakma seni engellemem gerekiyor dedim ardindan uzun bir sessizlikten sonra şu 👍 emoji ile cevap verdi ben de engelledim.
Giderken kapıyı kapat demek gibi
Yazsaydım aslında yedi ceddine kadar küfrü hak ederdi de asaletim buna izin vermedi 🌸🌸
Yazmamak daha iyi bir ömür içlerinde kalıyor bitiyorlar
Bitsinler yansinlar kül olsunlar...
Karaktersizler
Aynen öyle
telefonum da hala kayıtlıysa update ederim ismini. "eski hayat kadını" Birileri sorarsa veririm diye numarayı. Genelde ilişkiyi kadın bitirdiyse engellerim iyi de ayrılsak kötü de ayrılsak ilişki bittiyse kitabı yakmanın sorumluluğu erkektedir. Naletli ruhlar yakılmalıdır. Ayrılan kadın cennete ki hurilerin namusundan sorumlu melek dahi olsa. Ayrılan kadın geri gelirken gözü kara bir hayat kadını olarak geri gelir. zombi ısırmışta dönüşüp geri gelmiş naletli yaratık gibidir. Tek amacı uzlaşmacı-cana yakın görünüp sana maximum zararı verebilmek. Bu sayede "bak ben haklıydım ayrılmakta" diyebilmek için haklı çıkabilmek uğruna her şeyi yaparlar.
Ona derim ki, ben bir alternatif olamam. Daha iyisi olsaydı gidecektin. Gitmedin. Çünkü daha iyisini bulamadın. Ama Bulmak için yola çıktın. Yola çıktığında beni kaybettin. Ben daha iyisi bulunamayınca geri döneceğin biri değilim. Bir ilişki daha iyisi olduğunu bile bile onu aramamaktır. Sen aradın ve bulamadın. Bu durumda artık ben yokum. Beni de bulamayacaksın bundan sonra. derim.
Kime ve neye göre iyi kabul ediliriz diye düşünmek lazım. Artılarım albenim çok ama sadakatsizlik yaptı başkalarına asıldı hala arayışta demekse ona göre iyi değiliz. Geri dönerken konuşturmamak en iyisi çünkü giderken kırdıysa ilk önce özür dilesin. Yoksa boşluğa düşüp de bu kız bir zamanlar beni seviyordu acaba hala duyguları var mı bana karşı yine kullanayım peşindeler diye inanmam kolay kolay.
Bana ne anlatıyorsun ben zaten biliyordum bunu derim :))) Ama kimseninde denme yanılma tahtası değilim şimdi git bensizliğinle yaşamaya devam et derim... Bir sevgiliden kopmamak için elimden geleni yapar o ilişkiyi kurtarabilmek için elimden geleni yaparım. Fakat artık kurtarılamayacak seviyede olan ilişkilerim son bulduysa geri dönüşü olmaz kendi adıma...
Şu ülkede aşk 101 adında bir ders olmalı ve saçma canım işlerin aşk olmadığı anlatılmalı. Aşk denen şeyin cinsel arzuyu dile getirmenin ayıp, günah, tabu olduğu toplumlarda üstü kapalı şekilde anlatmak olduğu; özelliklle 19. yüzyılla birlikte ucuz aşk romanları, dergiler, tiyatro oyunlarıyla dile getirerek insanları anlam ve kavram kargaşasına sürüklemekten yani; olmayan ideale duyulan arzuyu üstü kapalı şekilde ele almaktan başka bir şey olmadığını anlatmak gerekli! Freud arzunun gizlenmesinin nelere yol açtığı konusuyla psikoloji bilimine çok önemli katkılar ve hatta temelini oluşturacak seviyede çalışmalar yapmıştır.
Ustu kapali sekilde genelde bunu soyluyorlar zaten flortler. Ama sevgili evresine gecemeden hayatimdan def ettigim icin cok umursamiyorum dedikleri herhangi bir seyleri jdjdb
Posete yazik be
Ben buldum ama derim aradaki fark bu ben senin ne halt olduğunu bilip idâre ederken sen kürkçü dükkanına geri geleceğini hesap etmemiştin 😂🤣
İyi oluyor ya bazen flim bulamayınca onları izleyip gülmesi🤭😂🤣
Doktor ne diyorsa o dinlerim ben söz✨
"neden acaba şaşırdım😎?" derim
? Ay pardon sasirmadim olacakti yahu 😄🤦🏻♀️
Bensizliğe alışırsan iyi edersin derdim ona. Az ve öz uzatmaya gerek yok.
Nokta
Yalan Allah bilir kaç kıza daha dedin yemezler hainnn vatan haini alçakk
Hainlerrr
Benden iyisi yok biliyorum ama senden iyisi var derdim illa laf sokardım mümkün değil
Aynen 😄
Dedi sayısız kere geri dön çağrısı yaptı, yıllarca uğraştı şimdi bile beraber olalım desem hemen gelir ama bir ilişki bittikten sonra benim geri dönüşüm asla söz konusu olamaz, o kadar uğraşa rağmen de dönmedim zaten
Bu gizli bir itiraftır. Senden daha iyisini bulduğumda tekrar senden ayrılacağım demektir. Bu romantik bir geri dönüş değil. Yani sen yedek olarak duruyordun opsiyonlar denendi en iyisi sen çıktın ama sadece şu anlık. Geri dönen kadının senden daha iyisini bulamadım demesi şu anlama gelir: Sen seçim değilsin fallback’sin
Yani gezmiş tozmuş ve geri gelmiş. Güzel geniş bir mideniz varsa tepki vermezsiniz. Ama normal aklı selim bir insan s’ktr eder güler geçer. Cevaba bile gerek yok
demek biseyleri "kendince'' eksik bulmus, daha iyisi icin arayisa girmis.
Kendisi bu hareketiyle zaten vasat bi seviyeye dustugu icin,
zaten oldugu seviyeden'de asagi dusuyor.
artik onu kabul etmez, hatta 'ama ben iyisini buldum'deriz ki oyle de olur zaten
Çünkü kimse seni sevmiyorken sevdim sende sanki başına kız yağıyormuş gibi gittin şimdide geçmiş karşıma senden iyisini bulamadım mı diyorsun sen giderken tüm kapıları kapattın bende açmadım sen yoluna ben yoluma artık... Derdim
ahshhahahs bulamaz zaten ki bulamadılar da ben ayrıldıktan sonra cogu kendini bozdu alkol sigara vesaire bazıları da depresif melankolik dolanıyo ortalıkta (aldatıldım cogunda ayrıldım ve benden sonra kimseyle sevgili olmadılar kaldı ki ikisi bir kızla bile takiplesmiyo🤨)
Ziktir git derdim.
Çok iyi 😅🤌🏼
Senden daha safını demek istedin herhalde derim. Millet akıllı ki bulaşmak istememiş ne güzel.
Ben senden iyisini buldum 😂
Baktıkça kafayı yer hahaha
Aynen bebişim😘😂
hahaha bulacağını mı sanmıştın aptal sürün derim
Tabi yaaa...
gelenler gideni aratırmış..
Pujaha zaten benden ıyısı yoktu sana verdıgım hayat dersınde dınledeydın keske derdım
Biliyorum benden daha iyisini bulamadığını ama elimden bişey gelmez maalesef
Yazıp, ilgilendiyse zaten söylemesine gerek yok.
Vazgeçtiysem ciddi problemler vardir.
Benden iyiside sana bakmazdı zaten lahskahakah
Tekmeyi basarım çünkü zamanında değerimi bilmeyen bir erkeği ne yapayım boş elemandır
Çok haklısın bitanem olur böyle şeyler (eski sevgili yok 😂)
Benden iyiisi yok zaten derdim.
Geri dönmesini kabul edeceğimi düşünmesin bile
Antikacı değilim. İki sokak ileride bir tane var. Ona bir bak istersen derim 🤔
Demişti zaten ama araya mesafe girdiği için eskisi gibi hissetmiyodum cevap vermedim.
E ben demiştim zaten derdim.. Olmayan şeyi aramak da senin m_a_llığın..
Bunu ben biliyordum sen koca kafalisin gec anlıyorsun
Derdim :)
Konuşmak istemezdim daha iyisini bulamadığı için dönmüş böyle insanla bir yolamı girilir
Benden gittikten sonra hayatına başkasını alırsa ya da almayı aklından geçirirse bile büyük konuşmayayım kabul etmem kabul edecek adamında olduğunu sanmıyorum
Bence; 'senden iyisini bulamadım' demesi, eski sevgilimin, kendi içinde, kendini değerli hissettiren kişiyi aramasıyla alakalı bir durum.
Hayatımıza giren insanların çoğu, kendi içimizde eksik hissettiğimiz duyguları yansıtır bizlere...
Eski sevgilim şunu söylemek istiyor aslında;
Kendi içimde hissettiğim yetersizlik duygusunu, en iyi sen tamamladın ! Ben gezdim dolaştım ve ''senden iyisini bulamadım.'' :-)
Bulamayacağını bile bile gittin iyisini aramaya devam et derdim
Valla baya bi mutlu olurdum herhalde egom tatmin olurdu ama bu kadar mutlu olup sevindiğimi de belli etmezdim yine tüm havalılığımla terslerdim diye düşünüyorum hahshdh
Adı üzerinde eski, umurumda olmazdı. Nitekim başıma geldiğinde de bahsettiğim gibi oldu. İnsanın yanındayken kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum
Bu cümleyi kim kabul ediyorsa kendini Bi sorgulasın derim. Bırakıp gitmeden önce düşünecektin onu 😤
"
Biliyorum, bulamazsın. Çünkü ben 'bulabileceğin' biri değilim, 'kaybettiğin' biriyim. Git ve o 'bulamadığın' boşlukla yaşamayı öğren
Beni bırakıp başkasını aramış sonra gelip bu cümleyi mi kuruyor asffas
Selamün aleyküm şu gıcığa bak. Bendeki potansiyeli fark edemeyip bir de aramış.
Zaten benden daha iyisini bulamayacaksın demiştim sana özlem, sana senden daha fazla değer veren birini kaybettin otur ağla şimdi..
Bunu benleylen anlamadiysa zeki degildir zaten zeki olmayaninda geri donmesi zaten bisey ifade etmez :)
Eski sevgilim yok knk birinin gelip söylemesi şok etkisi yapar
Ben buldum kapakkk der gülerim🤪🤪🤪🤪
😂
Gülüp geçerim (bedduam tuttu diye)
Ilk once onun icin asla bi secenek olarak durmamalisin ya da cepte gormemeli. Kadin arayip bulamayip sana gelmesi de ayri yuzsuzluk olur
zaten bulamazdın manyak (engel)
Dünya tersine dönse o böyle bir şey yazmaz, böyle bir şey yazmayı geçtim artık yazmaz bile
Umudunu yitirme, git biraz daha bakın belki bulursun derim. :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?