Sizce eşimin işyerindeki erkek arkadaşına, artık müdahale etmelimiyim? adam bizden 20 Yaş küçük?

Eşimin işyerindeki bir erkek arkadaşı var sürekli mesaj atıyor. Film önerisi dizi önerisi hatta yemek tarifi bazen. eşşmde cevap vermiyor genelde. Bazende veriyor. Akşam telefonuna bakınca görüyorum. Önceki akşam saat 21:00 civarında bir video atmış. Videoyu açtım baktım bir çift randevuya çıkmış adam kıza hesap ödetiyor. komik tik tok video su. Eşime izlettim bunu neye atmış dedim. Anlamadım valla dedi. altınada şunu yazmış. "bak, fatmanın olayı". eşim dediki sonra, yemekte Fatma anlatmış birisiyle çıkmış hesap yarı yarıya yapalım demiş. Fatma bunların grup arkadaşları ve bekar. Ben ne cevap yazacaksın dedim. Eşimde yazmıycam bişey dedi. Ozaman ben yazayım bakalım ne çıkacak dedim. Eşim ısrarla yazma bişey dedi. Şimdi sen yazdıkça oda yazıyor bırak boş ver dedi. Bende inat ettim. İyice anlamak için "" video yu açamadım nedir bu "" yazdım eşimin ağzından. Adam şunu yazdı "" yahu Fatma yemekte anlattı ya o işte "" arkasından bşr video daha attı. Bu video da temizlik yapıp yorulan kadınlar var komik video. Altına da yazmış "" Buda sizin muhabbet "" bende yazdım "" bunuda açamadım bu nedir "" adam şunu yazdı "" kocana söyle sana bir ıphone alsın "" bende istersem alır yazdım. Sonra açıklama yazdı. Hani sizde muhabbet dönüyor ya temizlik çok yoruyor diye işte o. bendr "" "haaaa anladım" " yazdım. Birdaha bir şey yazmadı.

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada bişey farkettim. Samimiler ama instagramdan takip leşmiyor lar. Acaba ben bunu eşimin hesabından instagramdan eklesem mi? Bakalım neler çıkıyor. Sizce mantıklı olur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Son yazışmaları. Eşim:müdür beni çağırmış. Bilgin var mı konu ne. Biliyor san söyle. Adam:maalesef. Bu yazışmadan 20 dakika somra eşim :evet yıl değerlendirme. Açık olayım mı politik mi davranayım. Açıl konuşacağım. Adam:içimden nasıp geliyor sa. *****yazışma bu kadar. Eşim 20 dakka sonra evet demiş ama arada yazışma yok. Eşim neye evet demiş. Yani mesaj silmiş eşim. Doğru değilmi?
Sizce eşimin işyerindeki erkek arkadaşına, artık müdahale etmelimiyim? adam bizden 20 Yaş küçük?