İş yerinde Karımla gereğinden fazla samimi olan bir erkek arkadaşı var? sizce ne yapmalıyım?

Eşimin çalıştığı yerde bir erkek arkadaşı var, kendisi de evli. Zaman zaman ailecek görüşüyoruz ama ben bu adamla eşimin ilişkisini gereksiz samimi buluyorum. Örneğin eşim bir gün hastaydı, işe gidemedi. Bu adama mesaj atmış, “Şunu halleder misin?” diye. Adam da, “Sen yat dinlen, ben buradayım. Gözün arkada kalmasın” diye cevap vermiş. Bu adam Sürekli yardım edilecek kişiler bulup eşime yazıyor, “Durumları kötü” falan diye. Eşim de bana sorup para gönderiyor. sonra adam yaptığı alışveriş in resimlerini atıyor eşime bak hayrın yerini buldu gibilerinden. Bir gün dizi önerisi atıyor bir gün yemek tarifi… Geçen akşam WhatsApp’a baktım, yine tarif atmış. Sordum eşime, “Ne alaka bu adam sana tarif atıyor?” dedim. “İşyerinde muhabbet döndü, onun üstüne gönderdi” dedi.

O sırada küçük oğlum, “Bu Ali Abi biraz tuhaf zaten” dedi. Büyük oğlum da, “Evet ya, hep komiklik yapıyor, tipsiz falan diyor bana” dedi. (servis çocukları eşimin işyerine bırakıyor yarım saat falan bekliyor lar orada mesai bitmesini) Ama eşim hemen araya girdi, konuyu değiştirdi. Dizi açtı, kanal değiştirdi, çay doldurmaya kalktı. Konu kapandı. Ama içime sinmedi. Sabah yine sordum küçük oğluma, “Bu adam niye garip?” dedim. “Of baba ya, sen hâlâ orada mısın? Garip işte yaa” dedi, üstelemedim. Bu konuyu 1 aydır takip ediyorum. Hergün olmasa bile 2 3 günde bir mesaj lar atıyor siyasi video komik video film önerisi vs. En son dün akşam 4 5 tane resim atmış air frayer alacakmış, hangisi iyi diye soruyor. Bir şeye daha dikkat ettim eşim cevap yazmıyor, ya da siliyor mu acaba? Bu resimler ne dedim. Ne bu samimiyet ne dedim. artık bu adamla konuşmak yok dedim. sen neden cevap vermiyor sun bu adama siliyor musun yazdıklarını dedim. Görmedim ben resimleri diyor. Ama adamın mesajları hepsi olmasa bile genelde cevapsız kalmış. Buda bende eşimin mesajları silmiş olabileceğini getirdi. Eşimde diyor ki silsem hepsini silerim hiç görmezsin dedi. Kavga çıkardım yani. Ama eşim tamam haklısın dedi hiç uzatmadı konuyu iyi ce işkillendim.

Güncellemeler
1 yıl
Son yazışmaları. Eşim:müdür beni çağırmış. Bilgin var mı konu ne. Biliyor san söyle. Adam:maalesef. Bu yazışmadan 20 dakika somra eşim :evet yıl değerlendirme. Açık olayım mı politik mi davranayım. Açıl konuşacağım. Adam:içimden nasıp geliyor sa. *****yazışma bu kadar. Eşim 20 dakka sonra evet demiş ama arada yazışma yok. Eşim neye evet demiş. Yani mesaj silmiş eşim. Doğru değilmi?
İş yerinde Karımla gereğinden fazla samimi olan bir erkek arkadaşı var? sizce ne yapmalıyım?