Eşim özel oto serviste danışma da çalışıyor. İşyeri genelde flo lara hizmet veriyor. Hep sabit müşteriler yani. Flo getiren bir müşteri şöyle bir mesaj atmış :merhaba faturaları da aldım. İki aracımı yarın almam mümkün mü? Diğerleri pazartesi de olur. Teşekkür ederim. Bugün gerçekten çok güler yüzlü ve enerjiktiniz. Somurtup duran insanlar dan bıktım sizinle işleri yürütmek gerçekten iyi geliyor. Yaklaşık böyle bir şey yazmış. Eşimde teşekkür ederim sizin gibi düşünceli biriyle çalışmakta çok keyifli. İki araba belki yarın çıkmayabilir sormam lazım. Size dönüş yapayım. Yazmış. Ben bu adamdan biraz kıllandım açıkçası. Eşime durumu söylemelimiyim. Yoksa benmi büyütüyorum?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Lğtfen eşinin üstüne gitme yani keyifli şekilde çalışson kadın. Bu ufak tefek şeylere takılma daha devamı abartılmadığı sürece sorun olmaz
Abartı yok ta. Dün teli şarja bakarken gördüm mesajını. Bi garip geldi
Evet bir tık yürüme değil de iltifat gibi düşün. Ben biraz daha ilerilerine de şahit oldum. Yaşadıpım da oldu yani ofisteki kız arkadaşıma masaj yaptığım da oldu omuzlarına. Omuzlar açıkta giyinmeyi seviyorsa karın, yani kaçınılmaz şekilde o masajı alacaktır. İtiraz edip engelleyebilir de ama mutlaka az da olsa bi samimiyet oluşmuşsa o el o omuzlara ulaşır. Ve bu konuda sen muhtemelen hiç bilemezsin. Benzer başka şeyler de var tabi. O yüzden bu yazışmaya çok takılma. Eşine de bahsetme ki sonra yazışmalatı silmeye başlamasın.
Ne masajı ya. Nerden çıktı şimdi.
Öyle bşr ortam olacağını sanmıyorum
Yani orası öyle de ben sadece yaşadığım kısa bir anı anlattım. Bi öğlen arası çay molasında edilen sohnetler sırasında yaşanabilecek basit şeyler bunlar. Lğtfen söyle eşin omuzları açıkta giyinir mi hiç? Giyim tarzı nasıldır çalışırken? Açılmayı seviyormu ya da öyşe söyliyim yani ilgiden haz alan biriyse açılır iyice
Yok açık giyinmez. Ama yazın omuz açık bazen yani
Ohh yani bunu duymak neden hoşuma gitti bilmiyorum ama eşinin üstüne gitme çok fazla rica ediyorum.
Yok asla gitmem üstüne. Kafama takıldı sadece. Yani eşimde kibar cevap vermiş. Müşteriye dilklenecek hali yok sonuç ta
Evet eşin dopru bir üslup kullanmış ama ona rağmen eşinin cevabı neden beni yükseltti bilmiyorum. Yani kibarca teşekkür edip geçiştirmiş ama bir yanım neden daha fazlası olmalı diyor. Yani özür dilerim sen daha iyi biliyorsundur ama eşinin libidosu muhtemelen yüksek ve erkekleri çekiyor bu hali.
Tamam kardeşim tamam
Çok mumileri gittim sana karşı. Yani başka şeyler de var ama şu aşamada söyleyemem tabiki ve gizlisin yani burdan da yazılmaz
Bana karşı ileri gitmek nedemek yani anlamadım?
Ne var ne yazacaksın?
Gizlilikten çıkarmısın
Anlamadım ben seni. Bena karşı ileri gitmek nedir nedemek?
Yani eşinle ilgili yorumlarım seni rahatsız etti diye dedim. İleri gittim sanırım diye
Yok rahatsız olmadım. Ne yorum yaptın ki rahatız olayım. Sorum yok
Yani hafifletmeye çalıştım zaten cümlelerimi. İnce bir çizgidesin sende. Cuckold erkek olmakla olmamak arasında. Ya da bundan haz almak ya da almamak arasında. Sadece eşinin verdiği cevap hoşuna gittimi buna samimi cevap versen bile anlaşılır senin halin
Yani eşine yapılacak iltifatlar veya sorular ve eşinin de vereceği ya da kibarca tersleyeceği şekilde cevapları sana sıralasam bile bu konudaki merakını anlayabilirim.
Hiç merakım yok. Sağol. Hayırlı günler
Peki tamam. Rahatsız ettiysem kusura bakma dostum. Bende evliyim
Yok estağfrullah. Sende var mı öyle bir durum?
Konuşmak lazım
:) anladım
Öyle işte dostum.
Peki sadece hayal demi?
fantezi olmazsa gerçekleşecek bir şey se olmaz. Ve hayalde kalsa daha iyi bence yani seninki de öyle. Yani endişelerin eşinlemilgili hayalde kalsın. En büyğk korkunu hayal edebilirsin bu konuda ama reel olmasın yani bırak hayalimde aldatıl aldatılacaksan da
Sen aldatıl dınmı?
Soruların varsa gel özele burada özelimi anlatmayı sevmiyorum
Yok buyutmuyorsn oc bildigin eşine yurumuş git döv o o. cnu
Uyma sen bu arkadaşa eşini üzme
sen bu magara adamlarini bos ver abi hepimiz is icin birbirimize kucuk iltifatlar ediyoruz hatta bu dediklerin iltifat bile sayilmaz iyi niyettir biraz disari cikin sosyallesin gorgusuzler
Dimi yani. Müşteriye dilklenecek hali yok sonuç ta
Bence şimdilik eşine belli etme ama gidişatı takip et. Belki de sadece iş için yalakalık yapan tiplerdendir
Eşim mi yalaka?
eşin cevabı vermiş olumsuz düşünse size söyler
Yoo haklısın bence de yürümüş eğer böyle devam ederse sen adamla yüz yüze bir görüş bence
Abartmışssın kadın işini yapıyor adamda memnun
Yani haklısın. Müşteriye dilklenecek hali yok
Kesinlikle için rahat olsun
Baya baya yürümüş dikkat et eş elden gitmesin
Adam hafiften yürümüş
Peki sence eşimin cevabı nasıl?
Eşin normal kibar davranmış
Müşteriye diklenecek hali yok
Evet evet. Bende öyle düşündüm valla. Neler yazıyor lar burada
Herif, karına yürüyor
Karın da gel gel yapıyor
Gel gel yaptığı yok ta