Eşimin işyerinde ki erkek arkadaşı sizce sınırları aşıyor mu? Bu durum sizce eşimden mi kaynaklı? olay uzun ama okurmusunuz?

Eşimin çalıştığı yerde bir erkek arkadaşı var, kendisi de evli. Zaman zaman ailecek görüşüyoruz ama ben bu adamla eşimin ilişkisini gereksiz samimi buluyorum. Örneğin eşim bir gün hastaydı, işe gidemedi. eşim Bu adama mesaj atmış, “Şunu halleder misin?” diye. Adam da, “Sen yat dinlen, ben buradayım. Gözün arkada kalmasın” diye cevap vermiş. Bu adam Sürekli yardıma muhtaç kişiler kişiler bulup eşime yazıyor, “Durumları kötü” falan diye. Eşim de bana sorup para gönderiyor. sonra adam o parayla adam yaptığı alışveriş in resimlerini atıyor eşime bak hayrın yerini buldu gibilerinden. Bir gün dizi önerisi atıyor bir gün yemek tarifi… Geçen akşam WhatsApp’a baktım, yine tarif atmış. Sordum eşime, “Ne alaka bu adam sana tarif atıyor?” dedim. “İşyerinde muhabbet döndü, onun üstüne gönderdi” dedi. Geçen gün de 4 5 tane resim atmış air frayer alacakmış evine, hangisi iyi diye soruyor. Bir şeye daha dikkat ettim eşim cevap yazmıyor, ya da siliyor mu acaba bilemiyorum? Bu resimler ne dedim. Ne bu samimiyet ne dedim. artık bu adamla konuşmak yok dedim. sen neden cevap vermiyor sun bu adama siliyor musun yazdıklarını dedim. Görmedim ben resimleri diyor. Ama adamın mesajları hepsi olmasa bile genelde cevapsız kalmış. Buda bende eşimin mesajları silmiş olabileceğini getirdi. Eşimde diyor ki silsem hepsini silerim hiç görmezsin dedi. Kavga çıkardım yani. Ama eşim tamam haklısın dedi hiç uzatmadı konuyu. ***en son, önceki akşam bir vido atmış akşam saat 21:00 civarında. Videoyu açtım baktım bir çift randevuya çıkmış adam kıza hesap ödetiyor. komik tik tok video su. Eşime izlettim bunu neye atmış dedim. Anlamadım valla dedi. altınada şunu yazmış. "bak, fatmanın olayı". eşim dediki sonra, yemekte Fatma anlatmış birisiyle çıkmış hesap yarı yarıya yapalım demiş. Fatma bunların grup arkadaşları ve bekar. Ben ne cevap yazacaksın dedim. Eşimde yazmıycam bişey dedi. Ozaman ben yazayım bakalım ne çıkacak dedim. Eşim ısrarla yazma bişey dedi. Şimdi sen yazdıkça oda yazıyor bırak boş ver dedi. Bende inat ettim. İyice anlamak için "" video yu açamadım nedir bu "" yazdım eşimin ağzından. Adam şunu yazdı "" yahu Fatma yemekte anlattı ya o işte "" arkasından bşr video daha attı. Bu video da temizlik yapıp yorulan kadınlar var komik video. Altına da yazmış "" Buda sizin muhabbet "" bende yazdım "" bunuda açamadım bu nedir "" adam şunu yazdı "" kocana söyle sana bir ıphone alsın "" bende istersem alır yazdım. Sonra açıklama yazdı. Hani sizde muhabbet dönüyor ya temizlik çok yoruyor diye işte o. bendr "" "haaaa anladım" " yazdım. Birdaha bir şey yazmadı.

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada bişey farkettim. Samimiler ama instagramdan takip leşmiyor lar. Acaba ben bunu eşimin hesabından instagramdan eklesem mi? Bakalım neler çıkıyor. Sizce mantıklı olur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Son yazışmaları. Eşim:müdür beni çağırmış. Bilgin var mı konu ne. Biliyor san söyle. Adam:maalesef. Bu yazışmadan 20 dakika somra eşim :evet yıl değerlendirme. Açık olayım mı politik mi davranayım. Açıl konuşacağım. Adam:içimden nasıp geliyor sa. *****yazışma bu kadar. Eşim 20 dakka sonra evet demiş ama arada yazışma yok. Eşim neye evet demiş. Yani mesaj silmiş eşim. Doğru değilmi?
Eşimin işyerinde ki erkek arkadaşı sizce sınırları aşıyor mu? Bu durum sizce eşimden mi kaynaklı? olay uzun ama okurmusunuz?