1 yılFarkinda misin olay tamamen sosyal iletişim. Sen karınla evlisin karınla iletişim kuruyorsun ve eşin birey olarak burada yok ama olması gerekir. Adına Ayşe diyelim. Karın olması yanında dünyada Ayşe olarak var. Sen bu Ayşe ile bireysel anlamda ne kadar ilgileniyorsun? Ayrıca ben o muhabbette hiçbir sıkıntı görmedim. İnsan sosyal varlık, kadın birey. Bunu düşünüp gerekeni yaparsan rahat olursun. Tüm bu olanlar karın seni aldatır, aldatabilir, aldatıyor anlamı çıkmaz. Çıkarıyor isen senin kişilik sorunların olduğu anlamı çıkar. Bu da senin sorunun. Çocuk sebebiyle devam eden bir evliliğe dönüşmüş ya da o yolda giden bir şey olabilir o evdeki.
05 Yorumla
Soran1 yıl1) erkek ve kadın ikisi de evliyse bu kadar samimiyet olmaz bu kadar WhatsApp konuşması yemek tarifi vs vs aşırı derecede abartı
2) arada bir ailecek görüşmek yaptıkları naneleri örtbas etmek için " bak biz ailecek oturup kalkıyoruz ikimiz de evli çocuklu insanlarız aklınıza Bişey gelmesin" çok güzel bir kılıf
3) adamın çocuklara tuhaf tuhaf davranması belli ki normal görünmeye çalışırken ılıklaşan birisi
Ki küçücük çocukların bile anormalliği fark etmesi
4) karının konuyu örtbas edip kapatması kimsenin konuşmasına fırsat vermemesi
Normal bir şey olsa karın da bu konu hakkında mutlaka bir kaç kelime söyler Di örneğin " yok ya o aslında öyle biri değil ama iletişim kuramıyor" ya da " ya o zaten öyle iş yerinde herkes ona şey der." minvalinde şeyler söyler di
Soran1 yılMantıksız mu bu yorum şimdi
- 1 yıl
1 karın senden iyisini bulur diye ödün kopuyor
2 evli de olsa evliliğin sorumlulukları karşılandığı takdirde kalan hayatı seni ilgilendirmez. Kadin ve erkeğin her iletişimi ilişkisine evliliğine alternatif değildir
3 çocukların kaç yaşında ve hayat tecrübesi nedir ki o adamı irdeleyebilir?
4 bu toplumda kadının bosanabilmesi toplumsal ve duygusal problem. Çocuklar üzerinden manipülasyon yaparlar. Eşinden ayrı kadını bir av, bir mal olacak gören toplum da cabası. Çocuklar için duruyor olabilir o evde
Sen bu kafayla o kadını kaybedersin ki bunu yapmışsın
Keşke evlenmemiş olsaydı seninle daha mutlu ve huzurlu bir hayatı olabilirdi
Soran1 yılZaten mutlu ve huzurlu. Hiç yansıtmam ona
- 1 yıl
Sen öyle san
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılDayı bence sen aldatılıyor sun gereksiz bir samimiyet ve yakınlık aşikar ancak karının konuyu kapatmaya çalışması ki başarmışta bunu bu şüpheleri doğru olduğunu söylüyor
Şunu unutma bir yerde şüphe varsa o konu daki mesele gerçektir120 Yorumla
Soran1 yılBu kadar net yani. Nasıl hu kadar emin olabiliyorsun
Cevap sahibi1 yıl1) erkek ve kadın ikisi de evliyse bu kadar samimiyet olmaz bu kadar WhatsApp konuşması yemek tarifi vs vs aşırı derecede abartı
2) arada bir ailecek görüşmek yaptıkları naneleri örtbas etmek için " bak biz ailecek oturup kalkıyoruz ikimiz de evli çocuklu insanlarız aklınıza Bişey gelmesin" çok güzel bir kılıf
3) adamın çocuklara tuhaf tuhaf davranması belli ki normal görünmeye çalışırken ılıklaşan birisi
Ki küçücük çocukların bile anormalliği fark etmesi
4) karının konuyu örtbas edip kapatması kimsenin konuşmasına fırsat vermemesi
Normal bir şey olsa karın da bu konu hakkında mutlaka bir kaç kelime söyler Di örneğin " yok ya o aslında öyle biri değil ama iletişim kuramıyor" ya da " ya o zaten öyle iş yerinde herkes ona şey der." minvalinde şeyler söyler di
Soran1 yılÇok mantıklısın yaaa. Valla. Sence nasıl konuşmalıyım?
Soran1 yılAmam ne nanesi ya. 9 5 mesai sonra evde yani. Biyere çılkamz etmez. Ama söylediklerin mantıksız değil
Cevap sahibi1 yılKonuşma sakın asla konuyu dahi açma sen aynı saflığında devam et karını her hareketini falan takip et neler yapıyor neler konuşuyor falan o fark etmeden telefonu kurcala Android kullanıyor sa Google fotoğraf larda herşeye bak Apple kullanıyorsa icloud dan bak normal galeride bulamadıkların karşına çıkabilir
Arama kaydını incele özellikle kimle kaç dk konuşuyor dikkat et
Normal zamanlarda giydiğin rahat çamaşırlardan farklı giyindiği oluyor mu takip et buna sütyen de dahil alışveriş ine dikkat et neler alıyor özel aldığın çamaşır vs vs senin için mi alınıyor yoksa senle alakası yok mu
Eğer inceleyebiliyorsan bankacılık uygulamalarını didik et geriye doğru bilmediğin bir alışveriş hediye tarzı bir şey alınmış mı buna telefonunda ki alışveriş uygulamaları dahil
İşe gidiş geliş de sıkıntı olmaz çünkü çocuk la geliyo okul olmadığı zamanlarda geliş saati aynı mı dikkat et sensiz dışarı çıktığın da gidip geldiğinde ruh halini ve bedenini incele hatta kur yap yatağa götür bişey olmuşsa anlarsın
Konuşma sakın konuşursan bulamazsın
Cevap sahibi1 yıl9-5 mesai amenna dediğine katılıyorum şunu da dene mola zamanları ara bişeyleri bahane et falan hatta belli belirsiz görüntülü ara bişey göster vs vs karı kocasınız bulursun bişeyler
Soran1 yılValla yaptım. Görüntülü vs. Çat diye açıyor. her şey normal. Hep atarım zaten.
Cevap sahibi1 yılİnşallah sıkıntı yoktur
Soran1 yılHafta sonu tatil zaten. Evdeyiz. Bensiz çıktığında ruh hali nasıl olur aldatıyor da. Yatağa götürsem biley olmışda6nasış anlarım?
Cevap sahibi1 yılEvlisin iki çocuk yaptın sayısız seks yaptın anlaman lazım
Soran1 yılDışarı çıktığında ruh hali nasıl olur? yatağa götürsem Bişey olmuşsa nasıl anlarım?
Soran1 yılHaaaa o açıdan diyorsun. Yok be anlaşılmaz o zaman geçtiyse
Soran1 yılRuh hali nasıl olur?
Cevap sahibi1 yılİstekli isteksiz vs eğer iyi Bi seks yaşadıysa sakin gerginse kötü panikse eğer yakalanma korkusu
Bir şeyler gizleyen insan eve geldi mi anormal davranışlar sergiler ya kötüyüm der gider uyur yanlız kalır ya da olduğundan daha cana yakın olur
Soran1 yılBunu gözlemlieceğim bakalım.
Cevap sahibi1 yılKolay gelsin
Soran1 yılYazın bi ara çok çıktı. Dışarı. Ama gizliden baktım hep. Fotolar paylaşmış aradakşarına atmış galan filan. Hep kadın arkadaşları. Hatta ben oha dedim. Her hafta dışarıdasın dedim. Oda işte farklı farklı gruplar falan dedi. Takip ettim ama. Fotolar yazışmalar falan hep belli idi.
Soran1 yılRahatsız etmedim bende
Soran1 yılSomut bişey hiç bulamadım aslında
Cevap sahibi1 yılAnladım
1 yılOna unutamayacaği bir tehditte bulunabilirsin ben öyle yapardım ondan sonra gtü yemez zaten evli bir kadına asla bir erkek samanı olamaz olursa hayatını sever onun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılhiç de normal değil bence..
01 Yorumla
Soran1 yılSence bende bu akşam eşimin telinden bşr yemek tarifi atayım mı? Bakalım ne tepki geliyor? Ne yazıyor? Belki eşimin anlatmadığı bşr konuyla alakalı biley yazar? Mantıklı mı
Aldatma var diyemeyiz a
Yeterli kanıt yok
Ancak bu kadar içli dişli olması yanlış aldatmaya gidiyor
029 Yorumla
Soran1 yılBu akşam net olarak sorucam bu ne samimiyet diye. Ne tavsiye edersin
Soran1 yılBu sefer tamamen gizlenmesinden korkuyorum.
Soran1 yılEn uygun dille ne diyeyim mesela
Soran1 yılDeğişiklik yok. Azalma da yok sanki yaa. Daha önce dedim. Bu ne samimiyet diye. Aman yaaaa aaa dedi pek önemsemedi. Yani. Bende demekki bişey yok dedim
Soran1 yılAkşam bende buna yemek tarifi atıcam bakıcam ne tepki geliyor
Soran1 yılAkşama kadar işte zaten 9 5
Soran1 yılNeden saçma olur. O atarken saçma değil. Tepkisini ölçücem. E bakalım yemekle ilgili başka bşrşey den habsediyor mu. Test eddceşm yani
Soran1 yılElimin anlatmadığı biley var mı diye. Anlarım belki
Soran1 yılYok ya akşam atıcam. Tel bende iken
Soran1 yılSaklamaz benden telefonu yani eşim.
Soran1 yılSonra söylerim eşime geceye doğru ben attım diye
Soran1 yılNeden hata?
Soran1 yılDevlet dairesi. Ne önemi var ki? Belediye yani. Memur ikiside
Soran1 yılNasıl yani hala kızı böyle derken? Anlamadım?
Soran1 yılYok olmadı hiç
Soran1 yılZor valla. Allah kolaylık versin halanın kızına. Nasıl yakalamış? Nerde yakalamış?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılGörüntüde öyle pek bir sadakatsizlik yok gibi ama şüphe uyandıracak şeyler de var bir takip etmek lazım
05 Yorumla
Soran1 yılBu akşam net sorucam. Ama bu sefer tamamen gizlenmesinden korkuyorum
- 1 yıl
Sorma gizliden takip et
Soran1 yılMesela nasıl?
- 1 yıl
Git işyerinde takip et ya da bi ses kayıt eden kalem falan al hediye et bul bir yolunu işte
Soran1 yılBirgün ses kaydı aldım. Telefonundan. her şey normaldi valla
İş arkadaşı ne erkek hemde samimi olması hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDiyelim ki afedersin aldattığından emin oldun. Ne yapardın? Bu bence önemli bi soru
0121 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum yaaa. Onu ozaman düşünürüz. Ama sanmıyorum
Cevap sahibi1 yılHiç sanmıyorsan neden yazdın buraya? Kendini kandırma
Soran1 yılFikir almak için. Ne yapmalıyım. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Cevap sahibi1 yılEşin ve sen normalde muhafazakar mısınızdır? Namaz oruç tesettür karşı cinsle ilişkiler vs.
Soran1 yılEvet muhafazakar ız ikimizde.
Cevap sahibi1 yılEşini uyardın mı hiç bu mesele hakkında
Cevap sahibi1 yılAdam ve karısı da muhafazakar mı bu arada
Soran1 yılYani. Öyle gibiler
Cevap sahibi1 yılEşini uyardın mı peki
Cevap sahibi1 yılDuygusal ve cinsel hayatınız nasıl?
Ayriyeten senin oğlun o adam hakkında bir şey söylerken eşinin mevzuyu kapatması, sakladığı bir şeyler olduğunu gösterir. Kesin aldatıyor diyemem ama o yolda olabilir
Soran1 yılBu akşam yine konuyu açacsm bakalım kapatıyor mu. Sence nasıl yapayım ne yapmalıyım
Cevap sahibi1 yılÖnce oğluna onunla başbaşayken sor bence o herşeyi daha iyi anlatır. Bu arada duygusal ve cinsel hayatınızda bir soğuma var mı
Soran1 yılEşime dedim aslında önceden bu ne samimiyet diye. Aman yaaaa dedi. Pek önemsemedi yani. Soğuma yok gibi.
Cevap sahibi1 yılAldatma olsa boşanır mıydın peki? Düşünerek cevap ver
Soran1 yılBoşanmaz dım
Cevap sahibi1 yılÇocuklardan dolayı falan mı boşanmazdın yoksa onu sevdiğin için mi
Soran1 yılHeö seviyorum. Heö çocuklar. Heöde evlilik zor iş. Birdaha bu toplara giremem. Aile kurmak falan zor yani
Cevap sahibi1 yılBen psikoloğum. Oğlunla o adam hakkında özel konuşup da tekrar bunun altına yazabilir misin? Yani adam neler yapıyormuş
Soran1 yılAaaaa. Çok teşekkür ederim. Yazıcam buraya.
Cevap sahibi1 yılNe demek. Bekliyorum
Cevap sahibi1 yılGüncellemeni gördüm. Bence yapma, güncellemede yaptığın şeyi. İşin içinde senin olduğun anlaşılır. Önce oğluna sor bi gene konuşalım
Soran1 yılYok o akşam söylerim eşime ben attım diye. Bak bu yemeğin daha güzeli gibilerinden. Bakalım ne yazıyor. Benim bilmediğim bir konu açıyor mu
Cevap sahibi1 yılYa kardeşim yanlış anlama ama zaten aldatsa bile boşanmayacaksan bu kadar kasmanın anlamı yok. Görmezden gelmen bile daha iyi olur. Yanlış anlama ama demek istediğimi anlatabiliyor muyum
Soran1 yılŞu an boşanmam diyorum da. Bakalım öyle bişey varsa ne karar veririm. Orası belli olmaz. Tamam önce oğlanla konuşup yazıcam sana. 3.30 da okuldan alıyorum. Konuşup yazıcam buraya
Soran1 yılTeşekkür ederim. Yardımına. En azından profesyonel birisin
Cevap sahibi1 yılBekliyorum yazmanı
Soran1 yılMerhaba. Oğlana sordum. Diyor ki. Kendini komik sanıyor diyor. Aklıma ora zeki espriler yaptığını sanıyor diyor. Sürekli bir komik olma çabası içinde diyor. Hiç. Ciddi bir yaklaşımı yok diyor
Cevap sahibi1 yılO komikliği herkese mi yapıyormuş yoksa senin eşine yönelik mi yapıyor
Cevap sahibi1 yılYani herkese yapsa bile senin eşine özel ihtimam gösteriyor mu
Soran1 yılOnu bilemiyorum. Cocuk öyle dedi işte
Cevap sahibi1 yılO önemli baya bence. Oğlunla başbaşa kaldığımda kesin bunu da sor ama annesinin aldatma yolunda olduğundan şüphelendiğin anlaşılmadan sor. Yoksa çocukta izi kalabilir
Soran1 yılAma çocup nerden bilsin herkesem i öyle yapıyor
Cevap sahibi1 yılBu arada eşinin seni aldatmaya doğru gittiğinden sende şüpheleniyorsun ama bunu ona da kendine de konduramıyorsun sanki. Zaten kesin öyledir demiyorum ama şüphe... Eğer eşin, senin oğluna birşeyler sorduğunu anlarsa bu şüpheni kesinlikle eşine belli etme. Sadece "seni ondan kıskandım" gibi şeylerle geçiştirmeye çalış. Oğluna soracağının cevabını bekliyorum
Cevap sahibi1 yılSenin en son yazdığını görmeden yazdım. Ama bişekilde çocuk anlar bence.
Soran1 yılAma çocup nerden bilsin ki herkese nasıl davranıyor
Soran1 yılSorcam şimdi. Hanım mutfakta iken hazır
Soran1 yılNebileyim baba diyor. Ama genel olarak laubali Bi adam sanki diyor.
Cevap sahibi1 yılBir şey soracağım ama lütfen yanlış anlama. O adamın senin eşinle sohbetini veya başka birşeyini düşünüp de cinsel olarak tahrik olduğun olmadı dimi hiç? Yanlış anlamazsın umarım beni
Soran1 yılYok asla. Olmaz öyle bir şey
Soran1 yılNe alaka ki
Soran1 yılZaten tipi falan benden daha kötü net yani.
Cevap sahibi1 yılZaten çok düşük ihtimal görüyordum ama nadiren olabilen bir şey dediğim. Bugün eşinle konuş o zaman bence rahatsız olduğuna dair. Ama onun aldatmaya doğru gittiğinden şüphelendiğini sakın çaktırma. Sonrasında yaz yine buraya
Soran1 yılKonuştum daha önce. Kaale bile almadı. Arkadaşım o ya dedi. Samimi de değil ayrıca normal yani dedi. Bende ikna oldu. Ama çocuklar spontane şekilde zaten adam garip deyince düşünmeye başladım
Cevap sahibi1 yıl"Arkadaş olarak konuşuyoruz" diyorsa bunun da dinen uygun olmadığını söyle. Dinden gir yani. Muhafazakarız dediğin için söylüyorum bunları. Ama "Sen çok mu dine uygun yaşıyorsun" gibi bir şey diyecekse bunu da düşün.
Soran1 yılYani 5 vakit namazdayım. Eşimde öyle6
Soran1 yılYani yemek tarifi atmak nedir yaaa. Dinden i sorayım nerden sorayım. Nerden baksan saçma
Cevap sahibi1 yılBak şöyle de diyebilirsin: "Bu adam çok laubali, çok sulu, ciddiyetsiz, fazla muhatap olma." vs. de diyebilirsin. Kendi eşini sen daha iyi tanırsın artık. Ama konuştuktan sonra bana da yaz
Soran1 yılSalı günü pazar kuruluyor. Öğlen kızlarla çıkıyor sebze almaya. Buna mesaj atıyor bişey lazım mı. Buda ıspanak al bari bana falan diyor. Sonra ona tereyağ geliyor bize beriyor61 kg eşim parasını atıyor ona. Vs. normal mi sence ya. Benmi abartıyorum. Çocuklar garip diyene kadar eh yani normal sayılır belki diyordum.
Cevap sahibi1 yılBu adam işyerindeki birden fazla kişi için mi alışveriş yapıveriyor yoksa sadece eşin için mi
Soran1 yılBildiğim kadarıyla köyden yağ geliyor güzel tereyağ. Bildiğim kadarıyla herkese sadece arkadaşlarına herhalde
Soran1 yılSence ne yapmalıyım. Nasıl davranmalıyım?
Cevap sahibi1 yılTereyağını herkese dağıtıyorsa sorun yok. Ama alışveriş meselesini veya başka bir meseleyi senin eşine özel yapıyor mu? Veya şöyle sorayım direkt: Eşine özgü yaptığı şeyler var mı ve bunlar neler?
Soran1 yılOladarını bilemiyorum ki
Soran1 yılO Kadarını bilemiyorum ki
Cevap sahibi1 yılE sor eşine. Ama onu sorguluyormuş şüpheleniyormuş gibi sorma. Normal muhabbet ediyormuş gibi sor
Soran1 yılMesela şöyle bşrşey de oldu. Geçen yıl. Kardeşimin parfümleri dükkanı var. Dairesimdeki herkeste biliyor. Bi parfüm getirmedin bize demiş. Eşimde bana söyledi. Bi parfüm getirirmsin söz verdim valla dedi. Bende getirmiştim.
Cevap sahibi1 yılSenin eşinin değil de başka bi iş arkadaşının görümcesinin parfümcü dükkanı olsaydı ona da der miydi, bunu anlayabilmek önemli.
Sen hangi aşamadan sonra bu durumlardan rahatsız olmaya başladın peki
Soran1 yılNe sorayım mesela. Ne diyeyim?
Cevap sahibi1 yılBence biraz kendine de odaklan. Yani bundan önceki son yazdığıma cevap versene mesela
Soran1 yılDermiydi bilemiyorum. 3 4 yıl var ben unları farkedeli.
Cevap sahibi1 yılFarkedeli 3-4 yıl oldu da ne oldu da yeni rahatsız olmaya başladın yani
Soran1 yılYok. İş zamanlar sorguladım bşraz. Normal arkadaş yani. İkna oldum ama azıcık bişey kaldı yinede. Oğlan da dün adam garip deyince yeniden canlandım
Soran1 yılYani hep rahatsız dım zaten. Ama yinede ikna olmuştum.
Soran1 yılKendine odaklan yazmışsın? Nedir? Anlamadım
Soran1 yılÇıkmam lazım. Sonra yazarım. Sağol teşekkürler
Cevap sahibi1 yılŞu an eşinin halihazırda seni aldattığı gibi bir şey düşündün mü peki ciddi olarak hiç?
Soran1 yılValla hep düşünüyorum. Ama düşüncede kalıyor. Arkadaşlar ile buluş maya gittiğinde, takip bile ettim. Uzaktan. 2 sene önce. Ama biley çıkmadı
Soran1 yılAma. Ara rçara oda sorar bana. Sen beni aldatıyor musun lan yoksa diye. Şakayla karışık. Birgün çok tepki verdim. Bunu sürekli sorduğu için. Oda tabiiki öyle düşünmüyorum. Şakasına dedi. Bide beni çok takip eder. Bazı kadın üşterilerimede takık
Cevap sahibi1 yılPeki en başta sorduğum şeyi tekrar sorayım. Gerçekten düzenli aldattığını bilsen boşanır mısın? Boşanmazsan ne gibi yaptırımlar yaparsın veya bir yaptırım yapar mısın? Ama bir anda cevap verme. Gerçekten cevabından emin olduğun anda cevap ver.
Soran1 yılMesela 4 dakika ne konuştun bunla. Siparişi al kapat der. Sadece iş konusunda konuştum diyorum.
Soran1 yılHatta bir kadınla artık bunla çalışma istemiyorum bile dedi. Birisine de bununla ben ilgilenecem bununla sen muhatap olma dedi. Sorun çıkardım bende zamanlar.
Cevap sahibi1 yılSenin o kadınlarla muhatap olmana misilleme yapıyor olabilir mi o adamla arkadaş olarak?
Soran1 yılAslında birazda. Kendi açığını bana saldırarak kapatmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Belkide bu yüzden bende öyle şeyler düşünüyorum
Soran1 yılTamam. Düşünüp cevap vericem
Soran1 yılMisilleme hiç. Düşünmemiştim.
Soran1 yılBide duygu durumu Ani değişiyor. Mesela bugün bariz suratı asık 3 kere sordum ne oldu bişeymi var diye. Sadece yorgunum bugün diyor. Ama biley olmuş morali bozulmuş gibi. Çok oluyor böyle. E benimde şüphem artıyor.
Cevap sahibi1 yılAnladım. Bu dediklerin de iyi oldu. Sen o esas soruma düşünüp de cevap veriver
Soran1 yılTamam. Düşünüp cevap vercem
Soran1 yılDüşündüm. Yakalarsam boşanmam. Onuda her türlü kısıtlarım. Bende kendi hayatıma bakarım başka insanlar la. Kafama göre yaşarım. Onuda eve hapsederim.
Soran1 yılBak bugün surat asıktı ya. İçtelefonu aldım. İnstasında girecektim. Uygulamayı kaldırmış. Şifre bende var. Kendi telimden girebiliyorum. Sorayım mı Instagram neden kaldırdın diye. Bekleyim mi?
Soran1 yılŞifreyi bildiğimden haberi yok
Cevap sahibi1 yılOnun instasında sıkıntılı bişey gördün mü peki?
Ayriyeten, çocuk olmasaydı boşanır mıydın mesela?
İkisine de cevap ver
Soran1 yılEvet. Alakasız bir adam istek attı. 2 3 hafta oluyor. İsteği akşam ben kabul ettim. Adam hiç bir şey yazmadı. Öyle kaldı ertesi sabah merhaba yazmış. Eşimde engellemiş. Ben akşamına gördüm bunu. Engeli kaldırdım tanışıyor muyuz dedim. Oda bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın dedi ve hemen engelledi. Bende engelledim. Me mesajları sildim. Karımda bahsetmedim. Adam hala engelli.
Soran1 yılÇoculmopmasa da yine aynısını yapardım.
Soran1 yılÇocuk olmasada yine aynısını yapardım
Cevap sahibi1 yılEşinin o adamı engellemesi, o iş arkadaşıyla ilişkisi olmadığı anlamına gelmez.
Bu arada, eşinin tesettüründe bir gevşeme var mı
Soran1 yılTabiiki o anlama gelmez. Sen sordun instada bişey gördünmü diye. Yazdım bende. Ama adamın cevabı tuhaftı bunada taktım aslında biraz. Eşim kapalı değil zaten.
Cevap sahibi1 yılAdamın cevabı tuhaf değil aslında. Karşısındaki kişi hem onu engellemiş hem de engeli kaldırıp mesaj yazıyor. Tutarsızlık yani.
Tesettür derken sadece başörtüsünü kastetmedim. Ama daha açık giyinmeye başladı mı mesela?
Soran1 yılHayır giyim aynen devam normal yani
Soran1 yılİmsta yı neden kaldırdı sorayım mı
Cevap sahibi1 yılNasıl giyiniyor mesela? Eteği mesela yere kadar mı, dizaltı mı, dizboyu mu vs.
Cevap sahibi1 yılİnstayı neden kaldırdığını sorma sakın. Senin onu takip ettiğini anlamasın. "Bana güvenmiyorsun da takip ediyorsun sen" der
Soran1 yılNe alakası var. Bunlarla. Açık giyinmez eşim. Yere kadar giyer hep ya da pantolon. Buzlar falan hep kapalı. Falso yok yani. Dikkat eder hep. Bi türbanı eksik. Öyle diyim sana
Cevap sahibi1 yılŞunu merak ettim açıkçası. Sen onun giyimini kısıtlamaya çalışıyorsan sana bi misilleme yapmaya çalışıyor olmasın.
Ayriyeten, instagramını kapatmasının sebebi, sabahki gibi adamların takip etmek istemesi de olabilir
Soran1 yılAdam bugünde mesleki bir vidyo atmış. 1 dakikalık falan. Bu ne dedim. Bakmadım ya. Aç bakalım dedi. Açtım. Dinledik. Niye atmış bunu dedim. Nebileyim atmış işte bilgi amaçlı dedi. Bende cevap yazdım. Videoyu izledim teşekkür ederim diye
Soran1 yılYok ya açık açık sorcam nedir bu artık yaaaa
Soran1 yılKapatmamış. Uygulamayı kaldırmış. Ben yenşden yükledim. Baktım. Tekrar kaldırdım. Ayrıca bek kısıtlamıyorum. İstediği gibi giyiniyor öjşç karışmadım şimdiye kadar
Cevap sahibi1 yılEşin sana yalan söyler mi arada mesela?
Soran1 yılTakip meselesi bu sabah değildi. 3 4 hafta oldu
Soran1 yılYalan söylermi bilemiyorum valla
Cevap sahibi1 yılYalan söyleyip söylemeyeceğinden emin değilsen boşuna bir şey sorma. Hem sakin olur musun lütfen? Aldatıyorsa da hiçbir şekilde uyanmış gibi yapmayıp adım adım giderek yakalamalısın. Böyle yaparsan şüphelendiğini anlar.
Soran1 yılBu anlattıklarıma göre sence var mı bişeyler? Şahsi fikrin nedir?
Cevap sahibi1 yılDaha bilmem gereken çok şey var
Afedersin vajinası genişledi mi mesela?
Senle cinsel isteği arzusu nasıl?
Senle duygusal ilişkisi, sana bağlılığı nasıl?
Aranızda geçimsizlikler oluyor mu eskisine göre?
Bunların hepsine tek bi mesajda cevap verirsen daha iyi olur
Soran1 yılGenişleme yokta ne alaka? İsteği herzaman azdı zaten. Bağlılığı bilemiyorum. Bağlı herhalde. Geçimsizlik ler oluyor tabi. Ama herzaman ki gibi herzaman ki kadar.
Soran1 yılYani genişleme olayına çokta dikkat etmedim açıkcası
Cevap sahibi1 yılEğer seni aldatıyorsa onun herşeyini kısıtlarım vs. demiştin ya. Peki ya kısıtlayamazsan? Yani gene kendi bildiğini okursa? Bu durumda boşanır mısın peki?
Soran1 yılKısıtlarım ben. Başka şekli yok.
Soran1 yılBen senden cevap bekliyorum soru soruyorsun yüne
Cevap sahibi1 yılKardeşim yanlış anlama ama herşeyi sormadan nasıl bir şeye tahmin yürütebilirim?
Kısıtlayamazsan boşanır mısın, düşünerek cevap verebilir misin? "Boşanmam" demeyi kendine yediremiyorsan lütfen yedir, itiraf et kendine. Kendini tanıman her şeyden önemli
Soran1 yılEğer kısıtlayamazsam saniye durmam boşarım
Cevap sahibi1 yılBence bi çift terapisine gitmelisiniz. Probleminiz sadece o adam değil gibi duruyor. Eşine bunu teklif edebilir misin bakalım ne diyecek
Bu arada kesinlikle ama kesinlikle instagram sorma. Senin onu izledigini kesinlikle anlamamalı
Soran1 yılYok instagrama baktığımı biliyor. Hatta girme instaya diyor bana. Neden diye soruyorum. Çevrem beni sürekli çevrim içi görmesin diyor. Hep instada takılıyor demesinler diyor. Bide kadınlar var açık saçık düşüyor. Bakmanı istemiyorum diyor. Ama yinede elimden çekip almıyor. Bakıyorum yani. Ama ben telefonu alınca hemen instagram mamı girdin diyor. Çıkarmısın diyor. Şimdi sormasam kıllanır sanki
Cevap sahibi1 yılSoracaksan sor ama seni aldatacaksa da instagramdan aldatmaz bunu da bil. (Tamamen senin kontrolünde olan bir şey sonuçta) Bana da söyle sormanın sonucunu.
Bu arada eşinin seni muhtemel bi aldatmasında bugün ilk başta "boşanmam" deyip de demin sert tepki vermen bana biraz çelişkili geldi açıkçası. Yanlışsam söyle.
Soran1 yılİnstagramdan aldatmaz evet ama belki orada bir iz bırakır. Boşanmam kısıtlarım dedim. Sende kısıtlayamazsan Ne yaparsın dedin. Öyle bir durumda bile bile evli kalamam yani
Cevap sahibi1 yılSenin her gün düzenli baktığın şeyde asla iz bırakmaz. Kadınlar cindir.
Boş vakitlerinde senden bağımsız "şuraya gidiyorum" dediği oluyor mu mesela? Bu aldatma belirtisi olabilir
Soran1 yılYok valla olmuyor. Neyse. Yatıcam ben sağol teşekkür yarın konuşuruz inşallah
Cevap sahibi1 yılİyi geceler
Cevap sahibi1 yılGörmedim demiş ama o adamla samimiyeti bitirmeyi kabul etti mi?
Soran1 yılAlttan aldı haklısın dedi. Tamam dedi.
Cevap sahibi1 yılGene de bundan sonra iyi takip et bence karını
Cevap sahibi1 yılBu arada yanlış anlamazsan eşinin vajinası genişledi mi o adamla samimiyeti olduğundan beri
Aralarında bişey var sanki ama saklıyorlar yasak aşk
24 Yorumla
Soran1 yılOkadar da değil ya. Ama bir tuhaflık var
Soran1 yılBu sefer komple gizler ler diye korkuyorum. Gizli takip etmek mantıklı
1 yılEşin seni aldatsa hoşuna gider mi
03 Yorumla
Soran1 yılKimin hoşuna gider. Hadi kardeşim selametle.
- 1 yıl
Bazı insanların hoşuna gidiyor kusura bakma ama sende bu soruyu sorduğuna göre seninde aklından geçiyor
Soran1 yılHadi kardeşim işine. Bem sadece fikir almak istedim.
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatıyor işte açık net
21 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum yaa. Ama bir tuhaflık var
1 yılŞüphe var kanıt yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşıyor sınırları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılgarip be kral
06 Yorumla
Soran1 yılGarip ya. Valla.
- 1 yıl
yaslar kac
Soran1 yılBen 42 eşim 36
- 1 yıl
es yöneticimi
Soran1 yılYok ikiside memur dairede
- 1 yıl
hımmm
Detaylı bilgi