Karım, İş Arkadaşıyla fazla mı Samimi? Bu Durumu Nasıl Değerlendirmeliyim?

Eşimin çalıştığı yerde bir erkek arkadaşı var, o da evli. Ara sıra ailecek te. görüştüğümüz oluyor. ama bana sanki aralarında gereksiz gereksiz bir samimiyet var gibi geliyor. Mesela geçen gün eşim hasta olduğu için işe gidemedi ve bu adama mesaj atmış, "Şunu şunu yapar mısın?" diye. Adam da "Sen yat, dinlen, ben buradayım, gözün arkada kalmasın" yazmış. Öğle yemek kötüydü yazıyor. Yemek iyiydi yazıyor. Nevar menüde biliyor musun diye yazıyor.

Bir de sürekli bir şeyler organize ediyor, yardıma ihtiyacı olan insanlar buluyor, eşime yazıyor: "Durumları kötü, şu kadar yardım eder misin?" diye. Eşim de bana soruyor, ben de tamam diyince gönderiyor. Yani haberim var herşwy den mesajlar ortada. ama sürekli bir aksiyon içindeler. Bir gün dizi tavsiyesi atıyor, başka gün yemek tarifi gönderiyor falan.

Beni asıl düşündüren şeylerden biri de şu: Oğlum okuldan çıkınca servisten eşimin iş yerine bırakılıyor, orada yarım saat falan bekliyor. Önceden büyük oğlum da aynı şekilde beklerdi. Geçen akşam telefonuna baktığımda, bu adam eşime yemek tarifi atmış. "Ne alaka?" dedim, eşim de "İş yerinde öğlen muhabbeti oldu, iftara ne yapıyorsunuz diye, onun üzerine gönderdi" dedi. Bende ne saçma dedim. Amaaaaan işte amma sorguladın dedi.

Tam o sırada küçük oğlum, "Ali abi biraz tuhaf zaten" dedi. Büyük oğlum da "Evet ya" diye onayladı. "Nasıl yani, ne garipliği var?" diye sordum. Küçük oğlum, "Ne bileyim baba, hep bana komiklik yapmaya çalışıyor, garip adam" dedi. Sürekli ona "Tipsiz" falan diyormuş. Eşimde kumanda nerde ya baydı bu dizi Bi haner aç canım dedi. Daha fazla anlatacaklardı ama eşim hemen lafı bölüp konuyu değiştirdi en tekrar sordum çocuklara başka gariplik var mı diye yine eşim hemen lafa girdi. Çayını bitir canım çek hadi yenisini getireyim. Dedi. Çocuklara bisküviyi dökmeyin yerlere dikkatli yiyin dedi. nrmde tekrar üstüne gitmedim. O gün Sormadım birdaha çocuklara.

Bu sabah tekrar sordum oğluma, "O adamın başka ne garipliği var?" diye. "Off baba ya, sen hâlâ orada mısın? Garip bir adam işte" dedi."kendini komik sanıyor sürekli komiklik yapmaya çalışıyor işte. Ama çok itici dedi.

Şimdi ben mi fazla kuruntu yapıyorum, yoksa gerçekten bir tuhaflık mı var? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Güncellemeler
1 yıl
Sizce akşam eşimin telefonundan yemek tarifi yauımöı bende. Bakalım ne cevap veriyor. Bu arada eşim sahura kadar telefonu almaz eline uyur sahura kadar.. Bakalım adam bilmediğim bir ayrıntı konuşacakmı
Güncellemeler
1 yıl
Bayramın 1. Günü iyi bayramlar diye mesaj attım.3. Gün oldu Hiç cevap yazmadı. Nedemek şimdi bu?
Güncellemeler
1 yıl
Gözlemlemeue devam ediyorum. İşlemilgilş konular arada ekonomi kötü karikatürü galan atmış. Bugün mesela baktım eşim sonuna kişisel gelisin videosu gibi bilgilendirici iki tane video atmış. Adam cevap yazmamış. ya da eşim sildi bilemiyorum. Video içeriğine baktım güzel yaşama sanatı falan givi bişey. Diğeri de dini bir video. Anlamadım ya ben bu işi. Bunu da saklamıyor yani eşim benden.
Karım, İş Arkadaşıyla fazla mı Samimi? Bu Durumu Nasıl Değerlendirmeliyim?